Úder do břicha co s tím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15461
29.8.16 11:38
@pikola píše:
Je jí 14..

To už dnes není překážkou :mrgreen:

• načítám...
6590
@slavuska1 píše:
taky mě to zarazilo 8o :lol:

taky jsem si říkala :D

• načítám...
Kattynka000
@Šmoulice píše:
To by chtělo :mrgreen: :mrgreen:

I když, dle příspěvku ze začátku prázdnin „Včera jsem si dávala večeři a sáhla jsem na plesnivy sýr (nebyl to hermelin atd, ale sýr, který byl moc dlouho v ledničce) a tak jsem ho vyhodila. Jenže jsem si pak neumyla ruce. Po chvilce jsem si pak potřebovala poskrabat na hlavě, protože mě tam pořád něco svedi. Teď se ale bojím, že jsem si to místo rozskrabala moc a z těch neumytych rukou tam vnesla tu plíseň, co byla na tom sýru. Prosím vás, je to možné.“ myslím, že už není co transplantovat :nevim:

• Upravit
5468
29.8.16 11:40

Moment, moment, to opravdu není pr**l tohle? 8o To má v hlavě fakt někdo takhle nas***o, že se dokáže zeptat na takovou hloupost? Nebo nás tady chce snad někdo podráždit a pár z nás zvednout snad i ze židle? :nevim: :zed:

• načítám...
Terisos
29.8.16 11:40

1. Najdi hlídání dětem.
2. Sepiš poslední vůli.
3. Obvolej nejbližší rodinu, zeptej se na možnost transplantace… Pokud nebudou ochotní ti játra darovat, hezky se naposled rozluč.
4. Jeď okamžitě do nemocnice a všechno jim tam řekni!!! Oni už budou vědět co a jak :-)

• Upravit
802
29.8.16 11:42
@Kattynka000 píše:
I když, dle příspěvku ze začátku prázdnin „Včera jsem si dávala večeři a sáhla jsem na plesnivy sýr (nebyl to hermelin atd, ale sýr, který byl moc dlouho v ledničce) a tak jsem ho vyhodila. Jenže jsem si pak neumyla ruce. Po chvilce jsem si pak potřebovala poskrabat na hlavě, protože mě tam pořád něco svedi. Teď se ale bojím, že jsem si to místo rozskrabala moc a z těch neumytych rukou tam vnesla tu plíseň, co byla na tom sýru. Prosím vás, je to možné.“ myslím, že už není co transplantovat :nevim:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
15461
29.8.16 11:43
@Kattynka000 píše:
I když, dle příspěvku ze začátku prázdnin „Včera jsem si dávala večeři a sáhla jsem na plesnivy sýr (nebyl to hermelin atd, ale sýr, který byl moc dlouho v ledničce) a tak jsem ho vyhodila. Jenže jsem si pak neumyla ruce. Po chvilce jsem si pak potřebovala poskrabat na hlavě, protože mě tam pořád něco svedi. Teď se ale bojím, že jsem si to místo rozskrabala moc a z těch neumytych rukou tam vnesla tu plíseň, co byla na tom sýru. Prosím vás, je to možné.“ myslím, že už není co transplantovat :nevim:

To snad ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3711
29.8.16 11:43
@radkka píše:
Vy hrajete badminton s míčkem? :think:

Ano, ono se tomu říká míček.

Pokud to nehrála fakt s profíkem, kterej do toho umí dát ráno, tak si myslím, že může být klidná. A hádám, že takovej člověk by nějakou větší ránu řešil, pokud to není nějaká blbec.

Příspěvek upraven 29.08.16 v 11:44

• načítám...
12154
29.8.16 11:44

@Kajule21 mrkni na profil a budeš mrkat ;) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Anna.Pot
29.8.16 11:46
@zvidavajanca píše:
Ano, ono se tomu říká míček.

Pokud to nehrála fakt s profíkem, kterej do toho umí dát ráno, tak si myslím, že může být klidná. A hádám, že takovej člověk by nějakou větší ránu řešil, pokud to není nějaká blbec.

Příspěvek upraven 29.08.16 v 11:44

právě ze on hraje tenis a byla to fakt pecka

• Upravit
4421
29.8.16 11:50

Měla by jsi navštívit psychiatra.

• načítám...
88
29.8.16 11:51

A kam presne te trefil? a dohrali ste hru? 8o :roll:

• načítám...
Anna.Pot
29.8.16 11:53

Prosím vás můžu si přece nahmatat játra ne? Vždyť přece nejsou prikryta zebry? Aspoň ne jejich celá cast? Vždyť přece tady kousek jater je hmatny -https://www.google.cz/search?q=nahmat%C3%A1n%C3%AD+jater&biw=601&bih=914&prmd=imsvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjltPeArebOAhVEJMAKHetDCK84FBD8BQgFKAE#tbm=isch&q=j%C3%A1tra+um%C3%ADst%C4%9Bn%C3%AD+v+t%C4%9Ble&imgrc=SbEGnnH5rUmSnM%3A

• Upravit
4367
29.8.16 11:54

Je ti 14, mas dceru a nemyjes si ruce.
Ano, bez k psychiatrovi.

• načítám...
3711
29.8.16 11:55
@Anna.Pot píše:
právě ze on hraje tenis a byla to fakt pecka

Aha, tak to asi do večera umřeš.

• načítám...