V poledne pád - budit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.8.16 21:56

V poledne pád-budit?

Dobrý večer, snad mi ještě někdo odpoví… 11 m dcera dnes v 11:45 spadla ze sve vysky a prastila se o hranu gauce (madlo dreveny potazeny tenkym polstrem a oblozeny detskou dekou).. Rvala jako tur asi 3-5 min, prohlidla jsem hlavicku a zadna boule ani cervene misto, zornicky mi pripadaly stejne, za chvili zase blbla…Dostala obed a v 12:20 usnula. Ve spani jsem ji kontrolovala a vypadala ok, spala neco pres hodinu. Odpoledne pak spala jeste ani ne hodinu v kocarku.. Jinak se chovala normalne, blbinky, smich, bouli jsem ani později zadnou nenasla, zornicky vypadaji stejne. Ted uz spinka a ja ted nevim, jestli ji v noci budit :nevim:
Pres den mela podle bezkontaktniho teplomeru mirne zvysenou teplotu 37,2-37,3…
 Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3030
18.8.16 21:58

Takhle spadne ještě mockrát. Já bych nebudila, když nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.8.16 21:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer, snad mi ještě někdo odpoví… 11 m dcera dnes v 11:45 spadla ze sve vysky a prastila se o hranu gauce (madlo dreveny potazeny tenkym polstrem a oblozeny detskou dekou).. Rvala jako tur asi 3-5 min, prohlidla jsem hlavicku a zadna boule ani cervene misto, zornicky mi pripadaly stejne, za chvili zase blbla…Dostala obed a v 12:20 usnula. Ve spani jsem ji kontrolovala a vypadala ok, spala neco pres hodinu. Odpoledne pak spala jeste ani ne hodinu v kocarku.. Jinak se chovala normalne, blbinky, smich, bouli jsem ani později zadnou nenasla, zornicky vypadaji stejne. Ted uz spinka a ja ted nevim, jestli ji v noci budit :nevim:
Pres den mela podle bezkontaktniho teplomeru mirne zvysenou teplotu 37,2-37,3…
Dekuju

byla zvýšeně spavá? dezorientovaná? byla po pádu v bezvědomí? zvracela?
pokud ne tak bych se nebála.. zkontrolovala bych ji v noci jednou pro klid, ale jinak za mě by to mělo být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 22:07

Rekla bych, ze spala tak nejak jako vzdy, moc toho nenaspi… Dezorientovana mi neprisla, hned jsem ji chovala… Nezvracela, jen pak vypustila takovou velkou slinu s nejakymi drobky, ale manzel to prisoudil tomu placi… vypustila ji az kdyz uz bylo po placi… A bezvedomi asi ne, myslim ze tu prvni vterinu-dve byla spis vykulena a pak hned spustila..

• Citovat
  • Upravit
411
18.8.16 22:12

Určitě je v pořádku, nemusíš se bát, takových pádů ještě bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.16 22:15

Vim, ze padat bude a uz i parkrat spadla, ale nikdy ne takhle primo na hlavicku.. vydesilo me to tak, ze jsem si pak uz nebyla ani jista, jestli ma stejne zornicky a na jakou stranu vlastne spadla :,(

• Citovat
  • Upravit
4099
18.8.16 22:37

Najdi si profil uzivatelky Pudloslava - ma tam vypsane podrobne informace k padum deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
18.8.16 22:40

@Pudloslava. Na profilu ma velice dobre popsane co a jak delat. Uz nekolikrat ksem ji tam nakukovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák