Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud holky preferují jednorožce, tak je pěkný starší film Poslední jednorožec. Bohužel ale existují dvě verze dabingu a jeden z nich je hodně špatný. Nebo co třeba Werichovo Fimfárum, slovenská pohádka Perinbaba, film Malá princezna. Cokoliv od Pixaru. Je toho spoustu…
@elibro píše:
@AdaNaty což takhle jakákoliv klasická disneyovka? Klasická animace je moc hezká a standard je velmi vysoko. Princezna a žabák, Lví král, Zvoník od Matky Boží, Pocahontas, Mulan… Sáhnout mrzí starší tituly by mohlo znamenat objevit pár pokladů.
A k tomu disneyovky -Šípková Růženka, Sněhurka, Malá mořská víla, Kráska a zvíře, Popelka ![]()
Úplně jsem zapomněla na Arrietty ze světa půjčovníčků, ta je kouzelná a čistě dívčí.
Já si jeste vzpomněla na Bratz. Na to sem koukala když sem byla malá, bylo to asi 5 animaku o těch panenkach. Nebo různé ty Barbie filmy, těch je asi milion
Ještě se mi líbilo my scene hvězdy hollywoodu, taky o barbinach, ale mělo to takovou zvláštní grafiku ![]()
Smajlíci ve filmu, My little pony ve filmu, Zvonilka, Kouzelná Beruška a Černý Kocour, Barbie
My teda s dcerou milujeme Disneyho princezny, ale třeba k Locice je i seriál Na Vlásku, už jsme viděly obě série. Pak není špatný ani seriál Kouzelná Beruška a Černý Kocour. Dcera miluje i My little pony Equestria girls, viděly jsme též všechny čtyři filmy. Kdybyste chtěly vyzkoušet něco méně komerčního, tak jsou opravdu pěkné filmy japonského studia Ghibli. Určitě bych začala filmem Můj soused Totoro, je to nejkrásnější pohádka, jakou znám. Špatná není ani Doručovací služba čarodějky Kiki nebo Ponyo z útesu nad mořem. Dceři se hodně líbí i Cesta do fantazie.