Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše:
Starala jsem se asi moc. Chtěla jsem, at má všechno… Zavařovala jsem mu, co měl rád, dělala mu sýry. Když byl doma, než vstal měl upečené čerstvé dalamánky… Pak jsem jim kráva vařila oběma a myslela si, že jsem hysterická žárlivka.
A ne, naše Janička vařit neumí, i u blbého vývaru obdivovala, jak dobře si jíme.
No, hlavně ted nevím, jak to všechno vyřešíme, hlavně s péčí, chtěla jsem styk s otcem půl na půl, ale najednou se bojím naší Janičky. Hlavně, že ona je dobrovolně bezdětná a ted? Nejraději bych jim zmizela ze života všem, úplně…
Rekl Ti neco u odchodu? Proc? Jak to vidi dal? Minuly vikend byl v pohode?
@Anonymní píše:
Starala jsem se asi moc. Chtěla jsem, at má všechno… Zavařovala jsem mu, co měl rád, dělala mu sýry. Když byl doma, než vstal měl upečené čerstvé dalamánky… Pak jsem jim kráva vařila oběma a myslela si, že jsem hysterická žárlivka.
A ne, naše Janička vařit neumí, i u blbého vývaru obdivovala, jak dobře si jíme.
No, hlavně ted nevím, jak to všechno vyřešíme, hlavně s péčí, chtěla jsem styk s otcem půl na půl, ale najednou se bojím naší Janičky. Hlavně, že ona je dobrovolně bezdětná a ted? Nejraději bych jim zmizela ze života všem, úplně…
Neblbni. Osetri prachy a dite, ono to preboli. Fakt jo.
@PetrVesely píše:
A co by se asi tak dělo, být to jinak? Být tady na eMiminu žena, která by napsala:
Dlouhou dobu už mě nanžel nepřitahuje, není to jako to bylo po svatbě, chodí z práce unavený, už ani cestička z růžových lístků každý den z předsíně do ložnice není prostě zmizela láska, nic k němu necitím a objevil se ON, jezdí na bílém koni a cítím, že to je muž mého života.
Jak ja jsem vedela, ze tohle reknes. Kdyby to bylo naopak, tak pro tu zenu plati naprosto to stejne, co pro muze. Zamilovat se muze kdokoliv kdykoliv, to neznamena ale, ze bude tahat milence/milenku do spolecneho domu a nakonec parnera a deti opusti. To je totiz vysmech do tvare!
Ale k tomu hypotetickemu pripadu zeny, ktera je nespokojena. Dodala bych k tomu tyto body:
1. my vubec nevime, zda zakladatelka byla spatnou manzelkou. Samozrejme, ze ona muze o sobe tvrdit cokoliv a my si to nemame jak overit, nicmene z napsaneho textu vyplyva spis opak, ze ona se mohla pretrhnout pro manzela a cizi zenu a on se ji takhle odplatil. To znamena, ze tvoje prirovnani je ponekud zcestne. Naznacujes tady, ze kdyby se ona vice snazila, tak by manzel nehledal jinde.
2. Nemam rada, kdyz mi podsouvas reakce jinych zen, jako bych ja byla jako vsechny ostatni. Zakladam si na objektivite a to co udelal manzel zakladatelky proste objektivne sprostarna JE. Jeho pohlavi tam nehraje roli a ja nejsem zodpovedna za nazory jinych zen zde. Reaguju ciste jenom na to, co zde bylo napsane.
3. Chapu tvoji argumentaci, ze my nevime, jak to doopravdy doma vypadalo. Ale co se tim snazis rict? Protoze paklize k tomu budeme pristupovat takto, tak muzeme vsechny diskuze hodit pres palubu, nemyslis? Jak muzeme mit na cokoliv nazor, kdyz vlastne nevime, co se doppravdy stalo a provinily partner nema na emiminu ucet, aby se k tomu mohl vyjadrit.
4. a i kdyby nakrasne ucet me… dobre vis, ze zamilovany chlap zpravidla demonizuje svou manzelku, aby nejak pred svetem a pred sebou oduvodnil sve vlastni neakceptovatelne chovani, takze i kdyby sem nakrasne napsal cely roman, jak trpel, brala bych to se znacnou rezervou.
@Adinal píše:
@PetrVesely Tvé příspěvky jsou zrovna v tomto tématu u této konkrétní uživatelky značně nevhodné.
Já je rovnou přeskakuju.
@jdukolem píše:
ano mě tedy ano, protože ze sebe děláš akorát trdlo a fanatika… protože to, že tahal milenku manželce domů a že jí do očí oba lhali a nebylo mu to trapné doopravdy ani ty neobhájíš
@nostress píše:
Viď, to je opravdu silná káva. Už bych se s ním na jejím místě nemazala.Chce to opravdu dobrého právníka.
Tak tak.
@Anonymní píše:
A to je ono. Věř mi, že takových si chlapi fakt po čase neváží, když dělají doslova služky a ty chlapy obletují.
Fakt nic ve zlým, ale asp. ponaučení pro příště. ![]()
@PetrVesely píše:
Ono to tak bývá, že zatím co manželka stále víc vidí v tom svém jen blba, postel a plotna chladne a chladne tak když jeho kvality objeví jiná, tak najednou se manželka diví, co se to vlastně děje a co na ní vidí! No všechno to, co už mu ona přestala poskytovat, ať jde o postel, nebo uznání… Nejpikantnější je pak vždy sledovat to divení té manželky… Smutné je že si to ty ženy neuvědomí dřív, než chlap dojde do bodu, kdy už prostě má šanci ta jiná i když by to, mít alespoň trochu z toho doma, nikdy by to neudělal ani na to nepomyslel.
tak to je přece běžný průběh, at jde o ženu nebo o muže…tady jde o to, že si jí vodil domů manželce pod nos..a ona jí ještě litovala a obskakovala… tam už chyběla i ta základní ucta
@Venetia píše:
tak to je přece běžný průběh, at jde o ženu nebo o muže…tady jde o to, že si jí vodil domů manželce pod nos..a ona jí ještě litovala a obskakovala… tam už chyběla i ta základní ucta
Přesně. To už bylo opravdu nechutné. ![]()
@warita píše:
Jak ja jsem vedela, ze tohle reknes. Kdyby to bylo naopak, tak pro tu zenu plati naprosto to stejne, co pro muze. Zamilovat se muze kdokoliv kdykoliv, to neznamena ale, ze bude tahat milence/milenku do spolecneho domu a nakonec parnera a deti opusti. To je totiz vysmech do tvare!Ale k tomu hypotetickemu pripadu zeny, ktera je nespokojena. Dodala bych k tomu tyto body:
1. my vubec nevime, zda zakladatelka byla spatnou manzelkou. Samozrejme, ze ona muze o sobe tvrdit cokoliv a my si to nemame jak overit, nicmene z napsaneho textu vyplyva spis opak, ze ona se mohla pretrhnout pro manzela a cizi zenu a on se ji takhle odplatil. To znamena, ze tvoje prirovnani je ponekud zcestne. Naznacujes tady, ze kdyby se ona vice snazila, tak by manzel nehledal jinde.
2. Nemam rada, kdyz mi podsouvas reakce jinych zen, jako bych ja byla jako vsechny ostatni. Zakladam si na objektivite a to co udelal manzel zakladatelky proste objektivne sprostarna JE. Jeho pohlavi tam nehraje roli a ja nejsem zodpovedna za nazory jinych zen zde. Reaguju ciste jenom na to, co zde bylo napsane.
3. Chapu tvoji argumentaci, ze my nevime, jak to doopravdy doma vypadalo. Ale co se tim snazis rict? Protoze paklize k tomu budeme pristupovat takto, tak muzeme vsechny diskuze hodit pres palubu, nemyslis? Jak muzeme mit na cokoliv nazor, kdyz vlastne nevime, co se doppravdy stalo a provinily partner nema na emiminu ucet, aby se k tomu mohl vyjadrit.
4. a i kdyby nakrasne ucet me… dobre vis, ze zamilovany chlap zpravidla demonizuje svou manzelku, aby nejak pred svetem a pred sebou oduvodnil sve vlastni neakceptovatelne chovani, takze i kdyby sem nakrasne napsal cely roman, jak trpel, brala bych to se znacnou rezervou.
Ano nevíme v podstatě nic a tak můžeme jen spekulovat. Ale to znamená že můžeme spekulovat pravě vice variant.
„Zamilovat se muze kdokoliv kdykoliv, to neznamena ale, ze bude tahat milence/milenku do spolecneho domu a nakonec parnera a deti opusti. To je totiz vysmech do tvare!“ nečetla jsi co jsem psal? On ji možná do domu tahal ještě ve chvíli, kdy byla skutečně jen a jen kamarádkou.
1/ Naznacujes tady, ze kdyby se ona vice snazila, tak by manzel nehledal jinde. mně to přijde logické…
2/ nikomu nic nepodsouvám, jen uvádím / používám názory co jsem četl/slyšel a s pohlavím to taky nemá co dělat
3/ třeba to, že i vrah má právo na „obhájce“, nebo někoho kdo přednese jeho možný pohled na věc
4/ „dobre vis, ze zamilovany chlap zpravidla demonizuje svou manzelku“ narozdíl od zamilovaných a zhrzených ženy, která tohle nikdy nedělají…
@Venetia píše:
Pokud už byli milenci, tak ano, pak by to byla fakt neúcta, já však již opakovaně píši, že je taky docela možné, že právě toto bylo období, kdy ještě skutečně šlo o přátelství a kdy jí pomáhal jako kamarád. V té dotyčné dámě zahořelo, a pak mu to dala na vědomí, třeba uznáním, třeba sexem, třeba něčím jiným a on prostě najednou zahořel láskou taky. No a rychle a čestně to ukončil. Vždyť to je kauza stará pár dní, co pomáhal a stěhoval… Netahal tu ženu dva roky za nos. Ale je to vše jen a jen spekulace. Jen píši že to mohlo být i jinak.
@ilonka12 píše:
Jestli ta Jana opravdu byla tak hodně nesamostatná, neuměla vařit atd. atd. tak možná bude dotyčný velmi brzy litovat
a jéjé..vaření základ vztahu
@PetrVesely píše:
Pokud už byli milenci, tak ano, pak by to byla fakt neúcta, já však již opakovaně píši, že je taky docela možné, že právě toto bylo období, kdy ještě skutečně šlo o přátelství a kdy jí pomáhal jako kamarád. V té dotyčné dámě zahořelo, a pak mu to dala na vědomí, třeba uznáním, třeba sexem, třeba něčím jiným a on prostě najednou zahořel láskou taky. No a rychle a čestně to ukončil. Vždyť to je kauza stará pár dní, co pomáhal a stěhoval… Netahal tu ženu dva roky za nos. Ale je to vše jen a jen spekulace. Jen píši že to mohlo být i jinak.
No ale uz v tomto obdobi tam asi dochazelo k nejakemu vytvareni citu, takze to nemel delat. Ostatne, myslim si, ze uz v te dobe tam slo o vic, proc by se jinak nak nadmerne angazoval.
@warita píše:…
No ale uz v tomto obdobi tam asi dochazelo k nejakemu vytvareni citu, takze to nemel delat. Ostatne, myslim si, ze uz v te dobe tam slo o vic, proc by se jinak nak nadmerne angazoval.