Osvědčená autoškola v Brně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Nedoporučuji KOHOUT, bez trenažerů, hned do provozu, nepříjemní instruktoři. strašný zážitek na celý život.
- Citovat
- Upravit
Já jsem taky nebyla na trenažeru. Jezdili jsme nejdřív ve Slatině na cvičáku a pak hned do provozu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala autoškolu u Karla Navrátila a myslím, že bylo všechno v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Mám dvě doporučení, jedno kam určitě jít a jedno kam nikdy. Mám zkušenosti s oběma autoškolama a moc doporučuju AŠ Viki, je výborná, naopak JM autoškola, naprostá katastrofa, vím z vlastní zkušenosti, 10 tisíc jen tak vyhozených ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaký jsi měla problém s JM autoškolu? TAm jsem byla a nemůžu si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla u autoškoly SLON. Bylo to v pohodě, ale ono spíš záleží natom, koho schytáš na závěrečné zkoušky.
Moje kamarádka si ještě hodně chválí MusicCar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RadkaNova- ja pred rokem taky dodelala u SLONA. ale ten „muj“oblibeny" instructor uz tam neni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marlenkan koukám, že marlenka dělá reklamu se stejným příspěvkem na dalších stránkách ![]()
http://www.abeceda-autoskoly.cz/…toskoly.html?…
http://zpovednice.cz/detail.php?…
posuďte sami validitu tohoto hodnocení…
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskuzi,
Prosím o aktuální recenze autoškol v Brně. Teoreticky se připravuji už asi měsíc, ale hledám hlavně klidné instruktory, a ne někoho kdo na mne bude ječet a nadávat mi a taky kde mě hlavně něco naučí. kurz by neměl trvat tři měsíce. Chtěla bych ho mít tak za 1,5 měsíce hotový. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RyBANA děkuji.
Ještě upřesním, že jsem z Bystrce a brala bych tak někde v centru, nebo poblíž Bystrce. Do Slatiny je to moc daleko, na tak dlouho nebudu mít hlídání abych jela přes hodinu na druhý konec Brna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eda autoškola. Skvěle přizpůsobiví, dobré auta na zaučení, průměrná cena, závěrečné jízdy mimo Brno s vééélmi tolerantním komisařem a bonusová závěrečná jízda v Nissan 350Z nebo Hummeru. Za mě spokojenost. Měla jsem hotovo myslím za ten měsíc a půl, a to jsem na to nespěchala. Brácha to stihl do měsíce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tato autoškola je jednoznačně katastrofální! Na stránkách píšou, že chtějí vyjít vstříc všem, ale domluva s nimi je naprosto debilní…Rozhodně ji nedoporučuji pro jejich neprofesionální chování!