Tesco dovoz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
8.11.17 17:20

Tesco dovoz

Ahoj objednáváte tady někdo z Tesca ten online nákup v okolí HK? Jak jste spokojeni s dovozem a řidiči? Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
650
8.11.17 17:40

@pdomca je jedno kde objednávaš. Objednáš slot a v tom čase z 99% prídu, a stejného řidiče 2× po sebe asi nepotkaš. Je to stejne jedno, ako ho vidíš 5 min ako ti zloží nákup pri dverách, podpíšeš papier a čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.11.17 18:34

@Xsenova Aha a byvají u vás slušní? Nevím totiž jak to chodí tak se vyptávám. Bydlíme v paneláku bez výtahu a slyšela jsem, že to nosí až k dveřím bytu. Jestli těch bytů mají za den třeba 10 tak to musí být chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.11.17 18:52

@pdomca ctvrte patro bez výtahu a nikdy ani nemrkli. A to i když přijela holka. Nosí mi to do chodby, někteří az do kuchyně. Objednavam i balíky vod apod, takže si docela maknou a jdou několikrát. Ale vždy byli milí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.11.17 19:00

@Tichošlápek Tak to je super asi to zkusím. Dáváte nějaké dýško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.11.17 19:03

@pdomca nedávám. Jednak platím kartou a druhak oni si ho vzít nesmějí. To jsem zkousela jen poprvé a odmítl, ze to mají zakázáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.11.17 19:26

Super, díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6818
8.11.17 19:30
@Tichošlápek píše:
@pdomca nedávám. Jednak platím kartou a druhak oni si ho vzít nesmějí. To jsem zkousela jen poprvé a odmítl, ze to mají zakázáno

Fakt to mají zakázáno? Tak to je vedení teda super, chudáci :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
8.11.17 19:32

@pdomca bývam na 3p bez výťahu :D viem, o čom píšeš :D Moc sa neusmievajú keď tu dorazia :mrgreen: Ale mám napísané v poznámkach, že bývam na 3p bez výťahu :? To vieš, nemože byť každý programátor

Edit: ja tie nákupy ani nekontrolujem. Všetko zoberiem dnu a podpíšem. Objednávam tesco odkedy začali, a nikdy nič nechýbalo. 1× sa mi stalo, že boli iné hrušky ako som si objednala, tak som volala na online potraviny linku a dohodli sme sa na doprave zdrama ako komplenzáciu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí