Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau holky,
Dotaz z úplně jiného soudku. Mám doma sadu filmových plakátů z Golden Age a formátove nesedí bohužel do rámu (mají všechny rozměr 30,3×40,2 - ram je 30×40). Obvolala jsem snad všechny fotolaby a podobně ale nikdo se ořezáváním nezabývá, sama si na to netroufnu, nechci nic pokazit. Mám k nim docela citovou vazbu
.. do většího rámu jsem je nechtěla dát protože už svou bílou obrubu mají a vypadalo by to divne. Můžete mi někdo poradit kdo by je ořezal aniž by to nevypadalo jak stříhání papíru od prvňáčka ![]()
Skay
Já si teda nechávala normálně v copy centru ořezat plakáty v řezačce a vypadá to normálně.
@Zuzaja píše:
Normálně bych to naměřila a ustřihla nůžkami.
Tomu jsem se právě chtěla vyhnout protože..ehm..nejsem levá ale říkám si že v mém nervózním případě bych to spíš dokonila
zuby všude a pod..ale ne že by mě to nenapadlo..
Technicky nuz, dostatecne dlouhe pravitko, vhodna podlozka, namerit, riznout.
Pokud jsou sberatelsky cenne, rozhodne nerezat a nechat zaramovat s vhodnou paspartou, ale to vyjde draho.
@Serpentini píše:
Já si teda nechávala normálně v copy centru ořezat plakáty v řezačce a vypadá to normálně.
A udělal to na počkání? Takže spokojenost?
To jsem ráda, děkuji za pomoc ![]()
@Birdonawire píše:
Technicky nuz, dostatecne dlouhe pravitko, vhodna podlozka, namerit, riznout.
Pokud jsou sberatelsky cenne, rozhodne nerezat a nechat zaramovat s vhodnou paspartou, ale to vyjde draho.
Sběratelsky ne, ale pro mě mají velkou hodnotu
taky mě napadl technický nůž, jenže ta třesavka rukou
to by dopadlo tak že bych skoncila s uřezaným prstem na šití
![]()
@Skaiqy píše:
A udělal to na počkání? Takže spokojenost?To jsem ráda, děkuji za pomoc
Jo, během chvilky jsem byla venku, stalo to pár korun a je to hezký rovný.
@Serpentini píše:
Jo, během chvilky jsem byla venku, stalo to pár korun a je to hezký rovný.
Skvělé, děkuji moc
myslíš, že by mi pomohli i s naměřením do rámu? nebo to spíš nechají na mně?
@Skaiqy píše:
Skvělé, děkuji mocmyslíš, že by mi pomohli i s naměřením do rámu? nebo to spíš nechají na mně?
To netuším. Já rovnou přišla s tím o kolik chci zkrátit strany a o kolik vršek a spodek.
@Serpentini píše:
To netuším. Já rovnou přišla s tím o kolik chci zkrátit strany a o kolik vršek a spodek.
Super, děkuji ![]()