Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anna.Pot píše:
právě ze on hraje tenis a byla to fakt pecka
Aha, tak to asi do večera umřeš.
@Liklark píše:
A kam presne te trefil? a dohrali ste hru?![]()
Trefil mě do místa jater, kde nejsou chranena, mezi pravým a levym zebernim obloukem
@Anna.Pot
Holka opravdu.. http://www3.pcp.lf3.cuni.cz/psyweb/ a zavolej nejbližšímu psychiatrovi.. Protože opravdu NEJSI NORMÁLNÍ..
Všechny tvé diskuze na všech možných webech, denně 3 diskuze o tom, že umíráš apod.. Potřebuješ pomoct, kor jestli je ti opravdu 14, s tímhle si nehraj, může to dospět tak, že v 17 nevstaneš z postele a zabije tě psychika
Bohužel, pamatuju ještě na střední škole slečnu, co měla každý měsíc „zlomený kotník“, umírala na rakovinu, na zápal plic, pak si hla páteří, protože autobus zastavil na červenou prudčeji a ona to nečekala, málem si tehdy prý zlomila vaz a chtěla se s ním soudit, nakonec umírala pro to, že na ní někdo prskl v metru tuberkulózu a dostala žloutenku typu XYZ, který ještě ani neexistuje, protože šla na veřejné wc a zapomněla předtím vydesinfikovat prkýnko, než dosedla. Nakonec spáchala sebevraždu, protože jí strašně bolelo břicho a byla přesvědčená, že umírá na prasknutý slepák, který ji prasknul vlivem tlačejícího nádoru rakoviny v břiše.. Slečna kromě hypochondrie a špatné psychiky byla fyzicky zdravá.. ![]()
@Kattynka000 píše:
I když, dle příspěvku ze začátku prázdnin „Včera jsem si dávala večeři a sáhla jsem na plesnivy sýr (nebyl to hermelin atd, ale sýr, který byl moc dlouho v ledničce) a tak jsem ho vyhodila. Jenže jsem si pak neumyla ruce. Po chvilce jsem si pak potřebovala poskrabat na hlavě, protože mě tam pořád něco svedi. Teď se ale bojím, že jsem si to místo rozskrabala moc a z těch neumytych rukou tam vnesla tu plíseň, co byla na tom sýru. Prosím vás, je to možné.“ myslím, že už není co transplantovat
@Kattynka000 píše:
@Anna.PotHolka opravdu.. http://www3.pcp.lf3.cuni.cz/psyweb/ a zavolej nejbližšímu psychiatrovi.. Protože opravdu NEJSI NORMÁLNÍ..
Všechny tvé diskuze na všech možných webech, denně 3 diskuze o tom, že umíráš apod.. Potřebuješ pomoct, kor jestli je ti opravdu 14, s tímhle si nehraj, může to dospět tak, že v 17 nevstaneš z postele a zabije tě psychika
Bohužel, pamatuju ještě na střední škole slečnu, co měla každý měsíc „zlomený kotník“, umírala na rakovinu, na zápal plic, pak si hla páteří, protože autobus zastavil na červenou prudčeji a ona to nečekala, málem si tehdy prý zlomila vaz a chtěla se s ním soudit, nakonec umírala pro to, že na ní někdo prskl v metru tuberkulózu a dostala žloutenku typu XYZ, který ještě ani neexistuje, protože šla na veřejné wc a zapomněla předtím vydesinfikovat prkýnko, než dosedla. Nakonec spáchala sebevraždu, protože jí strašně bolelo břicho a byla přesvědčená, že umírá na prasknutý slepák, který ji prasknul vlivem tlačejícího nádoru rakoviny v břiše.. Slečna kromě hypochondrie a špatné psychiky byla fyzicky zdravá..
to je strašný, zakladatelka by si určitě měla někam zajít nebo dopadne zrovna tak ![]()
Rekni to mame a tatovi, ukaz jim, kde te to boli, jestli se stydis, dej sem na ne kontakt, my jim to povime ![]()
@Kattynka000 píše:
@Anna.PotHolka opravdu.. http://www3.pcp.lf3.cuni.cz/psyweb/ a zavolej nejbližšímu psychiatrovi.. Protože opravdu NEJSI NORMÁLNÍ..
Bohužel, pamatuju ještě na střední škole slečnu, co měla každý měsíc „zlomený kotník“, umírala na rakovinu, na zápal plic, pak si hla páteří, protože autobus zastavil na červenou prudčeji a ona to nečekala, málem si tehdy prý zlomila vaz a chtěla se s ním soudit, nakonec umírala pro to, že na ní někdo prskl v metru tuberkulózu a dostala žloutenku typu XYZ, který ještě ani neexistuje, protože šla na veřejné wc a zapomněla předtím vydesinfikovat prkýnko, než dosedla. Nakonec spáchala sebevraždu, protože jí strašně bolelo břicho a byla přesvědčená, že umírá na prasknutý slepák, který ji prasknul vlivem tlačejícího nádoru rakoviny v břiše.. Slečna kromě hypochondrie a špatné psychiky byla fyzicky zdravá..
Me by zajímalo, co si takový lidí říkaj ráno po probuzení, když jako přežije ty neduhy že dne předtím a porad se nic neděje a smrt nikde ![]()
@juliettee píše:
to je strašný, zakladatelka by si určitě měla někam zajít nebo dopadne zrovna tak
Tehdy už jsme se jí taky smály.. Rady ať jde k psychiatrovi nepomáhaly.. Rodiče jí tam nechtěli tahat násilím, báli se, že se bude ještě zhoršovat, krom hypochondrie měla očividně nějakou další poruchu, u ní to asi nebylo jen zoufalé žadonení o pozornost.. Ale jediná obrana, aby na chvilku dala pokoj byl právě „výsměch“.. Zní to divně, ale když jsme se jí „vysmály“, že s tím nadělá, že támhle Lucka ze 3B loni raka porazila s přehledem a támhle Franta z 2C byl teda asi na stejném wc a tu žloutenku mu nakonec z těla dostali a že ona je teda dost velkej slaboch, když jí to nejde a přitom ten trotl z druhého ročníku to dal, tak se vždycky kousla a týden od ní byl klid, začala se zázračně uzdravovat.. Pak změnila školu a v příštím roce jsme se dozvěděli, že spolykala nějaké prášky či co.. ![]()
@radkka píše:
Vy hrajete badminton s míčkem?
Ty, ale my z deckama taky jen z mickem, máme takové ty pěnové.
Pac ty košíčky/kalíšky zatim nestíhají.
Takže jsem si hned predstavila tenhle, ale že by dokázal odrovnat játra to fakt ne
.
@pikola píše:
Me by zajímalo, co si takový lidí říkaj ráno po probuzení, když jako přežije ty neduhy že dne předtím a porad se nic neděje a smrt nikde
Jo, to bylo nejlepší „Holky já to cítím, mě už moc času nezbývá, já určitě umřu, zítra už se neprobudím, špatně se mi dýchá, omluvtě mě z testu..“ ![]()
@Kattynka000 píše:
Jo, to bylo nejlepší „Holky já to cítím, mě už moc času nezbývá, já určitě umřu, zítra už se neprobudím, špatně se mi dýchá, omluvtě mě z testu..“
toho že se neprobudím jsem se bála taky když mi bylo tak 9
nevím proč, prostě jsem nad tím přemýšlela každý večer před spaním a bála jsem se usnout co kdyby náhodou
pak jsem si párkrát řekla že kdybych se náhodou nevzbudila tak se to už stejně nedozvím a už mě aspoň nebude nic bolet
a asi do měsíce byly moje obavy fuč ![]()
@radkka nechci se téhle trotly zastávat, ale říká se tomu míček i když to vypadá jako košík ![]()
Jinak k zakladatelce, nic bych za to nedala, že je to duplicitní Nick, některé z uživatelek co se nudí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat