Tatínek hlídal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
7.11.17 21:41

Tatínek hlídal :-(

Bylo to naprosto nevinné… jelikož mám doma
Malé dítě a peněz je pořad málo, našla jsem si brigádu. A to pouze na 2,5h na 14 dni v měsíci s tím, ze bude hlídat tatínek.
Dneska jsem tam byla prvně a všechno OK. Došlo mi i pár smsek, ze je dítě v pořádku a plakalo jen chvilku po mém odchodu.
Jenže ten návrat domů!!! Dítě plakalo, úplně mokré bodyčko, ale hlavně!!! Tatínek byl opilý!!! Jako ze se motal a pak sel zvracet na wc. Dítě bylo v pořádku. Naštěstí. Prý to na něho prostě padlo a nějak to všechno nezvládá, prý má velké problémy (dobrá, umřel mu před více jak měsícem tatínek, ale bylo mu už 80, maminka je v pořádku, z práce přišel dnes v dobré náladě a s pochválou, dítě zdravé, on tvrdí jak je zamilovány a nikdy nebyl šťastnější). Tak co to proboha bylo??? Nedokázal mi to vysvětlit. A já jsem úplně na prášky. Do práce musím aspoň do pátku, proste tam se mnou počítají.
Co mám dělat??? Nejraději bych ho propleskla!
Babičky máme daleko a mám jen 2 kamarádky, obě mají malé děti (do roka). Takže hlídání jiné není.
Omlouvám se za takový sloh, ale prostě nevím co dál. Jestli docjodit do konce týdne a prostě skončit?
A chlapa při první příležitosti prerazit???
Podotýkám, ze dítě je trochu závislák (má jen mě a tatínka, jsme tu sami), Ale chodíme cvičit a plavat a na hřiště s dětmi a děti vídáme. A bylo to první delší hlídání, jinak zatím nebylo potřeba.
Děkuji za všechny postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
7.11.17 21:43

Asi bych to zkousla. Ale dostal by varování že ještě jednou tak ho vykopnu ožralce nesnaším, ale je možne že to na něj napoprvé nějak fakt dolehlo

• Citovat
  • Upravit
7205
7.11.17 21:47

Ty vogo tož to bych mi dala kapky :cert: S tím chlastem to je neomluvitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
7.11.17 21:50

Byla bych vzteky bez sebe. Jako to, že po tatinkove hlídání je bugr, dítě zrachany, na to se neumírá, ale kdyby se něco stalo, tak by nemohl adekvátně zareagovat. Mohl tam kvůli chlastu klidně vytuhnout a to jsou pak ta batolata padající z oken, balkonu, bloumajici polonahé po ulicích…
Já bych ho uz nenechala, nedokázala bych být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.11.17 21:52
@Liynks píše:
Bylo to naprosto nevinné… jelikož mám doma
Malé dítě a peněz je pořad málo, našla jsem si brigádu. A to pouze na 2,5h na 14 dni v měsíci s tím, ze bude hlídat tatínek.
Dneska jsem tam byla prvně a všechno OK. Došlo mi i pár smsek, ze je dítě v pořádku a plakalo jen chvilku po mém odchodu.
Jenže ten návrat domů!!! Dítě plakalo, úplně mokré bodyčko, ale hlavně!!! Tatínek byl opilý!!! Jako ze se motal a pak sel zvracet na wc. Dítě bylo v pořádku. Naštěstí. Prý to na něho prostě padlo a nějak to všechno nezvládá, prý má velké problémy (dobrá, umřel mu před více jak měsícem tatínek, ale bylo mu už 80, maminka je v pořádku, z práce přišel dnes v dobré náladě a s pochválou, dítě zdravé, on tvrdí jak je zamilovány a nikdy nebyl šťastnější). Tak co to proboha bylo??? Nedokázal mi to vysvětlit. A já jsem úplně na prášky. Do práce musím aspoň do pátku, proste tam se mnou počítají.
Co mám dělat??? Nejraději bych ho propleskla!
Babičky máme daleko a mám jen 2 kamarádky, obě mají malé děti (do roka). Takže hlídání jiné není.
Omlouvám se za takový sloh, ale prostě nevím co dál. Jestli docjodit do konce týdne a prostě skončit?
A chlapa při první příležitosti prerazit???
Podotýkám, ze dítě je trochu závislák (má jen mě a tatínka, jsme tu sami), Ale chodíme cvičit a plavat a na hřiště s dětmi a děti vídáme. A bylo to první delší hlídání, jinak zatím nebylo potřeba.
Děkuji za všechny postřehy

a už někdy se něco takového stalo, že se opil a zvracel? Bylo to ojedinělé nebo má takový vztah k alkoholu už delší dobu? A do té chvíle nikdy dítě nehlídal? Dvě a půl hodiny není delší hlídání, to s ním fakt nikdy nebyl bez tebe? Máš pocit, že to tak bude každý den? Pokud to bylo nějaké naprosto nečekané a výjimečné (snad svého muže znáš), tak proč s brigádou končit? Nebo je takový splašený hysterik, který by to nezvládl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6818
7.11.17 21:52

Bože to je blb :cert: Mě se vždycky líbí, jak ty chlapi jsou z toho na kaši, když hlídají pár hodin dítě. Jako jasný, má i nějaké jiné problémy, ale měl na starost malé dítě a nedivím se ti, že máš teď obavy.Je nezodpovědný, upřímně, nevím co bych dělala. Asi bych do práce šla, přeci jen je i on otec vašeho dítěte, ale budeš pěkně nervózní. Dala bych mu pěkný kapky aby si to zapamatoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
7.11.17 21:56

(dobrá, umřel mu před více jak měsícem tatínek, ale bylo mu už 80… nazor roku lidi ziji i do 120let :) jinak ten alkohol… borec to nebude mit taky v poradku v hlave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.17 21:56

@Regina Hero tak vždycky pije jen když se něco slaví, občas si dá doma pivo. Opilý a zvracejici byl jen asi 2×, ale po nějaké akci. Určitě nic nejedl. Jo bylo to první delší hlídání, trvalo to celkem 3,5h včetně cesty vlakem. On také vstává každý den ve 4h. Ach Jo, píšu jak Tatar, omlouvám se :oops: snad to bylo výjimečné, vždycky byl zodpovědný (třeba na procházce nebo když jsem byla u doktora).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.17 21:58
@Andreww píše:
(dobrá, umřel mu před více jak měsícem tatínek, ale bylo mu už 80… nazor roku lidi ziji i do 120let :) jinak ten alkohol… borec to nebude mit taky v poradku v hlave..

Tatínek byl delsi dobu nemocný, takže jsme se smrtí bohužel počítali. Vím, ze lidi zijou i déle, přeci to byl jen tatínek, takže to na nej třeba dolehlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.11.17 21:59

No nevim. To na nej teda ale muselo padnout hned, jak jsi odesla. Protoze jinak nevim, jak by se tak stihl zridit za 2,5 hodiny.. Pro me by to bylo neprijatelne. Mela bych strasny strach, ze se muze diteti neco stat, kdyz je tatinek mimo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.17 22:02
@Adlita píše:
No nevim. To na nej teda ale muselo padnout hned, jak jsi odesla. Protoze jinak nevim, jak by se tak stihl zridit za 2,5 hodiny.. Pro me by to bylo neprijatelne. Mela bych strasny strach, ze se muze diteti neco stat, kdyz je tatinek mimo :roll:

Právě ze strach mám, o tom žádná. On přes den moc nejí, naposledy třeba v 11h dopoledne a pak když si dá třeba 2 panáky, tak je skoro opilý. To ho samozřejmě neomlouvá, tohle nikdy neudělal, dítě bylo naštěstí v pořádku. Prý ke konci trochu plakalo a bylo to na nej moc.. mě asi trefí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.11.17 22:02
@Liynks píše:
@Regina Hero tak vždycky pije jen když se něco slaví, občas si dá doma pivo. Opilý a zvracejici byl jen asi 2×, ale po nějaké akci. Určitě nic nejedl. Jo bylo to první delší hlídání, trvalo to celkem 3,5h včetně cesty vlakem. On také vstává každý den ve 4h. Ach Jo, píšu jak Tatar, omlouvám se :oops: snad to bylo výjimečné, vždycky byl zodpovědný (třeba na procházce nebo když jsem byla u doktora).

tak to bych mu asi řádně vynadala… pokud fakt neholduje alkoholu ve větší míře a je to normální zodpovědný chlap, tak bych mu dala šanci a věřila mu… však ho sama znáš nejlíp… ale pokud by se to opakovalo, byla bych asi velmi nepříjemná a nekompromisní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.11.17 22:03
@Liynks píše:
Právě ze strach mám, o tom žádná. On přes den moc nejí, naposledy třeba v 11h dopoledne a pak když si dá třeba 2 panáky, tak je skoro opilý. To ho samozřejmě neomlouvá, tohle nikdy neudělal, dítě bylo naštěstí v pořádku. Prý ke konci trochu plakalo a bylo to na nej moc.. mě asi trefí!

no tak mu nachystej něco k jídlu… a jak staré je to dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.11.17 22:05

A ted si predstav chlapa na materske… :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
7.11.17 22:08

Jako opít se při hlídání je hnus. Jen si říkám, že je uplně fuk, že tatínkovi už bylo 80. Jestli ho měl rád, tak se s tím nemohl ještě smířit. Pokud je v práci mezi lidmi nebo doma s tebou, tak to mohla být první chvíle, kdy na ten smutek byl sám (rozuměj bez dalšího dospělého) a mohlo to na něj dolehnout. Druhá věc je to ranní stávání. Taky mě napadá, pokud ho tedy jeho otec neměl v pozdním věku, že mu může být kolem padesátky, tam už prostě ty síly a energie být nemusí, může z toho mít strach a místo aby něco řekl, tak to „vyřešil“ takto. Jak se tvářil na tu tvou brigádu, neměl z toho strach už předtím? Jinak ano, udělala bych bugr aby se to neopakovalo, ale pak s ním hodila řeč, co se vlastně stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí