Otáčení pod hrazdičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
22.2.12 10:55

Otáčení pod hrazdičkou

Ahoj, prosím o vaše zkušenosti. Dcera má čerstvě 5 měsíců a má moc ráda hrací deku (80×80) s hrazdou. Zatím se sem tam otočí na bok, na bříško ne. Vím, že má ještě čas, jen mě zajímá jestli se to naučí i pod hrazdičkou, nebo ji mám sundat? :think: Na bříšku je ráda. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
22.2.12 10:59

Nám se otáčí všude a začal pod hrazdičkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.2.12 11:01

Naučí se to i pod hrazdičkou, u nás se poprvé překulil na bříško právě pod ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.2.12 11:01

Já jsem jí sundla ve 3,5 měs. Protože jsem zjistila, že když má hračky nad sebou tak je lenoch a neotáčí se. Když jsem si ho dala mimo deku tak se i otáčel. Ted je mu 5 měs. a už se otáčí na břicho sám kdy chce. Pro hračky si taky šáhne když má dobrou náladu, ale když na ně nedošáhne tak řve. Když chci mít chvilku klidu bez vztekání tak ho dám zase pod hrazdu a to si hraje sám a vypráví hračkám jak mu ubližuju :mrgreen: Takže za mě chce to střídat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
22.2.12 11:02

Taky tak, pod hrazdickou.

• Citovat
  • Upravit
344
22.2.12 11:04

ja myslim ze se to nauci…a hodne pomuze kdyz ji sundas plinku… moje sara se naucila pretacet pred 4.mesicem… ted kdyz ji dam po jidle schvalne pod hrazdicku tak aby se neotocila a neblinkala tak vezme, celou ji odtlaci a stejne se otoci kde chce :)

jajul píše:
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti. Dcera má čerstvě 5 měsíců a má moc ráda hrací deku (80×80) s hrazdou. Zatím se sem tam otočí na bok, na bříško ne. Vím, že má ještě čas, jen mě zajímá jestli se to naučí i pod hrazdičkou, nebo ji mám sundat? :think: Na bříšku je ráda. Děkuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí