Úder do břicha co s tím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anna.Pot
29.8.16 11:21

úder do břicha co s tím

Ahoj včera jsme s kamarádem hráli badminton a ja jsem to nějak nezvladla a jednou mě ten míček praštil přímo do oblasti jater, kdy nejsou chráněna zebry. Bylo to velkou rychlostí a dost to zabolelo. Nemohla se mi játra poranit? Neměl někdo podobnou zkušenost?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1142
29.8.16 11:23

Je s podivem, že jsi to vůbec přežila… 8o

• načítám...
35704
29.8.16 11:23

Ty by jsi potřebovala do nějaký vypolstrovaný místnosti… už jsi ty svoje strachy řekla rodičům?

• načítám...
20767
29.8.16 11:25

Vy hrajete badminton s míčkem? :think:

• načítám...
88
29.8.16 11:25

Ach jo. holka, uz jsi s rodici kontaktovala psychologa nebo psychiatra? Z tvych prispevku tady je jasne, ze mas psychickou poruchu… :,(

• načítám...
31672
29.8.16 11:26
@radkka píše:
Vy hrajete badminton s míčkem? :think:

taky mě to zarazilo 8o :lol:

• načítám...
Hanka1
29.8.16 11:26

No tvl oni uz ji zrejme na baby-cafe.cz konecne blokli a onaopruzuje tady misto aby byla u dobreho psychiatra, hypochondrie a pritom tak mlada…

• Upravit
Anna.Pot
29.8.16 11:27

Ne s mickem, prostě ten speciální na badminton

• Upravit
Silwinka87
@Anna.Pot píše:
Ahoj včera jsme s kamarádem hráli badminton a ja jsem to nějak nezvladla a jednou mě ten míček praštil přímo do oblasti jater, kdy nejsou chráněna zebry. Bylo to velkou rychlostí a dost to zabolelo. Nemohla se mi játra poranit? Neměl někdo podobnou zkušenost?

Hráli jste opravdu badminton? Tu hru s košíčkem, co má na sobě pérka? 8o
S podivem, že jsi se ráno vzbudila živá.. :think: :)

• Upravit
20767
@slavuska1 píše:
taky mě to zarazilo 8o :lol:

No, mě zarazila i ta rána do žeber, badminton je můj milovaný sport a nějak si nedovedu představit, jak by mě mohl někdo trefit do žeber, badminton není tenis :nevim: Do hlavy, to jo, to by šlo, i to na to podle dotazu vypadá, ale do žeber :think:

• načítám...
20767
29.8.16 11:28
@Anna.Pot píše:

Badminton se nehraje s míčkem, nikdy.

• načítám...
Silwinka87
29.8.16 11:28
@Anna.Pot píše:

Tak co šílíš, proboha?

• Upravit
Silwinka87
29.8.16 11:29
@radkka píše:
No, mě zarazila i ta rána do žeber, badminton je můj milovaný sport a nějak si nedovedu představit, jak by mě mohl někdo trefit do žeber, badminton není tenis :nevim: Do hlavy, to jo, to by šlo, i to na to podle dotazu vypadá, ale do žeber :think:

Asi jim to moc šlo.. :lol:

• Upravit
Kattynka000
29.8.16 11:30

Holka, ty opravdu potřebuješ psychiatra… :zed: Nevím odkud jsi, ale doporučuju okamžitě vyhledat pomoc psychiatra, protože tohle není normální.. Je mi tě ve skutečnosti strašně líto, protože co je to za život panikařit z každého škrábance a špatného uprdnutí.. :zed: Vážně bys měla vyhledat odbornou pomoc..

• Upravit
20767
29.8.16 11:30
@Silwinka87 píše:
Asi jim to moc šlo.. :lol:

No, to jim to muselo jít hodně, pokud to hrají v úrovni pasu 8o :mrgreen: a to víš, rána košíčkem je zaručeně smrtelná, myslím, že jí to prorazilo žebra.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák