Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AdaNaty což takhle jakákoliv klasická disneyovka? Klasická animace je moc hezká a standard je velmi vysoko. Princezna a žabák, Lví král, Zvoník od Matky Boží, Pocahontas, Mulan… Sáhnout mrzí starší tituly by mohlo znamenat objevit pár pokladů
.
Ale u nás v těch 10 letěl spíš Harry Potter, Hobit, Pán Prstenů.
@AdaNaty píše:
Prosím doporučte nějakou pohádku pro holky, styl Ledové království, Prima balerina, atd.
věk 8 a 10let. v televizi je velký prd…i já se ráda kouknu na něco nového
V hlavě.
Pokud neznáš.
Holkám se to bude líbit, ale připrav se na to, že ty budeš na konci řvát, pokud ti dojde, o čem to je ![]()
Naše osmiletá teď objevila Past na rodiče. Je to teda hraný, ale moc pěkný. Podle knížky Lusia a Lotka. Pak si taky pouští Harryho Pottera a Piráty z Karibiku
Z kreslených ještě Vaiana. Nebo hraná Kráska a zvíře, hranej Dumbo (ten byl na jaře v kinech a je to dost velkej doják
).
Vzhledem k vývoji… asi Ramba.
… Arthur Ransome.
…
Nebo Knihy džunglí…
Napadají mě Kráska a zvíře ( neanimovana), Králíček Petr, Medvídek Paddington
Mimo už zmíněného: Princezna a žabák, prapuvodni Sněhurka a Popelka, Kozí příběh
My teda s dcerou milujeme Disneyho princezny, ale třeba k Locice je i seriál Na Vlásku, už jsme viděly obě série. Pak není špatný ani seriál Kouzelná Beruška a Černý Kocour. Dcera miluje i My little pony Equestria girls, viděly jsme též všechny čtyři filmy. Kdybyste chtěly vyzkoušet něco méně komerčního, tak jsou opravdu pěkné filmy japonského studia Ghibli. Určitě bych začala filmem Můj soused Totoro, je to nejkrásnější pohádka, jakou znám. Špatná není ani Doručovací služba čarodějky Kiki nebo Ponyo z útesu nad mořem. Dceři se hodně líbí i Cesta do fantazie.