Kdy a jak dát najevo city

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.19 09:08

Kdy a jak dat najevo city

Ahoj holky,

druhým měsícem randim s jedním super chlapem a zamilovala jsem se. Po mnoha a mnoha letech. A v podstatě uz ani nevim jak se to druhému rika. A rika se to vůbec? Chovam se tak, ze to je asi jasné ale mam potřebu mu to nějak i rict nebo napsat. Píšeme si krásný veci ale nejaky mam te rada nebo miluju te nepadlo. Nevim jestli není brzy i když to tak citim. Nebo mam počkat až své city projeví on? Pokud to tak teda ma :)) Ptám se jak mala ale za poslední léta jsem city měla někde u ledu a ted si a tím nevim rady :)

Druhy dotaz je jestli se z jeho chování dá usuzovat ze je zamilovaný? Snaží se za mnou jet kdykoliv to je možné, pomáhá mi se vším, stara se o mne, přinesl mi květinu, píše mi krásný veci, učí me bruslit, napsal mi ze mu je se mnou úžasné a jak ho to totálně nabijí, ale když jsem mu poslala takovou fotku kde mu malinko říkám co cítím (držela jsem v ruce papírek se srdickem) tak napsal ze jsem nádherná a kreativní a posílám mu nádherný vzkazy. Často komentuje můj vzhled jak se mu libim atd až mam někdy pocit jestli to není to hlavní :zed:

Omlouvám ae za asi hloupou diskuzi ale snad me někdo pochopí :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4627
14.7.19 09:11

Ja jsem teda taková, že vždy jsem počkala, než se vyjádří ten partner… proste to mám ale takto nastavené, nemyslim, že je to dogma, co se musí dodržet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
14.7.19 09:12

… Edit: omylem dvakrát odesláno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Filzefina
14.7.19 09:26

Jeste pockej, podle me je moc brzo ale asi bych mu ani neposilala fotky ze srdickem na papirku. Prijde mi to hodne detinske, ale je to jen muj nazor. Mam jednu kamaradku a ta si vzdy nekoho najde a je hned od zacatku tak urputna, ze kazdeho chlapa odezene. Tim nechci rict, ze jsi stejna, ale davej bacha at on nema pocit ze mu beres jakousi svobodu.

• Citovat
  • Upravit
12006
14.7.19 09:28

Tak lhostejná mu asi nebudeš a jen o vzhled mu nejspíš taky nepůjde podle popisu. Pokud máš ale pocit, že je pro něj hlavní to, že se mu líbíš fyzicky, tak mu city vyznej a uvidíš. :nevim: aspoň budeš vědět, na čem jsi :think:

edit.: nemusíš mu hned psát nebo říkat, že ho miluješ, ale třeba jen, že ho máš ráda nebo tak něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 09:34
@Filzefina píše:
Jeste pockej, podle me je moc brzo ale asi bych mu ani neposilala fotky ze srdickem na papirku. Prijde mi to hodne detinske, ale je to jen muj nazor. Mam jednu kamaradku a ta si vzdy nekoho najde a je hned od zacatku tak urputna, ze kazdeho chlapa odezene. Tim nechci rict, ze jsi stejna, ale davej bacha at on nema pocit ze mu beres jakousi svobodu.

To srdíčko mělo pointu jinak by to detinske bylo :) ale takováhle gesta nedělám, jsem na nej milá a hodna a občas mu koupím něco pro radost (jako třeba čokoládu apod -ne nic velkého :)) a když si povídáme nebo píšeme tak mu občas napisu ze je uzasnej a je mi s nim krásně ale to píše i on mne. Anebo třeba i to ze mu koupím nějakou drobnost je moc uz? Určitě to nechci zkazit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 09:36
@Lekninka91 píše:
Tak lhostejná mu asi nebudeš a jen o vzhled mu nejspíš taky nepůjde podle popisu. Pokud máš ale pocit, že je pro něj hlavní to, že se mu líbíš fyzicky, tak mu city vyznej a uvidíš. :nevim: aspoň budeš vědět, na čem jsi :think:edit.: nemusíš mu hned psát nebo říkat, že ho miluješ, ale třeba jen, že ho máš ráda nebo tak něco :mrgreen:

To mam te rada prave nevim jestli nevyzni blbě. Mam rada i nutellu :lol: Ale jeho asi opravdu miluju (nebo proste jsem zamilovaná, jasné ze to není stejný cit jako po 5 letech) On mi jednou napsal ze ma hrozne rad jahodovou marmeládu ale ze me ma ještě mnohem radši :)

• Citovat
  • Upravit
12006
14.7.19 09:44
@Anonymní píše:
To mam te rada prave nevim jestli nevyzni blbě. Mam rada i nutellu :lol: Ale jeho asi opravdu miluju (nebo proste jsem zamilovaná, jasné ze to není stejný cit jako po 5 letech) On mi jednou napsal ze ma hrozne rad jahodovou marmeládu ale ze me ma ještě mnohem radši :)

Podle toho, co píšeš, tak tě asi fakt rád má.. Jestli máš nutkavou potřebu mu to říct, tak to udělej :think: v tomhle se strašně těžko radí… Každej je jinej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
14.7.19 09:49

Musíš dělat nedostupnou a tajemnou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
14.7.19 09:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

druhým měsícem randim s jedním super chlapem a zamilovala jsem se. Po mnoha a mnoha letech. A v podstatě uz ani nevim jak se to druhému rika. A rika se to vůbec? Chovam se tak, ze to je asi jasné ale mam potřebu mu to nějak i rict nebo napsat. Píšeme si krásný veci ale nejaky mam te rada nebo miluju te nepadlo. Nevim jestli není brzy i když to tak citim. Nebo mam počkat až své city projeví on? Pokud to tak teda ma :)) Ptám se jak mala ale za poslední léta jsem city měla někde u ledu a ted si a tím nevim rady :)

Druhy dotaz je jestli se z jeho chování dá usuzovat ze je zamilovaný? Snaží se za mnou jet kdykoliv to je možné, pomáhá mi se vším, stara se o mne, přinesl mi květinu, píše mi krásný veci, učí me bruslit, napsal mi ze mu je se mnou úžasné a jak ho to totálně nabijí, ale když jsem mu poslala takovou fotku kde mu malinko říkám co cítím (držela jsem v ruce papírek se srdickem) tak napsal ze jsem nádherná a kreativní a posílám mu nádherný vzkazy. Často komentuje můj vzhled jak se mu libim atd až mam někdy pocit jestli to není to hlavní :zed:

Omlouvám ae za asi hloupou diskuzi ale snad me někdo pochopí :oops:

*Často komentuje můj vzhled jak se mu libim atd až mam někdy pocit jestli to není to hlavní * - a co by měl jako jinak komentovat? Jako že perfektně myješ okna? Nebo že suprově jezdíš rychlíkem? :mrgreen:

Nevím, proč mají ženy neustálé tendence hrát nějaké hry. Prostě když to cítíš, tak mu to řekni. Tím se spousta věcí ujasní a protože pravděpodobně cítí to samé, tak u urychlí a zintenzivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.7.19 10:04

Já bych začala tím „mám tě ráda“ a toho bych se držela ještě pár měsíců. Na „miluju tě“ je podle je ještě brzo, teď s Tebou třískají vzedmuté city. A jakou drobnost bys chtěla kupovat? Pokud jedeš na nákup a přivezeš mu čokoládu, kterou má rád, nebo bonbony, o nichž říkal, že je miloval v dětství, je to milé, ale do větších dárků bych se nehrnula. A to, že podle Tebe nereagoval adekvátně na vzkaz se srdíčkem, neřeš. Někteří chlapi na velká vyznání moc nejsou a nedokáží je formulovat, zní jim prostě nabubřele (což ale neznamená, že je netěší, když je dostanou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
14.7.19 10:21

Ja bych mu to rekla. Klidne to „miluju te“ Je to tvuj pocit. Ze on to tak nema, je mozny, ale stejne tak je mozny, ze to tak ma. A treba se ti to taky boji rict, co ty vis. Tak to rekni a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.19 10:22
@TrueIsFalse píše:
Musíš dělat nedostupnou a tajemnou :kytka:

Tak to opravdu dělat nebudu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 10:24
@Ba-stet píše:
Já bych začala tím „mám tě ráda“ a toho bych se držela ještě pár měsíců. Na „miluju tě“ je podle je ještě brzo, teď s Tebou třískají vzedmuté city. A jakou drobnost bys chtěla kupovat? Pokud jedeš na nákup a přivezeš mu čokoládu, kterou má rád, nebo bonbony, o nichž říkal, že je miloval v dětství, je to milé, ale do větších dárků bych se nehrnula. A to, že podle Tebe nereagoval adekvátně na vzkaz se srdíčkem, neřeš. Někteří chlapi na velká vyznání moc nejsou a nedokáží je formulovat, zní jim prostě nabubřele (což ale neznamená, že je netěší, když je dostanou).

Nee to jsem špatne napsala já myslela jestli nemám dělat ani to ze mu koupím čokoládu kterou ma rad :) nic většího dělat ani nechci :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.19 10:27

@Prof. Farnsworth
Ne to ne ale poslala jsem srdíčko :mrgreen: mohl napsat ze me miluje :lol: (dělám si srandu).
Já ale nehraju hru, dávám najevo cinama co cítím ale když jsme se minule milovali tak to bylo fakt dost emotivní a měla jsem chuť mu říct ze ho miluju ale proste se bojím, záleží mi na tom moc…tak se se slovama držím trochu zpátky a možná malinko čekám jestli to první neřekne on…a ze ma třeba i on obavu aby to nebylo moc brzy je klidně možné, já nevim :) anebo to tak necítí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová