Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosim nejake tipy, kde se da v Ostrave zasit autem na nejake ty hratky?o samote, bez cumilu… Chci nekam vytahnout partnera na zpestreni
My jezdíme s manžou do Bruzovic. Všude samé pole jsou různé odbočky výhled na hory a kopce vypadá to tam i děsně romanticky.
Kamkoliv… Kamkoliv jedeš, tak dřív nebo později narazíš na nějakou odbočku do lesa… či do polí… Mohla bych vydat bedekr ![]()
@Taky jedna píše:
Kamkoliv… Kamkoliv jedeš, tak dřív nebo později narazíš na nějakou odbočku do lesa… či do polí… Mohla bych vydat bedekr
Máte na Ostravsku chatu? ![]()
Seš z Prahy, ne? ![]()
@sirikit píše:
Máte na Ostravsku chatu?
Seš z Prahy, ne?
Ne na Ostravsku, kdekoliv. Nebo v Ostravě nejsou lesy a pole? Aha ![]()
@Taky jedna píše:
Ne na Ostravsku, kdekoliv. Nebo v Ostravě nejsou lesy a pole? Aha
Těžko říct, já znám Ostravsko jenom z reportáží o tristní smogové situaci a v těch nebylo na žádnou odbočku do lesa vidět.
![]()
@sirikit píše:
Těžko říct, já znám Ostravsko jenom z reportáží o tristní smogové situaci a v těch nebylo na žádnou odbočku do lesa vidět.![]()
Všechny cesty vedou do Říma… ehm… na š** do lesa
![]()
Edit admin - odstraněn vulgarismus
@Anonymní píše:
Prosim nejake tipy, kde se da v Ostrave zasit autem na nejake ty hratky?o samote, bez cumilu… Chci nekam vytahnout partnera na zpestreni
Stačí když se sešeří a zatočit na polňačku k lesu. To jsou starosti… ![]()
Za Globusem je pole a les.
V noci jsme to dělali v autě před krajským úřadem, a ve dne v podzemních garážích ve Futurum.
Obecně je fakt že odbočky jsou všude, využíváme je často.
Jak jsem jednou šel do práce, tak se dva velmi dobře „bavili“ v autě. Vlastně všichni tři, taky chlápek z ostrahy byl dobře vysmátý, kamera na budově mířila přímo na přední okno auta ![]()
@Anonymní píše:
Jak jsem jednou šel do práce, tak se dva velmi dobře „bavili“ v autě. Vlastně všichni tři, taky chlápek z ostrahy byl dobře vysmátý, kamera na budově mířila přímo na přední okno auta
To byl záměr!
![]()
Zajeď na Žermánky a pujč si šlapadlo, mají vzadu takovou tu plochu na opalování ![]()
Prosim nejake tipy, kde se da v Ostrave zasit autem na nejake ty hratky?
o samote, bez cumilu… Chci nekam vytahnout partnera na zpestreni