Osscillococcinum pro miminko

Anonymní
23.3.23 17:19

Osscillococcinum pro miminko

Dobrý den, prosím o radu. Byla jsem se svojí tříměsíční dcerkou v poradně a bylo tam hodně nemocných dětí. Tak nám pediatr doporučil užívat Osscillococcinum 3×1 vršek týden a potom do konce dubna jeden vršek denně. Ale bohužel s tím nemám zkušenosti a dva dny jsem ji dávala celé dózy, jak se píše na krabičce místo jenom vršku. Nemohla jsem jí tím ublížit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
484
23.3.23 17:27

Je to jen cukr, co by ji ublizilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14949
23.3.23 17:28

Já jsem taky dala vždycky celou dozicku, když jsme měli u nas nachlazení. Však když je to na krabičce, tak co :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21962
23.3.23 17:34

Vzhledem k tomu, že to je pouze cukr, tak jsi tím dítěti ublížit fakt nemohla. Se divím, že jsou lidi stále schopní a ochotní za toto placebo utrácet peníze… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44360
23.3.23 18:49

Pokud má pediatr ordinační hodiny pro kojence zároveň s nemocnými, hledala bych jiného.

Plně kojenému dítěti by se nic ústy podávat nemělo. Naruší mu to specifickou střevní mikroflóru, která souvisí s vývojem imunity.

V tomto věku je ještě velká šance, že dítě ochrání imunita získaná od matky ještě v těhotenství. Nic bych nedávala.

@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Byla jsem se svojí tříměsíční dcerkou v poradně a bylo tam hodně nemocných dětí. Tak nám pediatr doporučil užívat Osscillococcinum 3×1 vršek týden a potom do konce dubna jeden vršek denně. Ale bohužel s tím nemám zkušenosti a dva dny jsem ji dávala celé dózy, jak se píše na krabičce místo jenom vršku. Nemohla jsem jí tím ublížit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25084
23.3.23 19:14

Předražený cukr. Nepomůže, neublíží. Takže v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
23.3.23 20:05

Tohle jako fakt nějaký doktor doporučí?? Najdi si na internetu, co to ve skutečnosti je proboha 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí