Ošetření jizev cévním laserem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
14.9.16 22:01

Ošetření jizev cévním laserem

Zůstala mi na noze, po opaření - popálenina II.-B stupně, skvrna (červeno-hnědá) velikost cca 15× 30 cm.
Dr. mi derma a i na plastice mi shodně sdělili, že jediná možnost, je ošetření vysokofrekvenč. cévním laserem. Protože prý cévní laser není zcela nebolestivý a ten flek na noze je dost velký, dostanu předem nějaký Emla krém, abych prý to přežila :cert: :mrgreen:
Zajímalo by mě, jestli máte někdo s cévními lasery a podobným ošetřením zkušenost?
Díky všem předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9322
14.9.16 22:08

@LennkaK. Já nevím, jestli je to vončo, ale pořídila jsem si na netu ve slevě odstranění jizev laserem. Mám jednu na obličeji po nějakém ošklivém oparu, nebo co to bylo. A docela to zafungovalo. Paní sice říkala, že na opravdové zmizení jizvy musím proceduru opakovat vždy asi po měsíci, celkově tak 3×. Zatím jsem byla jenom jednou. A když jsem si přejížděla bradu ukazovákem, tak jsem si to ani nenahmatala, před zákrokem jsem cítila džuznu. Teď fakt po hmatu ani nepoznám to místo, ale vidět to ještě je. No je to trošku z jiné vody, ten můj příspěvek, ale zkusit to můžeš. Ještě jednu hnusnou jizvu mám na břiše, ale to je dost mm čtverečních, na to bych si musela našetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.9.16 22:17

@Takyjedna
No mně taky říkali, že se to musí zopakovat vícekrát ten zákrok. Mám počítat, s tím že to těsně po tom laseru třeba ztmavne a udělají se strupy, ale pak by to mělo jít k lepšímu. Já tam tedy nemám džuznu, nebo jiný povrch, je to prostě velkej hnusnej flek. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9322
14.9.16 22:19

@LennkaK. Jdi do toho, lepší něco vytrpět, než hnusnej flek. A kdyby trošku flek zůstal, tak aspoň budeš mít dobrý pocit, že jsi pro to něco udělala. Mě to trošku štípalo a dávalo rány. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.9.16 22:25

No když i doktor a sestra řekli, že mi to umrtví zadarmo, tak předpokládám, že to bude štípat malinko hodně :lol: :lol: Ale jdu do toho. Ten kus těla, neboli část levého lýtka bylo asi jediné místo na těle, které se mi líbilo :mrgreen: :mrgreen: Tak proč tam mít takovou šílenost.
Díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák