Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky, řeším poslední dobou jednu nepříjemnost a třeba mi dáte tip, jak vyřešit…syn 18měsíců má pleny Tesco a do teď jsem s nimi byla maximálně spokojená, ale nedávno jsme zvýšili noční dávku mléka na 270ml a od té doby snad každou noc pročůraná plena
to pak vede k tomu, že se v průběhu noci nebo časně nad ránem probudí a pěkně zakřičí sousedům přes tenký panelový stěny..přitom mu velikost plen sedne dobře
dávali byste zpět méně mlíka na noc (240ml)? Kolik váží nevím, na kontrolu teprve jdeme a doma máme nepřesnou váhu, ale tipuju tak 11-12kg…dřív nám to samé dělaly pleny Pampers a pak i Albert, Tesco zvítězilo a teď už zase budu muset asi změnit ![]()
Kluk na posezení víc jak 210 ml nevypil a v noci už v tomhle věku spal celou noc
Myslím, že to by nevydržela žádná plínka. Budeš ho muset prostě v noci přebalovat.
Syn na noc také hodně pil, tak jsem ho ve spánku, než jsem šla spát já, přebalila. Potom to už do rána plenky vydržely.
No jo, ten můj je jedlík
, ale 240ml by mu snad mohlo stačit na noc..nebo přidat nějaký jídlo a na noc méně mlíka mě teď napadlo.. přebalení během spánku by neprošlo, vzbudí ho jakákoliv manipulace a to by si nenechal líbit ![]()
Příspěvek upraven 09.03.18 v 09:13
Taky mi to dcerka občas dělala. Bylo to vždycky období tak 14 dnů a pak zas dobrý. Vždycky jsem ji ve spánku přebalila dřív než se stačila pročůrat a vzbudit sama.
@PajkaJ nám docela pomáhalo dát větší velikost plen. (když se do ní vejde kilama) Takže jsme pak mívali jinou velikost na den a jinou na noc.
Děkuju za tip, o víkendu zkusím koupit jiné pleny a dát na noc ![]()
Prijde mi, ze pije na noc moc
to pak plena nemuze vydrzet. Muze se budit ze zvyku a hlad ani zizen nema. Nebo.proc jsi zvysovala davku na noc? ![]()
@PajkaJ Tak asi jediné řešení bude zkusit jiné pleny. Které mu déle vydrží. Stejná značka, jen větší velikost to asi nezachrání, nebudou sedět kolem nožiček. Takže pokud neprosáknou, je možné, že to vyteče jinudy. Dávat méně mléka, ale na noc třeba i kaši je dobrý nápad. Tak držím palce ![]()
Tak problém asi vyřešen
možná měl syn růstový spurt, protože fakt vyžadoval víc mlíka, ale po cca 2 týdnech už začal zase nedopijet to množství, tak jsme snížili a současně na noc dáváme fialové Tesco pleny a ty jsou
![]()
Tak problém asi vyřešen
možná měl syn růstový spurt, protože fakt vyžadoval víc mlíka, ale po cca 2 týdnech už začal zase nedopijet to množství, tak jsme snížili a současně na noc dáváme fialové Tesco pleny a ty jsou
![]()
@PajkaJ tak ať je to v pohodě i nadále. Často čtu, že třeba první balík, dva dítěti vyhovoval a pak najednou se začal opruzovat.
@Award díky
nezbývá než doufat, že bude na chvíli klid než přijdou zase jiné starosti ![]()
Ja mam vybornou zkusenost s Dm babylove nature, ale nevim jak jsou cenove v Cr, kupuji v Nemecku. Zadne opruzeniny, ale nepouzivam vlhcene ubrousky, jen medvidka ![]()
https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/