Operace žlučníku a 10měsíční holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
13.8.14 07:00

@tulipán Tak to je blby. Odstrikat do zasoby, ja nevim co bych delala na tvem miste. Zavolat k pediatrovi o radu.Mas hlidani k detem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.8.14 07:06

@tulipán nechce mliko z flasky kdyz jsi doma nebo jste zkusili i kdyz jsi doma nebyla? Ono deti jsou na tohle vcelku vycuranci. A mas odstrikane nebo nechce UM. Uz je dost velky, nevim kolikrat denne ho jeste kojis, ale ted asi bude muset malicko se prizpusobit, zrejme nastala chvile kdy tu operaci budes potrebovat hm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
13.8.14 07:17

Já jsem šla na operaci jak měla malá tři měsíce. Na mrazák jsem do zásoby odstříkala mlíko a bylo :lol: Doktor říkal, že to je tak na čtyři dny, ale byla jsem šest dní protože když mi ten žlučník vytahovali tak jeden kamínek spadnul do žlučových cest a za dva dny jsem měla zase koliku. Tak čekali jestli výjde sám a nebo budu muset na ERCP, ale naštěstí vylezl sám hajzlík :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
13.8.14 07:17

@Lady4 Hlidani bych snad mela, zkusila bych poprosit svagrovou, ma ted ucitelske prazdiny. Manzel by to sam se detma asi nedal. Po Nospa stejne nesmim sest hodin kojit a to je pak miminek uplne vyrizeny.

Příspěvek upraven 13.08.14 v 07:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.8.14 07:18

@tulipán šla jsem na operaci, když bylo malý 15 měsíců a doma ještě kluk 5 let. Jeden den nástup, druhý den operace a pak myslím ještě tři dny. Bylo to tak akorát, dřív bych určitě nebyla schopná jít domů.
Pomáhala mi máma, pár dní, pak jsem s občasným poleháváním už uvařila.. úklid jsem neřešila.. máma si hodně brala malou ven nebo jsem ležela v obýváku na zemi a malá si u mě hrála. KLuk byl ve školce a hodně pomáhal manžel
Taky jsem jí kvůli tomu musela odstavit, byla velký závislák, začali jsme v noci. Přes den flašku taky nechtěla, ale v noci byla rozespalá, takže neprotestovala.. a teda sladký mlíko (Hami), takový Nutrilon by mi nechtěla :mrgreen: Zkus to :kytka:

Příspěvek upraven 13.08.14 v 07:19

• Citovat
  • Upravit
16413
13.8.14 07:18

@Lady4 Hlidani bych snad mela, zkusila bych poprosit svagrovou, ma ted ucitelske prazdiny. Manzel by to sam s detma asi nedal. Po Nospa stejne nesmim sest hodin kojit a to je pak miminek uplne vyrizeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
13.8.14 07:23

@quinny Ani tak, ani tak, bohuzel. Zkouseli jsme moje i UM a aby me malej nevidel aspon hodinu a radsi mel zizen, nez aby se napil. Nepije mi ani vodu nebo caj z lahvicky. Takze podavam lzickou, ale to ho zase brzo prestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.8.14 07:38

@tulipán uz je velky, co zkusit nejaky hrnecek pro vetsi kluky misto flasky, treba brcko nebo i obyc hrnek.
Tak si to holt klicik dela tezsi, ale tady uz jde o tve zdravi, tak je otazka jak dlouho to zvladnes jeste tahnout. Kolikrat ho tedy kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.8.14 07:46

@tulipán Co si dojit do nemocnice. Zachvat by se uklidnil infuzi, udelali by sono bricha.Kdyz by to nebyl urgentni nalez. Mohla by sis tam domluvit termin operace.Ja cekala na prijem sest tydnu.Pak by si ziskala cas maleho naucit na lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.8.14 07:47

Máma byla v květnu na žlučníku, v uterý nastupovala, v sobotu šla domu, soused byl v červnu, řekli mu že přišel na poslední chvíli, že ho měl zhnilej a nechali jsi ho tam týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
13.8.14 07:49

@madi A jak se mleko jmenuje, prosim te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
13.8.14 07:53

@Lady4 Ja jsem sama doma s miminkem, vis. Svagrova je taky na dovolene, ted hlidani nemam. Starsiho kluka jsem poslala s tatkou na tyden do Recka, że si odpocinu…Az se vrati, tak se objednam, to se neda vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
13.8.14 08:00

@tulipán v nejhorsim pomahal Algifen a Nospa. Zachvaty jsou sileny a je mi te lito.Je dobre, ze jdes na operaci
At to vse dobre dopadne a dej o sobe vedet
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.8.14 08:01
@tulipán píše:
@madi A jak se mleko jmenuje, prosim te?

Zkus různý druhy (ty rozdíly v chuti jsou fakt velké), existují i ochucená mléka, banánová atd.. taky zkus různé savičky, pítka… Malá mi vzala pouze klasickou obyčejnou úzkou lahev a úplně obyč savičku. Synovci se zas navalovalo ze silikonu, musel mít tu starou latexovou savičku… Zkrátka najít, co sedne.
My dáváme zn. Hami, ale zkoušeli jsme jich ví c

• Citovat
  • Upravit
16413
13.8.14 08:17

@madi Lahvicek a dudliku jsem zkousela spoustu kvuli normalnimu piti. Moc uspesna jsem nebyla, nasla jsem jednu, ze ktere vypije 60ml za den a taky je to ta nejobycejnejsi z DM. Asi si sedim na vedeni, ale jine umele mleko, nez Nutrilon, me fakt nenapadlo zkouset. Az se otrepu, vyrazim na nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí