Orgasmus, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
8.8.19 20:49
@Mango_Lassi píše:
Dnes je prý mezinárodní den ženského orgasmu

Jasna paka. Uzijte si to, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.19 09:12

OŽIVUJI S DOTAZEM

Ahoj holky, ženy, mně se teď stala taková frustrující věc a jsem z toho trochu rozčarovaná a nevím, kde je chyba… :nevim: S partnerem máme pěkný sex a umí to se mnou velmi dobře, takže u milování se vždycky snaží, abych měla orgasmus, i když ví, že samotnou souloží mi to nejde. Jediné, kde se rozcházíme je četnost sexu, já bych chtěla častěji než on, takže většinou i začínám já, ale teď se mi za poslední asi dva měsíce pokaždé stalo, že jsem měla hroznou chuť se milovat, partnera jsem „svedla“, těšila se, byla jsem vzrušená, všechno funguje, ale orgasmus prostě nikde. Jakoby to vždycky odeznělo před tím vrcholem. Já vím, že nemusím mít orgasmus pokaždé, i tak může být sex pěknej, ale teď mě to už vážně frustruje, protože už mám vážně chuť a ono to prostě nechce přijít. :? Je možné, že je to jen nějaké období? A že se to zas časem vrátí do normálu? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.20 22:17

Hezký večer. Potřebovala bych poradit. S mužem orgasmus nemám, ale sama ano. Ale nevím, jak poznám o jaký orgasmus jde? Umím to jen při dráždění se rukou z venku jakoby kousek nad klitorisem a klidně i trochu z jedné nebo druhé strany. To, co pak přijde jsou stahy uvnitř dělohy. Je možné že drážděním z venku dosáhnu i vaginálního orgasmu? Nebo takhle vypadá ten klitorialní?

• Citovat
  • Upravit
53518
11.6.20 23:01
@Anonymní píše:
Hezký večer. Potřebovala bych poradit. S mužem orgasmus nemám, ale sama ano. Ale nevím, jak poznám o jaký orgasmus jde? Umím to jen při dráždění se rukou z venku jakoby kousek nad klitorisem a klidně i trochu z jedné nebo druhé strany. To, co pak přijde jsou stahy uvnitř dělohy. Je možné že drážděním z venku dosáhnu i vaginálního orgasmu? Nebo takhle vypadá ten klitorialní?

Jsem stará škola, ale mám ten dojem, že orgasmus ti vždy způsobuje stahy uvnitř pánve. V mozku nebo jinde nikdy. A způsob, jak ho dosáhneš, značí ten název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.6.20 00:06
@Anonymní píše:

Klito ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.20 05:19
  • Citovat
  • Upravit
Kikinka01
18.7.21 18:55

oživení diskuze

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli když při sexu s partnerem nedosáhnete orgasmu, tak nemáte vyzkoušené nějaké hračky, co se dají použít při sexu na dráždění klitorisu?

• Citovat
  • Upravit
48
18.7.21 19:03

@Kikinka01 zkus vibrační hlavici na klitoris :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.21 20:05
@Anonymní píše: Ženy chtěla bych udělat takový průzkum, prý je velice nízké procento žen, které maji vaginální orgasmus, většina ma pouze klitoriarni. Některé ženy nemají orgasmus s muzem vůbec a hrají to. Jak to máte vy? Já mám pouze klitoriarni orgasmus, takže při sexu prostě nevyvrcholim, docela me to mrzi, snažíme se všelijak, nejde mi to.. Jak to mate vy?

Klitoridalni mám, ale nejraději si ho dělám sama s dvěma vibrátory, potřebuji k tomu čas, já chci rychle sex a vaginální orgasmus. Ten mám při 3 polohach, ale záleží na chlapovi, čím delší sex tím více orgasmu a já mám ráda dlouhý, nebo po nějaké době, znovu

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
3.8.21 17:36

@Fifik007 No co jsem se tak dívala na eshopy, tak spíš budu brát duální vibrátor, kde je ta část i na klitoris, tak s tím by to snad mohlo jít :nevim: :dance:

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
4.8.21 15:25

@Kikinka01 Taky mám duální vibrátor a zatím se mi nestalo, že bych s ním nedosáhla orgasmu takže určitě budeš spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
21
7.5.25 22:07

Ahoj holky,
Mám takový menší problém, s přítelem jsem už rok, všechno nám klape, jak v přirozeném životě tak i v posteli. Jenom me docela trápí že jsem v životě nezažila vaginální orgasmus, četla jsem že to moc žen nemá a šance se zvyšuje věkem( je mi 17) a tudíž nevím jak ja to. Pritel se snazi, ale jediným způsobem jak docilim orgasmu je buď že se udělám sama prsty a nebo mě uspokojí přes orální sex. Jsem celkem otevřená různým věcem takže zkoušení různých veci u mě není problém. Jen mě fakt trápí, že jsem ho nikdy neměla při sexu. Máte nějaké rady? Popripadne jak jste to měly vy? Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová