Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj objednáváte tady někdo z Tesca ten online nákup v okolí HK? Jak jste spokojeni s dovozem a řidiči? Děkuji za názory.
@pdomca je jedno kde objednávaš. Objednáš slot a v tom čase z 99% prídu, a stejného řidiče 2× po sebe asi nepotkaš. Je to stejne jedno, ako ho vidíš 5 min ako ti zloží nákup pri dverách, podpíšeš papier a čau.
@Xsenova Aha a byvají u vás slušní? Nevím totiž jak to chodí tak se vyptávám. Bydlíme v paneláku bez výtahu a slyšela jsem, že to nosí až k dveřím bytu. Jestli těch bytů mají za den třeba 10 tak to musí být chudáci.
@pdomca ctvrte patro bez výtahu a nikdy ani nemrkli. A to i když přijela holka. Nosí mi to do chodby, někteří az do kuchyně. Objednavam i balíky vod apod, takže si docela maknou a jdou několikrát. Ale vždy byli milí ![]()
@Tichošlápek Tak to je super asi to zkusím. Dáváte nějaké dýško?
@pdomca nedávám. Jednak platím kartou a druhak oni si ho vzít nesmějí. To jsem zkousela jen poprvé a odmítl, ze to mají zakázáno
@Tichošlápek píše:
@pdomca nedávám. Jednak platím kartou a druhak oni si ho vzít nesmějí. To jsem zkousela jen poprvé a odmítl, ze to mají zakázáno
Fakt to mají zakázáno? Tak to je vedení teda super, chudáci
![]()
@pdomca bývam na 3p bez výťahu
viem, o čom píšeš
Moc sa neusmievajú keď tu dorazia
Ale mám napísané v poznámkach, že bývam na 3p bez výťahu
To vieš, nemože byť každý programátor
Edit: ja tie nákupy ani nekontrolujem. Všetko zoberiem dnu a podpíšem. Objednávam tesco odkedy začali, a nikdy nič nechýbalo. 1× sa mi stalo, že boli iné hrušky ako som si objednala, tak som volala na online potraviny linku a dohodli sme sa na doprave zdrama ako komplenzáciu.