Operace žlučníku a 10měsíční holčička

2098
17.2.12 13:48

ošetřování

ahoj holky mám dotaz musím na operaci žlučníku a máme 10 měsíční holčičku a přítel by si chtěl vzít ošetřování po tu dobu co budu v nemocnici jen nevíme jestli to jde když nejsme manželé děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
17.2.12 14:46

Mám vlastní zkušenost, byla jsem hospitalizovaná ve 2,5 měsících, ve 4 měsících a nakonec operace žlučníku v 6 měsících. Bylo to náročný hodně, ale vystaví ti v nemocnici nebo tvůj obvodní lékař ošetřování na tebe, protože ty se nemůžeš sttarat o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
17.2.12 14:47
Bavorov píše:
Mám vlastní zkušenost, byla jsem hospitalizovaná ve 2,5 měsících, ve 4 měsících a nakonec operace žlučníku v 6 měsících. Bylo to náročný hodně, ale vystaví ti v nemocnici nebo tvůj obvodní lékař ošetřování na tebe, protože ty se nemůžeš sttarat o dítě.
na tebe když se nemužeš starat?????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
17.2.12 17:08
bambulinek píše:
Bavorov píše:
na tebe když se nemužeš starat?????

bambuli taky to nechápu :think: ale už vím jak to je musím jít jen ke svému doktorovi a on mi to vystaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.12 17:35

Ano, v nemocnici mi vystavili ošetřování na mě, protože jsem na mateřské a pečuji celodenně o dítě a pokud nemohu, tak mě musí někdo zaskočit a ten člověk nemůže chodit do práce, tím pádem má nárok na ošetřování manželky. Ukončovala mi to po 9 dnech obvodní doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.12 17:35

Buď v nemocnici nebo to vystaví obvodní, je to celkem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
17.2.12 17:37

jj dobře děkuju hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.12 17:37

Pokud by neměl kdo pečovat, tak nabídli, že dítě hospitalizují na dětském po dobu, když budeš v nemocnici, což nepřipadalo u nás v úvahu, ale píšu co mi nabízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.2.12 17:39

Většina lidí to řeší např. babičkami, u nás to nešlo, prostě ošetřování je na nemocnou manželku pro manžela do práce, protože se musí celodenně řádně starat o miminko. Myslím, že toto platí dokud snad bereš rodičák. To už přesně nevím. Já to měla v době mateřské, ale je to asi stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
17.2.12 17:44

dobře a nemusíme být teda manželé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.12 19:20

To nevím, ale myslím, že ne, pokud jste oba jako rodiče uvedeni a žijete spolu, tak by problém být neměl, ale to fakt nevím.....

• Citovat
  • Upravit
457
17.2.12 19:20
Anonymní píše:
To nevím, ale myslím, že ne, pokud jste oba jako rodiče uvedeni a žijete spolu, tak by problém být neměl, ale to fakt nevím.....

Koukám, že to tam mám anonymně, asi omylem jsem klepla. Píšu to já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
13.8.14 06:08

Ahoj, ozivuji diskuzi. Mam druhy zlucnikovy zachvat za 24 hodin a NoSpa mi nezabira… Asi se zblaznim bolesti. Planovala jsem si operaci az nebudu kojit, ale asi to budu muset zrealizovat drive. Muzete mi napsat, jak dlouho jste byly v nemocnici? A za jak dlouho jste normalne fungovaly? Mam deti 8 mesicu a 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.8.14 06:39

Ahoj.Byla jsem na operaci zlucniku. V nemocnici jsem byla ctyri dny. Prvni den prijem, druhy den operace a ctvrty den vecer domu.Mela jsem v te dobe malou holku, tak jsem fungovala tak nejak po prichodu z nemocnice. Tyden mi pomahala kamaradka a pak uz bylo vse v poradku.Bylo to pred patnacti lety a od te doby mam klid. Pozdeji jsem litovala, ze jsem nesla po prvnim zachvatu.Ten paty uz byl kriticky a privodil me zanet zlucniku.Tak ja bych podle sebe odpovedela dva tydny.
Byla jsem v nemocnici Pod Petrinem v Praze1.Budu drzet palce, urcite vse dopadne. dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
13.8.14 06:53

@Lady4 Diky. Uz tady lezu po zdi. Klidne bych sla hned na operaci, ale kluk nechcce mliko z flasky, tak nevim, jak to udelat, aby nestradal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí