Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já jsem taky dala vždycky celou dozicku, když jsme měli u nas nachlazení. Však když je to na krabičce, tak co
![]()
Vzhledem k tomu, že to je pouze cukr, tak jsi tím dítěti ublížit fakt nemohla. Se divím, že jsou lidi stále schopní a ochotní za toto placebo utrácet peníze… ![]()
Pokud má pediatr ordinační hodiny pro kojence zároveň s nemocnými, hledala bych jiného.
Plně kojenému dítěti by se nic ústy podávat nemělo. Naruší mu to specifickou střevní mikroflóru, která souvisí s vývojem imunity.
V tomto věku je ještě velká šance, že dítě ochrání imunita získaná od matky ještě v těhotenství. Nic bych nedávala.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Byla jsem se svojí tříměsíční dcerkou v poradně a bylo tam hodně nemocných dětí. Tak nám pediatr doporučil užívat Osscillococcinum 3×1 vršek týden a potom do konce dubna jeden vršek denně. Ale bohužel s tím nemám zkušenosti a dva dny jsem ji dávala celé dózy, jak se píše na krabičce místo jenom vršku. Nemohla jsem jí tím ublížit?
Tohle jako fakt nějaký doktor doporučí?? Najdi si na internetu, co to ve skutečnosti je proboha 🙏
Dobrý den, prosím o radu. Byla jsem se svojí tříměsíční dcerkou v poradně a bylo tam hodně nemocných dětí. Tak nám pediatr doporučil užívat Osscillococcinum 3×1 vršek týden a potom do konce dubna jeden vršek denně. Ale bohužel s tím nemám zkušenosti a dva dny jsem ji dávala celé dózy, jak se píše na krabičce místo jenom vršku. Nemohla jsem jí tím ublížit?