Opustil mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
5.11.16 11:26
@vonajebohyne píše:
Na to pozor, statek je tvuj, ale on muze pozadovat vyplaceni pomerne castky penez vlozenych do rekonstrukce. Pujcka je sice obou, ale na tvou nemovitost.
Snaz se vyuzit eventualniho spatneho svedomi a chtej po nem podepsat, ze po tobe nebude chtit vyrovnani. A jednej rychle, dokud se neoklepe a jeste ma nejake svedomi.

Bohužel u tohohle chlapa bych se na svědomí moc nespoléhala, poté, co nechal zakladatelku pomalu až do posledního dne před rozchodem své milence vařit a sekat dříví… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
49159
5.11.16 11:28
@káťa píše:
Bohužel u tohohle chlapa bych se na svědomí moc nespoléhala, poté, co nechal zakladatelku pomalu až do posledního dne před rozchodem své milence vařit a sekat dříví... :poblion:

ale byl to podle jistého uživatele chudák který beztak necítil lásku tak musel - no pochop :mrgreen: :lol: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.11.16 11:28
@káťa píše:
Bohužel u tohohle chlapa bych se na svědomí moc nespoléhala, poté, co nechal zakladatelku pomalu až do posledního dne před rozchodem své milence vařit a sekat dříví… :poblion:

Viď, to je opravdu silná káva. Už bych se s ním na jejím místě nemazala.Chce to opravdu dobrého právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
5.11.16 11:29
@PetrVesely píše:
A co ti má asi tvůj manžel žíct? Že zamilovat se může každý a že když by se to stalo jemu, sebere si dítě, vkladní knížku, auto a odejde za tou druhou?A mimochodem, já nikoho neobhajuji, jen prostě říkám, že se stát může cokoli.
A co by se asi tak dělo, být to jinak? Být tady na eMiminu žena, která by napsala:
Dlouhou dobu už mě nanžel nepřitahuje, není to jako to bylo po svatbě, chodí z práce unavený, už ani cestička z růžových lístků každý den z předsíně do ložnice není prostě zmizela láska, nic k němu necitím a objevil se ON, jezdí na bílém koni a cítím, že to je muž mého života. Už vidím ty rady: Rozejdi se, máš na to právo žít život jaký chceš, plný lásky a ne jen pro toho svého prát podlíkačky, zvlášť, když už tě nemiluje. Ještě budeš mít alíky na dítě a na sebe a čeká tě princ, tak neváhej.

Můžeš sem tenhle příspěvek té dotyčné překopírovat???

• Citovat
  • Upravit
49159
5.11.16 11:31
@káťa píše:

nemůže 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
5.11.16 11:32
@PetrVesely píše:
Ano zakladatelka se ptala na něco jiného, i tak tady byl její muž „odsouzen“. Napsal jsem jen možný pohled z druhé strany. Vadí?

Mně rozhodně ne, jen že tvá slova jsou úplně mimo téma. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
káťa
5.11.16 11:34
@nostress píše:
Viď, to je opravdu silná káva. Už bych se s ním na jejím místě nemazala.Chce to opravdu dobrého právníka.

Přesně tak, právník a co nejdřív soud, aby nezůstala ona a jeho dítě úplně bez prostředků.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.16 11:35

Starala jsem se asi moc. Chtěla jsem, at má všechno… Zavařovala jsem mu, co měl rád, dělala mu sýry. Když byl doma, než vstal měl upečené čerstvé dalamánky… Pak jsem jim kráva vařila oběma a myslela si, že jsem hysterická žárlivka.
A ne, naše Janička vařit neumí, i u blbého vývaru obdivovala, jak dobře si jíme.
No, hlavně ted nevím, jak to všechno vyřešíme, hlavně s péčí, chtěla jsem styk s otcem půl na půl, ale najednou se bojím naší Janičky. Hlavně, že ona je dobrovolně bezdětná a ted? Nejraději bych jim zmizela ze života všem, úplně…

• Citovat
  • Upravit
káťa
5.11.16 11:41
@Anonymní píše:
Starala jsem se asi moc. Chtěla jsem, at má všechno… Zavařovala jsem mu, co měl rád, dělala mu sýry. Když byl doma, než vstal měl upečené čerstvé dalamánky… Pak jsem jim kráva vařila oběma a myslela si, že jsem hysterická žárlivka.
A ne, naše Janička vařit neumí, i u blbého vývaru obdivovala, jak dobře si jíme.
No, hlavně ted nevím, jak to všechno vyřešíme, hlavně s péčí, chtěla jsem styk s otcem půl na půl, ale najednou se bojím naší Janičky. Hlavně, že ona je dobrovolně bezdětná a ted? Nejraději bych jim zmizela ze života všem, úplně…

Neblbni, teď jsi na dně, ale cesta povede už jen vzhůru. Ihned si zažádej o alíky na sebe a na děcko, když má pěkný plat, tak to nebude zase tak málo. A ber to pozitivně - máš domov, máš zdravé dítě, finančně vyžiješ, toho se neboj…co má on??? jen jednu neschopnou ženskou a nulové zázemí. Vyhrála jsi ty, a to na celé čáře. naštěstí jsi myslím psala, že ona bydlí daleko (přes 100 km???), takže je nijak nebudeš muset vídat, max. při předávání dítěte, což je minuta. Investovala bych do dobrého právníka a nechala ho dělat svou práci, s manželem bych komunikovala jen jeho prostřednictvím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.16 11:42

Aspon jsi ponaučená, už to nikdy prosím tě nedělej to co jsi dělala chlapovi, neboj, ona skončí stejně jako ty, možná ještě hůř, pač on jí pořád bude předhazovat, co měl od tebe a od ní to nemá, bude jí říkat jak nic neumí, jak je neschopná, přej jí ho, když ho chtěla, chlapů běhá po světě spousta, není jedinej na světě

• Citovat
  • Upravit
14642
5.11.16 11:45
@Anonymní píše:
No, hlavně ted nevím, jak to všechno vyřešíme, hlavně s péčí, chtěla jsem styk s otcem půl na půl, ale najednou se bojím naší Janičky. Hlavně, že ona je dobrovolně bezdětná a ted? Nejraději bych jim zmizela ze života všem, úplně…

Prosím tě, neblázni, to by jsi ublížila jedině svému dítěti. Určitě navštiv nějakého odborníka, anebo i obvoďák ti může napsat něco na překlenutí nejhoršího období, než to všechno zpracuješ, a rozmyslíš si, jak dál.
Hlavně to nevzdávej. Ten chlap opravdu za to nestál. Třeba to je pro tebe šance začít úplně znova, jinak, a lépe. Můžeš si zařídit život podle sebe, a tvých představ, tak, aby jste mohli i s dítětem mít klidný, a plnohodnotný život.
Hlavně si dej pozor na to, jaké lidi si pouštíš do svého života. Vždy si hlídej zpětnou vazbu - co do vztahu dáváš, a kolik za to dostáváš, a to ve všech oblastech. Posílám ti sílu na dálku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 11:49
@káťa píše:

Nikde jsem netvrdil, že tohle je nějaký jeden příspěvek, jedné dotyčné. To je takový souhrn poznatků, které jsem na eMiminu načerpal z reakcí některých žen.
Nebo chceš napsat, že tady takové reakce a ženy nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.16 11:51
@PetrVesely píše:
Né nemám, ale mám volno :) A Vy, nějaké nemoce? Ale díky za optání! :mavam:

Kdepak nemoce, jsem zdravá, tak mohu dělat plno užitečného a nemusím se pořád válet na emiminu :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.11.16 11:51
@Anonymní píše:
Aspon jsi ponaučená, už to nikdy prosím tě nedělej to co jsi dělala chlapovi, neboj, ona skončí stejně jako ty, možná ještě hůř, pač on jí pořád bude předhazovat, co měl od tebe a od ní to nemá, bude jí říkat jak nic neumí, jak je neschopná, přej jí ho, když ho chtěla, chlapů běhá po světě spousta, není jedinej na světě

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
5.11.16 11:55
@Anonymní píše:

Styk s otcem půl na půl je dobrý začátek a nemáš se čeho bát. Neřeš je, řeš sebe a dítě. Nemůžeš si dovolit nechat tady na světě dítě samotné, jsi jeho máma, má tě rádo, potřebuje tě, ať se s vámi jako rodiči stalo cokoli, potřebuje tebe i tátu.
Všechno ostatní nemá žádnou cenu. Kašli na statek, na půjčku, na všechno. Teď je důležité aby jsi se dala do pořádku, ještě chvíli budeš muset být odolná, ale pak to bude už jen lepší. Zajdi k lékaři pro prášky a radu. Máš možnost někam zajít nebo se stydíš? Není za co. Pomoc potřebuješ a tady uslyšíš ledacos, ale jen s psychologem/psychiatrem probereš vše, co se skutečně stalo a on ti pomůže. Asi nejdřív prášky a pak radou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna