Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky včera večer mi spadl malý z lavičky dopadl Placáka na břicho vůbec nebecel spíš se divil že je na zemi.ji v poho nezvraci kadit ještě nebyl.je to už 20hodin dr.ho prohlídka i moc zkontrolovala myslíte že kdyby si nějak ublížil už by se to projevilo ne? stalo se vám to někdy?
Z lavičky na břicho mi dítě nespadlo, ale jakkoliv jinak mi kluci padali mockrát. Klid. ![]()
@Fima lavičky úzká bez opěradla lezl nahoru a sup druhou stranou dolů. ma dva roky a nedá si rict
To bude dobrý, neboj
spadne ještě mockrat, naštěstí to není velká výška a Mudry ste byli, takže klid.
@katkacaajkova z jaké výšky? Pokud by byl nějaký problém, tak by se to už projevilo.
Přiznávám, že pokud nebrečel, tak by mě to ani nenapadlo řešit. Mně dvouleťák pořád padá. Minulý týden ze skluzavky (cca 160 cm)… Denně zakopne a upadne v běhu, padá z obrubníků… Placáky zvládá taky - z postele (máme lehce vyšší), z gauče…
Lavička asi moc vysoká nebude
a jestli mu jsou 2 roky, tak bych se vážně moc nevzrušovala
se ještě nikde nenatáhl, že ho tak pozoruješ?:mrgreen:
Moje 2,5 lete dítě se nedávno srazilo na pískovišti v plný rychlosti s dalším 3 letym děckem, moje dítě padlo na znak, druhý to ustalo, oklepali se a bezeli dál
nejhorší je hlava a zuby, zbytek je většinou v pohodě. Aby si například takto malé dítě natrhlo třeba slezinu, musela bybto být rána, výška opravdu velká. ![]()
Z lavičky malá zatím nikdy nespadla, ale poslední pád byl včera z gauče, vylezla na něj a skočila dolů
…nijak bych to neřešila, zvláště když ho zkoukla dr. ![]()
Moje takhle spadla ze sedačky po zádech, zlomila si klíční kost. Ale to bys poznala hned.
Syn padal na břicho běžně. Krom toho, že si chvilku stěžoval, byl v pořádku.
Holky…prosím o info a případnou radu…
S dítkem 3r jsme byli na autodromu, vše ok, ale jinému dítku se nepodařilo dobrzdit a narazil do nás. Malého jsem držela, neuhodil se o nic, ale jak jsem ho držela, tak se hodně cukl/vyletěl dopředu…
Vím, že je blbost, brát takhle malé dítko na pouť, ale nešlo se tomu nijak vyhnout…
Bylo to před hodinou, chová se normálně, mám nějak řešit?
Jinak se jen lekl, ale na nic si hned po tom ani teď nestěžuje…
Když se neuhodil a nic ho neboli, tak buď v pohodě. To máš jako kdyby si v autě prudce zabrzdila..