Ostrava Poruba - Intermediál

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
10.2.09 11:19

Ostrava Poruba-Intermediál

Ahoj holky,
najde se tu prosím nějaká maminka,která měla miminko na Intermediálu v Ostravě??
Kdy vás pustili domů s miminkem?Kdy vás přijali k miminku na oddělení?Jak to tam chodí?
Jsem z Olomouce,ale musela jsem porodit ve 30tt v Ostravě.Máme dvě holčičky a musely být na JIPce a teď na OPN.Příští týden mě už asi přijmou k nim.Tak bych ráda věděla na co se připravit.Holky mají 1700g,ale denně krásně přibýrají.
Všem moc děkuji za nějaké info.Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
10.2.09 11:31

Já jsem tam byla se synem, ale bezprostředně po porodu, nebyl tak maličký. Co ale vím, tak děti se pouští domů po té, co dosáhnou váhy 2 kg, pravidelně přibývají a nemají problémy s jídlem. Kamarádka s dvojčaty tam byla 3 týdny.
Pokud už nejsou na JIP, tak už brzo budeš moci za nimi. První den si asi nechají holky ještě na boxu, ty za nimi budeš docházet a oni ti budou všechno ukazovat. Pak ti je dají na pokoj a budou vás pořád kontrolovat. Kojit se musí po 3 hodinách přesně, když nevypijí předepsanou dávku, musí se dokrmit stříkačkou. Psychicky se připrav na teror ze strany sester - co se týče kojení, vše se váží, přesně zapisuje, atd. Pamatuj, že papír snese všechno a v nouzi si klidně ty čísla vymysli, hlavně buď v klidu :-)
Jinak prostředí je tam pěkné, pokoje po 2 s příslušenstvím, můžeš si zaplatit TV. Na půl hodinky můžeš odejít z oddělení - třeba nakoupit, atd. Maminky jsou tam v domácím oblečení, není nutné pyžamo. Na návštěvu dovnitř může jen otec dítěte, jinak všichni jen přede dveřma ve vestibulu.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
10.2.09 11:39

Ahoj Marti,
mockrát děkuji.Teror sester??? 8O 8O 8O
No,s kojením to bude teda u nás asi špatné.Jsem doma už 14dní bez dětí.Sice odstříkávám po dvou hodinách a dělám vše co se kde píše a kdo mi co radí,ale už jsem bez mlíčka :cry: Denně krásně přibýrají,ale na noc musejí mít ještě sondičku.Jsou slabé a neudýchají to.Ale dvě kila budou mít už o víkendu (podle doktorky).Byla jsem tam teď v neděli a jedna maminka tam krmila s láhvičky,ale klouček byl už větší.Strašně se tam za nima těším,ale zároveň z toho mám děsné nervy.Nesnáším nemocnice a jen představa,že tam můžu zůstat třeba ty tři týdny??Hrůza!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková