Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Je zajímavé, že s uživateli má problém jen Matěj.
Ono chování uživatelů k němu, tedy i to, že třeba Heduš jeho jednání s lidmi připomíná bohužel chování STB, je jen zrcadlení.
Být vedením, tak bych měla zájem o zpětnou vazbu uživatelů, dnes je to běžné, nedávno jsem kupovala pouhou žárovku za pár korun v Datartu a do meilu hned přiletěl dotazník ohledně chování obsluhy, jejich profesionalitě a mojí spokojenosti.
A to je dnes běžné.
Bylo by fajn mít něco takového tady, divím se, že vedení to tady už dávno nezavedlo, zpětná vazba se dávno nebere jako urážení někoho, je potřeba si z ní vzít poučení do budoucna ![]()
@My Melody Chápu jak to myslíte a vzhledem k tomu, že mi tuto situaci nikdo nehlásil a neviděla jsem ji, nedokážu ji relevantně okomentovat. Nechci nikomu dávat ban za jeho názor, ale pokud vím, konspirační teorie jsou potírány i na „vyšší“ úrovni, než je emimino, tak možná mohlo jít o něco takového? Já opravdu nevím, nechci se v tomto pouštet do debaty, protože opravdu nevím o co přesně šlo.
Situace, která se tu odehrála před měsícem a která byla důvodem banu Heduš Homolkové nebyla v této souvislosti, pokud se nemýlím. Admin Matěj udělal chybu, za kterou si od vás mnohé vyslechl, nejsem proti, můžete adminovi vynadat, můžete admina nahlásit, ale příspěvek Heduš Homolkové bohužel překročil únosnou hranici.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@My Melody píše: Více
@admin Podobnou zkušenost mám s adminem Matějem také. Nepamatuji si už přesně o co šlo, jen že něco kolem ukrajiny, kde mi Matěj doslova vyhrožoval banem, pokud své napsané názory nestáhnu, nebo nepodložím důkazy. Pamatuji si, že šlo o něco, kde se už v té době bylo dost indicií, že to tak je a později se to i veřejně prokázalo. Myslím že šlo o masakr v Oděse, ale nejsem si tím jistý. Šlo by to určitě v historii dohledat, pokud se tedy nestane technická chyba a ta část zpráv nezmizí ![]()
@free333 píše: Více
Díky za zpětnou vazbu, situaci budeme nadále řešit, vidím, že je to problém.
Krásný den
Diana ![]()
@Anna766 píše: Více
Ale přirovnala jsem vyhrožování Matěje, že se na mé příspěvky zaměří - k praktikám STB a bum - na měsíc zákaz ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Takže vlastně v praxi potvrdil tvůj názor
Tehdy také když některý jedinec dostal moc nad ostatními a někdo si dovolil mu něco vytknout, tak přišel trest. Protože systém neumožňoval dovolat se spravedlivého procesu. Ty sis také musela ten měsíc odkroutit, přestože to vypadá, že vlastně za vcelku trefné přirovnání.
@rmot píše: Více
Trochu tu myslenku moci nad ostatnimi rozvedu, protoze je to zajimave a aktualni tema a souvisi to i s adminovanim diskusnich webu.
Francouzi maji takovej hezkej vyraz " syndrome du petit chef „, syndrom maleho sefa.
Je to syndrom lidi bez potrebnych kompetenci, kteri dostali nejakou moc a resi si pres funkci sve osobni problemy. Maly sef rad narizuje, kontroluje, tresta, neni schopny dialogu, neni schopny uznat sve chyby, zneuziva moc.
"Maly sef“ se muze vyskytnout v kazdem zrizeni, v kazde firme, ale idealni pudu maji v prostorech, kde se instaluji totalitni tendence.
Zrozeni spousty „malych sefu“ jsme napriklad videli pocas covidove krize, ( zahranici ), obycejni lide dostali moc kontrolovat a zneprijemnovat zivot lidem, kteri se nicim neprovinili, napriklad cenzori soc. siti, vratnici, pomocne kontrolni brigady, ucitelky, atd, nejednou meli moc nad jinmi, vyzivali se v trestech a zneuzivali moc, kterou od statu dostali.
Kdybych chtěl bejt hnusnej, tak řeknu že to byli všichni němci s kterými jsem kdy pracoval.
@KalamityJohn píše: Více
To je zajimavy, nebude to nahoda, ze zrovna Nemci? Nebo mas nejakou hypotezu, proc zrovna Nemci? Ja tento syndrom videla u lidi ruznch narodnosti, je to univerzalni jev, je to o tom cloveku, pokud ma prostor k tomu, aby si svuj „syndrom maleho sefa“ mohl realizovat.
@My Melody píše: Více
Tak samozřejmě jsem jich potkal víc, zupáky a gumy na vojně, komouše v českých fabrikách, američany, ale každej němec byl takovej.
Tvá zkušenost může být, samozřejmě, jiná.
Ale díky za obrat „syndrome du petit chef“, píšu si, i když jako petit chef se mi automaticky vybaví Remy. Znáš?
Dobrý den,
ráda bych, aby diskuze tímto směrem nepokračovala. Nejen, že v ní pak může zapadnout na nás nějaký důležitý dotaz, ale zároveň bych nerada, abychom překročili únosnou mez. Rozumím o co jde, ale prosím o ukončení této debaty, situaci bych nadále ráda řešila interně.
Děkuji za pochopení i vstřícnost
Diana ![]()