Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@quinny Ctyri kojeni za den. Ted jsem mela skoro dva mesice klid, jen mirne nevolnosti, tak jsem lecbu odsunula, bylo to pro me snazsi. Ale ted teda tezce lituji. Malej je taky zavislak, nacpala jsem ho redenou kasi a stejne ze me strhava triko. Je mi ho lito.
Já byla, když bylo malému 16 měsíců na operaci, měsíc před operací jsem byla týden se zánětem žlučníku a silných ATB v nemocnici, takže doporučuju opravdu co nejdřív to řešit, já to taky odkládala odkládala a pak už to odložit nešlo. V nemocnici jsem ty první tři dny jen ležela, protože ta bolest byla nesnesitelná, ale co ti budu vyprávět. Jinak na operaci jsem šla ve středu, v úterý nástup a v sobotu jsem šla dom. Přeji, ať to s prckem zvládnete
![]()
Já mám zrovna tři týdny po operaci. Ležela jsem v nemocnici Na Františku, byla jsem tam týden - než mi přestal téct dren. A doma funguju normálně od začátku, co mě pustili, nic jiného mi ani s dětmi nezbývalo, manžel je od rána do večera v práci, tak jsem tu s nimi sama:)
Dekuji moc, holky, za rady a podporu. Operaci uz nebudu odkladat, ale mam stres, jak se to doma zvladne.
@tulipán Určitě se to doma zvládne. Já se v nemocnici ocitla po třetí návštěvě pohotovosti v jedenáct večer, chlap tenkrát jezdil makat do Brna, takže se hlídání muselo řešit hodně rychle, nakonec si brala segra volno v práci. Pak když byla plánovaná operace už to bylo lepší, věděl se termín a nějak se to zvládlo, určitě to zvládnete, jde teď hlavně o tvoje zdraví
![]()
@tulipán píše:
@quinny Ctyri kojeni za den. Ted jsem mela skoro dva mesice klid, jen mirne nevolnosti, tak jsem lecbu odsunula, bylo to pro me snazsi. Ale ted teda tezce lituji. Malej je taky zavislak, nacpala jsem ho redenou kasi a stejne ze me strhava triko. Je mi ho lito.
chapu, ale uvidis ze kdyz to jinak nepujde tak to zvladne doma lepe nez si ted vubec jsi ochotna pripustit
![]()
Drz se a brzke uzdraveni ![]()
@quinny Já si taky myslím. Malá ty čtyři noci spala celou noc bez probuzení. Od té doby nikdy
![]()
@quinny Asi ano. Skocila jsem pro Bebu a Hami mlicka a velkou lzici 80ml dal, tak se mi ulevilo, nejak to pujde.
@madi @tulipán jj jsou to maly vychcandirky, ale kazda mama chce vedet ze to jeji ditko netrpi kdyz s nim nemuze byt ![]()
@tulipán já jsem se dokonce dozvěděla těsně po operaci, že malá se osypala neštovicema, hrozně mě mrzelo, že s ní nemůžu být, jenže co, jsme matky, ne stroje. Zvládla to dobře s babičkou i tátou, doktor jim dal instrukce, co mají a nemají dělat a přežila. Dokonce potvora ke mě vůbec nechtěla jít, když jsem přišla. Držela se mojí mámy a byla ze všeho hrozně vyjevená
Ale do dvou dnů se srovnala