Opustil mne

Anonymní
5.11.16 01:25

Opustil mne

Ahoj, už jsem tu psala, nevěřila jsem tomu, ale manžel mne opustil. Kvůli nejmenované Janě. Ted mne zajímá to, že táhnu statek s příjmem 8000. On bere 30000, plus máme půjčku 7000. to budu platit půlku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
5.11.16 01:56

To mi je líto, ale asi to všichni čekali. Ráno určitě budeš mít spousta odpovědí. :) Sdílela jsem odkaz tohoto příspěvku do tvé předchozí diskuze. Zasvěcenější vždy lépe poradí. Lepší, než zase vše vysvětlovat od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.16 02:21

Přečetla jsem to od začátku nebudu se vyjadřovat k prvnímu příspěvku to již nemá bohužel cenu:-( Za prvé máte nárok o výživné na sebe jako manželka, za druhé máte nárok na výživném na děti, nejlepší je se obrátit na právníka, který vám se vším poradí co a jak podat na soud. Záleží zdali se chcete rozvést nebo budete čekat a myslet si trošku naivně, že se k vám muž vrátí. Vrátit se může, ale kdo to udělá jednou, udělá znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.11.16 03:07

Je mi to moc líto, ale to se dalo bohužel čekat. Ty signály tam byly víc než jasné.
Teď bych na tvém místě zašla za právníkem a poradila se, co dál. Věřím, že na tebe čeká někde muž, který si tě bude vážit. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
5.11.16 04:26

Je mi to moc lito, i kdyzvjsem to tak trochu cekala. Od manzela mas narok na vyzivne na dite i na sebe, pokud te nechal bez prostredku, ihned bych podala zadost a bude ti to muset doplatit zpetne. A pote rozvod. Nevim, kolik platis mesicne za statek, ale zjistila bych si k tomu vsemu moznost prispevku na bydleni. :nevim: Ja ho nikdy nebrala, ale myslim, ze by to obnaselo, ze manzel by tam nemel byt hlaseny na TP.

• Citovat
  • Upravit
13955
5.11.16 06:02

Ja bych ze statku odesla do bytu kvuli nakladum. To preci nemuzes dat. At si tam Janicka kmita sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
5.11.16 06:19

Ahojky, ty jsi ta, jak si vodil domu manzel kamaradku na vikendy? To me mic mrzi, jak to dopadlo, ale s takovym chlapem byt bylo za trest. Drzim pesti, at se dari lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.11.16 06:30

Jo, za blbost se plati… A je to na dohode, kdo bude pujcku splacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.11.16 07:13

Je mi to lito, to jsi ty, jak si ji k vam vodil na vikendy, vid? Hele, hodne dobreho pravnika a bud tvrda, i kdyz po tom tvem pribehu si to vubec nedovedu predstavit. Ber to jako sanci na zmenu, na to, aby jsi pochopila, ze mas cenu a ze si nemas vse nechat libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
5.11.16 07:18

To je mi moc líto :hug: To je hajzl, a ona…no nemám slov :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.11.16 07:30

Prosím, dejte sem některá odkaz na předešlou diskusi. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 07:30
@Luska píše:
To je mi moc líto :hug: To je hajzl, a ona…no nemám slov :pocitac:

A ona? Proč dáváš vinu té nové ženě? Nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.11.16 07:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
5.11.16 07:41

@Jana525..... moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.11.16 07:45
@Britana píše:
@Jana525..... moc děkuji

Neni zac. Je to sileny pribeh, on tahal manzelce milenku primo pod nos do jejich baraku a zakladatelka kolem nich litala, varila jim, sekala drivi. Protoze Janicka se musi vzpamatovat z rozchodu a Janicka chudinka si neumi uvarit. Kazdymu tady to bylo jasny, jen hodna zakladatelka si myslela, ze i jeji manzel je tak silene hodny clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna