Tatínek hlídal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
9.11.17 15:51
@salamio píše:
Já bych k takovému manželovi zavolal rovnou URNA, ať ho na místě odprásknou, hajzla.

No, nevím zda si to myslela ve vtipu, nebo ne. Ale rodič neschopný se postarat o dítě ve věku 16měsíců zrovna legrace není. A dost hrozné je, pokud se do takového stavu dostane vlastním přičiněním. Když synovi bylo 8měsíců, dostala jsem od něj akutní žaludeční chřipku a manžel byl na služebce. Omdlela jsem na záchodě, když jsem se probrala syn se zrovna snažil vlézt do vany plné vody připravené na jeho koupání! Nepřeju si vědět, co by se mohlo stát „kdyby“. Proto nikdy opilost před dítětem neodpustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
9.11.17 21:55
@salamio píše:
Já bych k takovému manželovi zavolal rovnou URNA, ať ho na místě odprásknou, hajzla.

Správně! Kázeň musí být a když není, tak jedině URNA :palec: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
9.11.17 21:58
@Vlaďka 83 píše:
No, nevím zda si to myslela ve vtipu, nebo ne. Ale rodič neschopný se postarat o dítě ve věku 16měsíců zrovna legrace není. A dost hrozné je, pokud se do takového stavu dostane vlastním přičiněním. Když synovi bylo 8měsíců, dostala jsem od něj akutní žaludeční chřipku a manžel byl na služebce. Omdlela jsem na záchodě, když jsem se probrala syn se zrovna snažil vlézt do vany plné vody připravené na jeho koupání! Nepřeju si vědět, co by se mohlo stát „kdyby“. Proto nikdy opilost před dítětem neodpustím.

Chápu že nedopustíš, chápu že si to má pořádně vyžrat a taky beru, že to není omluvitelné. ALe příspěvek s URNA byl reakcí na to, že by přispěvatelka hned zavolala policii.
Zakladatelka psala, že to bylo jednou. Jasně, mohlo se stát i něco fatálního, ale pokud to byl fakt ojedinělý exces a ode dneška už zase funguje jak má, tak nevidím důvod volat policii 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
9.11.17 22:00

@Liynks
A dneska si byla v práci? Jestli jo, zvládl to střízlivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
9.11.17 22:21
@Sexynohy píše:
Chápu že nedopustíš, chápu že si to má pořádně vyžrat a taky beru, že to není omluvitelné. ALe příspěvek s URNA byl reakcí na to, že by přispěvatelka hned zavolala policii.
Zakladatelka psala, že to bylo jednou. Jasně, mohlo se stát i něco fatálního, ale pokud to byl fakt ojedinělý exces a ode dneška už zase funguje jak má, tak nevidím důvod volat policii 8o

Tak s policií je to opravdu přehnané. Ale ani smrt blízkého příbuzného by neměla z otce dítěte udělat ve vztahu k vlastnímu dítěti nezodpovědného opilce - vždyť se jeho vlastní táta musí teď otáčet v hrobě, jak nezodpovědně se chová! Jak jsem tu psala, můj manžel není žádný anděl, ale dovolit si tohle k vlastní krvi, tak spí týden v boudě se psi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
9.11.17 22:29
@Vlaďka 83 píše:
Tak s policií je to opravdu přehnané. Ale ani smrt blízkého příbuzného by neměla z otce dítěte udělat ve vztahu k vlastnímu dítěti nezodpovědného opilce - vždyť se jeho vlastní táta musí teď otáčet v hrobě, jak nezodpovědně se chová! Jak jsem tu psala, můj manžel není žádný anděl, ale dovolit si tohle k vlastní krvi, tak spí týden v boudě se psi…

Jo, chápu a proti tomu nic nemám. Mě šlo fakt o tu policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
9.11.17 22:41

@Liynks na tvůj dotaz už ti tady odpověděly jiné uživatelky, takybych tohle netolerovala, ale trochu si pleteš pojmy, tvůj muž NEHLÍDÁ, tvůj muž se stará o svoje dítě, hlídat může tak maximálně babička či kamarádka, ale ne otec dítěte, nebo on ti taky říká pohlídej mi dítě, já jdu do práce? Promin, ale na výraz otec-hlídá jsem poněkud vysazená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.11.17 07:50

@Kobliha51 byla to domácí slivovice, takže vetsi zabiják (což ho neomlouvá!!!) a prý si dal jesre ibalgin. Je teď na sebe naštvaný, moc nemluví, asi pochopil. Jinak hlídá dál, zatím OK. I když ta dušička ve mě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.11.17 07:52

@medunka23 já myslím, ze pochopil. On se snaží problémy nevidět, občas je to na hlavu. Ale myslím si, ze ho tatínkova smrt trápí, i když se snaží být tvrdák. A přitom se na to hlídání tak těšil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.11.17 07:57

@Sexynohy normálně chodim do práce dál, je střízlivý, na sebe naštvaný, dítě je nakrmené, vykoupané, v pohodě. Takže proste preslap jako Brno, ale naštěstí to dobré dopadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.17 13:39
@Liynks píše:
@Kobliha51 byla to domácí slivovice, takže vetsi zabiják (což ho neomlouvá!!!) a prý si dal jesre ibalgin. Je teď na sebe naštvaný, moc nemluví, asi pochopil. Jinak hlídá dál, zatím OK. I když ta dušička ve mě je…

Tak to je jiná. Ta slivovice může být velmi silná a člověk to neodhadne.

• Citovat
  • Upravit
2258
10.11.17 15:26
@Liynks píše:
@Sexynohy normálně chodim do práce dál, je střízlivý, na sebe naštvaný, dítě je nakrmené, vykoupané, v pohodě. Takže proste preslap jako Brno, ale naštěstí to dobré dopadlo!!!

Tak to je super. Přeju, ať je to takto fajn pořád  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria