Tatínek hlídal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1368
8.11.17 00:37
@Andreww píše:
(dobrá, umřel mu před více jak měsícem tatínek, ale bylo mu už 80… nazor roku lidi ziji i do 120let :) jinak ten alkohol… borec to nebude mit taky v poradku v hlave..

Ale kolik jich je?? Jsou to naprosto ojedinělé případy. Průměrný věk dožití je u mužů v ČR kolem 76 let, 80 let bych taky brala jako dobrý věk dožití, kdy smrt sešlostí věkem reálně hrozí. Což samozřejmě nesnižuje smutek po tom člověku a věřím, že s tím manžel zakladatelky pořád bojuje…
Taky bych mu to dala sežrat i s pár katastrofickými scénáři, co se třeba mohlo stát. Ať se tedy klidně opije, když tím tu bolest lépe zvládá, ale ne zrovna v takové chvíli… Ale na brigádu bych chodila dál, věřila bych, že se poučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
8.11.17 04:54

@Liynks Ja bych tohle horko tezko zkousla, nereknu, mohl si dat 2-4 piva, ale pokud mel az tak velký problem a jeste, kdyz mel hlidat sve dite…sekla bych z brigadou a hnala na privydelek jeho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.11.17 06:53
@Petruska88 píše:
@Liynks Ja bych tohle horko tezko zkousla, nereknu, mohl si dat 2-4 piva, ale pokud mel az tak velký problem a jeste, kdyz mel hlidat sve dite…sekla bych z brigadou a hnala na privydelek jeho!

A to jsi ještě milostivá. Já bych k ožralé osobě u kojence nebo malého dítěte volala policii, a bylo by mi jedno, kdo to je. Důvody by mě nezajímaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
8.11.17 07:26

Uz bych ho doma s miminem nenechala. Ať jde místo tebe na tu brigádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.11.17 07:36

Já bych to nedala, znova to zkoušet. Scénář se může opakovat, a to, že se teď nic nestalo, neznamená, že ani nestane příště. Trnula bych, co se doma děje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.11.17 07:48

Brigádu bych okamžitě ukončila. Však by si nebyla první co po prvním dni nepřijde.
A chlap by měl doma dusno. Opít se při hlídání batole je neomluvitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.17 07:55

Mě udivují komentáře, že to máš zkousnout nebo že to bylo výjimečně a máš mu nachystat ještě něco k jídlu na příště 8o Já bych tohle neodpustila, měl by sakra průser a radši bych se vykašlala na brigádu a byla s dítětem sama. Jako sedět někde na brigádě a přemýšlet jestli zrovna otec neleží doma zlitej a decku se něco stane 8o :cert: Jsem v otázce alkoholu a drog dost netolerantní, jako jednou za čas pro zábavu v dobré míře - proč ne. Ale chlastat když mám hlídat dítě, to je opravdu přes čáru :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
8.11.17 11:25

Kdyby to nebylo nebezpečné, je to fakt vtipné ;) Umím si to živě představit. Nezvládám, těžké období, tak se uklidním jedním panákem… jeden… trochu lepší… tak ještě jeden… a už je průšvih na světě… ježíš, já mám na starost dítě!!!
Pokud je manžel normální, mrzí ho to stejně jako tebe a jeste mu je teď trapně. Moc bych to nerozmazávala, chodila dál na brigádu a schovala si to jako dobrou rodinnou historku, až bude dítku aspoň 15…
Kdyby to mínil opakovat, tak už by to k řešení bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.17 19:17
@Tichošlápek píše:
Uz bych ho doma s miminem nenechala. Ať jde místo tebe na tu brigádu

To on právě chce. Tohle je prostá manipulace. Neumí se starat o svoje dítě, nebaví ho to, je nechopný otec. Tak ať se to naučí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
8.11.17 19:20

@Liynks
Tak jaké je to u vás dnes? Promluvili jste si a výsledek?

• Citovat
  • Upravit
118
9.11.17 13:33

@Kobliha51 asi takhle… trápí ho ten taťka, starosti o maminku, v práci (přitom nic velkého, maličkosti, už jsme to probírali). Od rána nic nejedl, tak si dal 2 panáky a na to mastný špekáček a čínskou polévku. A bylo vymalováno. Jen mě mrzí, ze se neomluvil. Ale jinak je všechno v pořádku. Strach mám pořad, ale je to taky otec a snad ho tohle trochu nakoplo… nikdy se takhle nechoval, tak to byl jen úlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.11.17 13:45

A co kdyz budes muset do nemocnice? Kdo se postara o dite, kdyz toho otec neni schopny ani par hodin? Az te chytne treba zlucnikova nebo ledvinova kolika? Co potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
9.11.17 13:48

@Liynks Lže ti. Musel toho vypít daleko více. To je vaše věc. A bude hlídat dál a nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
7527
9.11.17 13:53

@Liynks a pochopil, že to bylo hodně špatně, že si dal zrovna když měl na starosti dítě??? My si smrtí manzelovy maminky prošli před 2 lety a tedy v tu dobu jsem otěhotnět s druhou dcerou a chodila u toho na brigádu a tedy u nás paradoxně to, že malou (tehdy necele2roky) měl na starost, tak ty dny se opravdu cítil dobře, vyhrál si sní a měl náplň. Ale dodnes je to pro něj hodně těžký a jsou situace, kdy se malá na babičku ptá, kdy má na krajicku.
Buď pro něj oporou a jen je potřeba aby si uvědomil, že opravdu musí fungovat když má dítě na starost sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
9.11.17 15:37
@Jana206 píše:
A to jsi ještě milostivá. Já bych k ožralé osobě u kojence nebo malého dítěte volala policii, a bylo by mi jedno, kdo to je. Důvody by mě nezajímaly.

Já bych k takovému manželovi zavolal rovnou URNA, ať ho na místě odprásknou, hajzla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky