Osobní ohodnocení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.18 18:03

Osob. Ohodnocení

Mam nárok na osobní ohodnocení ve zkušební době nebo az po? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.3.18 18:05
@Anonymní píše:
Mam nárok na osobní ohodnocení ve zkušební době nebo az po? Děkuji.

Pracuji třetím rokem a nikdy jsem žádné osobko nedostala. Nejen já, u nás nic navíc není, jen holý základ. Není to nároková složka mzdy.

• Citovat
  • Upravit
2111
26.3.18 18:06

To dost záleží, kde pracuješ a jak to u vás máte nastavené :-D Ptát se tady je úplně na nic, obzvlášť když nenapíšeš, kde pracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 18:08
@Anonymní píše:
Pracuji třetím rokem a nikdy jsem žádné osobko nedostala. Nejen já, u nás nic navíc není, jen holý základ. Není to nároková složka mzdy.

Děkuji za odpověď. Dnes jsem byla na pohovoru a bylo mi sděleno ze plat se bude skládat ze základní mzdy a osobního ohodnocení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.18 18:09

@enyf dnes jsem byla na pohovoru, jedná se o obchod s oblečením :)

• Citovat
  • Upravit
2111
26.3.18 18:11
@Anonymní píše:
@enyf dnes jsem byla na pohovoru, jedná se o obchod s oblečením :)

Dobře, teď už jen napiš, do kterého obchodu, a pokud se tu najde někdo, kdo tam pracuje, tak se podělí o zkušenost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.3.18 18:13
@Anonymní píše:
@enyf dnes jsem byla na pohovoru, jedná se o obchod s oblečením :)

Tak se zeptej přímo jich. Od čeho ty pohovory asi jsou? Aby obě strany získaly co nejvíc informací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
26.3.18 18:13

Osobní ohodnocení není nároková složka platu. Většinou se dává po skončení zkušební doby, ale také se dát nemusí. Nárok na něj nemáš, musíš si ho zasloužit svými pracovními výkony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.3.18 18:14

Osobní ohodnocení se dává většinou až po zkušební době. Ale jestli o tebe zaměstnavatel hodně stojí, může ho dát hned při nástupu. Je to složka platu na kterou nemáš žádný nárok, můžeš jí dostat a nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 18:17

@enyf jedna se o obchod sinsay ????

• Citovat
  • Upravit
2111
26.3.18 18:26

Já se ti tu marně snažím naznačit, že by ses měla ptát zaměstnavatele, chápeš? Sinsay má podle webu tři prodejny, to opravdu nemá moc smysl zakládat diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
27.3.18 09:37

Vzhledem k faktu, ze jde o velmi maly retezec jejich provize nebudou prilis vysoke. Osobko bych cekala az zkusebce. Dat ti ho driv postradalo by to u nich smysl. A pak se bude odvíjet od vasich zisku z prodejny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová