Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky chtěla bys se Vás nás něco zeptat
Při sexu když je partner na me tak mám pocit jako by se mi chtělo curat a je to celkem nepříjemné s musíme kvůli tomu přestat..
Přítel říká, ze je to mokrý orgazmus, ze to stačí jen chvilku vydržet a pak to bude Ok..Jenže ono se to vydržet nedá, tak bych se chtěla poptat jestli některá z Vás nemá zkušenost ![]()
Já teda při mokrém orgasmu nemám pocit, že by se mi chtělo čurat ![]()
K.
@Tereza0828
Přítel ti mačká při této poloze na močový měchýř a natahuje močové cesty - myslím, že pak máš opravdu dojem, že se ti chce močit. Doporučuju ti, aby sis před sexem raději došla.
@Tereza0828
I tak to může být tím - přece jen ti přítel může hodně mačkat na močák. Ještě ho můžeš požádat, aby se trošku nazvednul, jestli se pocit změní, pak to můžeš močáku přičíst, jestli ne, netuším, co by to mohlo být. ![]()
@Vlaďka 83 někdy mám ten pocit i když ja jsem na něm..no nevím no
Hele až k tomu zase dojde, tak se nesnaž nic zadržovat, ale uvolni se, povol sevření a nechej přítele ať se snaží. Hned poznáš co to je. Partnerovi se to určitě bude líbit.
Vždyt tohle je to nejkrásnější. Hodně žen se do tehle faze nai nedostane a ja byla jedna z nich, Musela jsem to zkoušet s vibrátorem a až pak se to povedlo. Je to užasné