Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
To mi je líto, ale asi to všichni čekali. Ráno určitě budeš mít spousta odpovědí.
Sdílela jsem odkaz tohoto příspěvku do tvé předchozí diskuze. Zasvěcenější vždy lépe poradí. Lepší, než zase vše vysvětlovat od začátku.
Přečetla jsem to od začátku nebudu se vyjadřovat k prvnímu příspěvku to již nemá bohužel cenu:-( Za prvé máte nárok o výživné na sebe jako manželka, za druhé máte nárok na výživném na děti, nejlepší je se obrátit na právníka, který vám se vším poradí co a jak podat na soud. Záleží zdali se chcete rozvést nebo budete čekat a myslet si trošku naivně, že se k vám muž vrátí. Vrátit se může, ale kdo to udělá jednou, udělá znovu…
Je mi to moc líto, ale to se dalo bohužel čekat. Ty signály tam byly víc než jasné.
Teď bych na tvém místě zašla za právníkem a poradila se, co dál. Věřím, že na tebe čeká někde muž, který si tě bude vážit. Držím palce. ![]()
Je mi to moc lito, i kdyzvjsem to tak trochu cekala. Od manzela mas narok na vyzivne na dite i na sebe, pokud te nechal bez prostredku, ihned bych podala zadost a bude ti to muset doplatit zpetne. A pote rozvod. Nevim, kolik platis mesicne za statek, ale zjistila bych si k tomu vsemu moznost prispevku na bydleni.
Ja ho nikdy nebrala, ale myslim, ze by to obnaselo, ze manzel by tam nemel byt hlaseny na TP.
Ja bych ze statku odesla do bytu kvuli nakladum. To preci nemuzes dat. At si tam Janicka kmita sama ![]()
Ahojky, ty jsi ta, jak si vodil domu manzel kamaradku na vikendy? To me mic mrzi, jak to dopadlo, ale s takovym chlapem byt bylo za trest. Drzim pesti, at se dari lepe ![]()
Jo, za blbost se plati… A je to na dohode, kdo bude pujcku splacet
Je mi to lito, to jsi ty, jak si ji k vam vodil na vikendy, vid? Hele, hodne dobreho pravnika a bud tvrda, i kdyz po tom tvem pribehu si to vubec nedovedu predstavit. Ber to jako sanci na zmenu, na to, aby jsi pochopila, ze mas cenu a ze si nemas vse nechat libit.
@Luska píše:
To je mi moc lítoTo je hajzl, a ona…no nemám slov
A ona? Proč dáváš vinu té nové ženě? Nechápu…
@Britana https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
vem to od zacatku
@Britana píše:
@Jana525..... moc děkuji
Neni zac. Je to sileny pribeh, on tahal manzelce milenku primo pod nos do jejich baraku a zakladatelka kolem nich litala, varila jim, sekala drivi. Protoze Janicka se musi vzpamatovat z rozchodu a Janicka chudinka si neumi uvarit. Kazdymu tady to bylo jasny, jen hodna zakladatelka si myslela, ze i jeji manzel je tak silene hodny clovek.
Ahoj, už jsem tu psala, nevěřila jsem tomu, ale manžel mne opustil. Kvůli nejmenované Janě. Ted mne zajímá to, že táhnu statek s příjmem 8000. On bere 30000, plus máme půjčku 7000. to budu platit půlku?