Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takhle spadne ještě mockrát. Já bych nebudila, když nemá problém.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, snad mi ještě někdo odpoví… 11 m dcera dnes v 11:45 spadla ze sve vysky a prastila se o hranu gauce (madlo dreveny potazeny tenkym polstrem a oblozeny detskou dekou).. Rvala jako tur asi 3-5 min, prohlidla jsem hlavicku a zadna boule ani cervene misto, zornicky mi pripadaly stejne, za chvili zase blbla…Dostala obed a v 12:20 usnula. Ve spani jsem ji kontrolovala a vypadala ok, spala neco pres hodinu. Odpoledne pak spala jeste ani ne hodinu v kocarku.. Jinak se chovala normalne, blbinky, smich, bouli jsem ani později zadnou nenasla, zornicky vypadaji stejne. Ted uz spinka a ja ted nevim, jestli ji v noci budit
Pres den mela podle bezkontaktniho teplomeru mirne zvysenou teplotu 37,2-37,3…
Dekuju
byla zvýšeně spavá? dezorientovaná? byla po pádu v bezvědomí? zvracela?
pokud ne tak bych se nebála.. zkontrolovala bych ji v noci jednou pro klid, ale jinak za mě by to mělo být ok
Rekla bych, ze spala tak nejak jako vzdy, moc toho nenaspi… Dezorientovana mi neprisla, hned jsem ji chovala… Nezvracela, jen pak vypustila takovou velkou slinu s nejakymi drobky, ale manzel to prisoudil tomu placi… vypustila ji az kdyz uz bylo po placi… A bezvedomi asi ne, myslim ze tu prvni vterinu-dve byla spis vykulena a pak hned spustila..
Určitě je v pořádku, nemusíš se bát, takových pádů ještě bude ![]()
Vim, ze padat bude a uz i parkrat spadla, ale nikdy ne takhle primo na hlavicku.. vydesilo me to tak, ze jsem si pak uz nebyla ani jista, jestli ma stejne zornicky a na jakou stranu vlastne spadla ![]()
Najdi si profil uzivatelky Pudloslava - ma tam vypsane podrobne informace k padum deti
@Pudloslava. Na profilu ma velice dobre popsane co a jak delat. Uz nekolikrat ksem ji tam nakukovala. ![]()
Dobrý večer, snad mi ještě někdo odpoví… 11 m dcera dnes v 11:45 spadla ze sve vysky a prastila se o hranu gauce (madlo dreveny potazeny tenkym polstrem a oblozeny detskou dekou).. Rvala jako tur asi 3-5 min, prohlidla jsem hlavicku a zadna boule ani cervene misto, zornicky mi pripadaly stejne, za chvili zase blbla…Dostala obed a v 12:20 usnula. Ve spani jsem ji kontrolovala a vypadala ok, spala neco pres hodinu. Odpoledne pak spala jeste ani ne hodinu v kocarku.. Jinak se chovala normalne, blbinky, smich, bouli jsem ani později zadnou nenasla, zornicky vypadaji stejne. Ted uz spinka a ja ted nevim, jestli ji v noci budit
Pres den mela podle bezkontaktniho teplomeru mirne zvysenou teplotu 37,2-37,3…
Dekuju