Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@madi To je dobre, aspon vis i pro priste, ze kdyby neco, tak to daji dohromady. Ke me takle nechtel jit kluk v porodnici. Ani pusu mi nedal. Ale sotva sestricka hlasila rozhlasem, ze je obed na stole, tak se zvedl, ze musime uz jit, ze volali k obedu. Zblajznul mi cely obed a zase delal urazeneho.
@Irinka0210 @Alyss @quinny @Lady4 Ahoj kocky, tak dnes jsem devaty den po operaci a nemuzu uverit tomu, ze uz konecne mam zlucnik fuc. Myslela jsem na Vas v nemocnici, ze Vas musim pozdravit a podekovat za podporu. To bylo dramo.
PS: Malej se nakonec temer odstavil sam tyden pred operaci. Asi mu zlucove mliko nechutnalo, tak uz nechtel.
@tulipán Já na tebe myslela od srpna. Teď už bude klid od záchvatů a je skvělý, že si našla odhodlání jít pod kudlu.Za chvilku budeš čiperka. Přeji Ti brzké uzdravení a jsem ráda, že si
napsala.
@Lady4 Dekuji, ses moc hodna. Je mi dobre, jen od pondelka budu uz sama doma, tak si snad neuzenu kylu.
@tulipán jeee tak to jsou paradni zpravy hned po ranu
![]()
Malej ti to chtel trosku ulehcit
hlavne at je vsechno ok a rekonvalescence bez problemu ![]()
@quinny Dekuji moc, jsi mila. Ja mam pocit, ze se mi ulevilo hlavne psychicky, ze uz se nebojim zachvatu.
@tulipán spousta nemoci je i v hlave takze to je moc dobre. Problem je odstranen, ted uz to bude parada
![]()
@Alyss Dobre, bricho boli, jeste mi to moc netravi, ale i tak se citim lepe, nez pred operaci. Pry tam byl chronicky zanet, takze mi to delalo asi neplechu.
@quinny To je pravda. Porad jsem se strachovala ze zachvatu.