Osuška na kyčle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
5.4.18 10:02

Osuška na kyčle

Zdravím, chtěla bych se zeptat… Byli jsme před 10dny s malým na kontrole kýčlí (ve 3měsících) a doktor říkal, že mu mám dávat dvě látkové pleny. V prvním měsíci měl malý kyčle prej ukázkové, tak nevím jaktože se to zhoršilo, každopádně ve zprávě je napsané označení 1b u obou kyčlí + kulatý trn vpravo. Co to znamená? Pořád přemýšlím nad tím, jestli pleny dávám dobře, teď jsem místo dvou plen dala takovou tu plenkovou osušku, složenou na široko, přijde mi, že je to lepší, může být? Mám strach aby nevyfasoval řemínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
5.4.18 10:28

My dávali poctivě a stejně jsme vyfasovali trminky. Ty stejně nepomohli a museli jsme na trakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.4.18 10:46
@AppleC píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat… Byli jsme před 10dny s malým na kontrole kýčlí (ve 3měsících) a doktor říkal, že mu mám dávat dvě látkové pleny. V prvním měsíci měl malý kyčle prej ukázkové, tak nevím jaktože se to zhoršilo, každopádně ve zprávě je napsané označení 1b u obou kyčlí + kulatý trn vpravo. Co to znamená? Pořád přemýšlím nad tím, jestli pleny dávám dobře, teď jsem místo dvou plen dala takovou tu plenkovou osušku, složenou na široko, přijde mi, že je to lepší, může být? Mám strach aby nevyfasoval řemínky…

Ja vubec zadne pleny davat nemusela. Dr mi ukazala jak davat jednorazovu plenku tak aby mela nozicky na siroko. (zapinani bylo nad pupikem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí