Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj holky mám dotaz musím na operaci žlučníku a máme 10 měsíční holčičku a přítel by si chtěl vzít ošetřování po tu dobu co budu v nemocnici jen nevíme jestli to jde když nejsme manželé děkuji za odpověd
Mám vlastní zkušenost, byla jsem hospitalizovaná ve 2,5 měsících, ve 4 měsících a nakonec operace žlučníku v 6 měsících. Bylo to náročný hodně, ale vystaví ti v nemocnici nebo tvůj obvodní lékař ošetřování na tebe, protože ty se nemůžeš sttarat o dítě.
Bavorov píše:na tebe když se nemužeš starat?????
Mám vlastní zkušenost, byla jsem hospitalizovaná ve 2,5 měsících, ve 4 měsících a nakonec operace žlučníku v 6 měsících. Bylo to náročný hodně, ale vystaví ti v nemocnici nebo tvůj obvodní lékař ošetřování na tebe, protože ty se nemůžeš sttarat o dítě.
bambulinek píše:Bavorov píše:na tebe když se nemužeš starat?????
bambuli taky to nechápu
ale už vím jak to je musím jít jen ke svému doktorovi a on mi to vystaví ![]()
Ano, v nemocnici mi vystavili ošetřování na mě, protože jsem na mateřské a pečuji celodenně o dítě a pokud nemohu, tak mě musí někdo zaskočit a ten člověk nemůže chodit do práce, tím pádem má nárok na ošetřování manželky. Ukončovala mi to po 9 dnech obvodní doktorka.
Buď v nemocnici nebo to vystaví obvodní, je to celkem jedno.
Pokud by neměl kdo pečovat, tak nabídli, že dítě hospitalizují na dětském po dobu, když budeš v nemocnici, což nepřipadalo u nás v úvahu, ale píšu co mi nabízeli.
Většina lidí to řeší např. babičkami, u nás to nešlo, prostě ošetřování je na nemocnou manželku pro manžela do práce, protože se musí celodenně řádně starat o miminko. Myslím, že toto platí dokud snad bereš rodičák. To už přesně nevím. Já to měla v době mateřské, ale je to asi stejné.
To nevím, ale myslím, že ne, pokud jste oba jako rodiče uvedeni a žijete spolu, tak by problém být neměl, ale to fakt nevím.....
Anonymní píše:
To nevím, ale myslím, že ne, pokud jste oba jako rodiče uvedeni a žijete spolu, tak by problém být neměl, ale to fakt nevím.....
Koukám, že to tam mám anonymně, asi omylem jsem klepla. Píšu to já.
Ahoj, ozivuji diskuzi. Mam druhy zlucnikovy zachvat za 24 hodin a NoSpa mi nezabira… Asi se zblaznim bolesti. Planovala jsem si operaci az nebudu kojit, ale asi to budu muset zrealizovat drive. Muzete mi napsat, jak dlouho jste byly v nemocnici? A za jak dlouho jste normalne fungovaly? Mam deti 8 mesicu a 3,5 roku.
Ahoj.Byla jsem na operaci zlucniku. V nemocnici jsem byla ctyri dny. Prvni den prijem, druhy den operace a ctvrty den vecer domu.Mela jsem v te dobe malou holku, tak jsem fungovala tak nejak po prichodu z nemocnice. Tyden mi pomahala kamaradka a pak uz bylo vse v poradku.Bylo to pred patnacti lety a od te doby mam klid. Pozdeji jsem litovala, ze jsem nesla po prvnim zachvatu.Ten paty uz byl kriticky a privodil me zanet zlucniku.Tak ja bych podle sebe odpovedela dva tydny.
Byla jsem v nemocnici Pod Petrinem v Praze1.Budu drzet palce, urcite vse dopadne. dobre.
@Lady4 Diky. Uz tady lezu po zdi. Klidne bych sla hned na operaci, ale kluk nechcce mliko z flasky, tak nevim, jak to udelat, aby nestradal.