Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evkad píše: Více
Podej reklamaci, bude to řešit Diana a pravděpodobně to přehodnotí a neoprávněné nahlášení ti odmaže.
@admin píše: Více
A proč neporadíte řešení nebo to sama nepředáte výš?
@admin píše: Více
vždyt to neoprávněné nahlášení můžete zrušit. Taky jste mi to udělali při nahlášení SZ a pak to adminka, mám pocit, že Diana, zrušila.
@vokishka píše: Více
Diskusi založil anonym a ve chvíli, kdy sirikit došly argumenty, tak se okamžitě zjevil admin Matěj a celou diskusi „na přání zakladatelky“ zamknul
Jindy se člověk admina nedovolá celé hodiny a teď to šlo ve vteřinách, zajímavé ![]()
edit: jsem místo anonym napsal admin ![]()
Příspěvek upraven 03.05.26 v 12:00
@rmot píše: Více
ne na „přání zakladatele“?
chceš to nenápadně podsunout sirikit?
když už si argumentační souboj nevyhrál? ![]()
Ty jsi v těchto otázkách hrozně zaslepený.
ale podstata věci a na co se vokishka ptá je právě to pohlaví zakladatele/zakladatelky. Jestli se Matěj upsal nebo jestli to byla čistá provokace.
Každopádně opravdu nemá sirikit tajnou linku na adminy, aby ji zamkli diskuze, ve kterých dle tebe nevyhrává.
vzdyt to je v každé diskuzi, co jde trochu svázat s politikou, a většinou se nezamyká nic.
@Lily-of-the-valley píše: Více
reagoval jsem na tu výhru/nevýhru argumentačního souboje ![]()
Ty voe, jaký došly Sirikit argumenty?
![]()
Si představuješ, že má ženská s rodinou v neděli v poledne neomezeně času na mlácení prázdný slámy na internetech?? ![]()
Nicméně ok, je to přesně tak, jak jsem u tebe předpokládala, když jsem psala, že na novodobé Jánošíky nemám v itineráři prostor.
Jasněže, ty se nebudeš nikde organizovat, a svoji rodinu i majetek si v případě válečného konfliktu ubráníš svépomocí. ![]()
Hod mi sem (když nám agilní Matěj to vlákno zaklapnul) detaily, až se večer vrátím z tý trávy, se zájmem si počtu. ![]()
Vystačíš si sám, nebo si se sousedy zorganizujete vesnickou domobranu?
![]()
Příspěvek upraven 03.05.26 v 14:46
@Lily-of-the-valley píše: Více
„To, že jsi prokazatelně paranoidní, ještě neznamená, že po tobě nejdou.“ ![]()
Starej Murphy v tom měl jasno.
Nakrmila jsem rodinu, jdu nakouknout, vidím, že to vlákno zamkli, a naprdla jsem se, že sakra nemám našemu Pulnočnímu vlkovi kam odepsat. ![]()
Takže tento prostor vítám i když Matěj nejspíš nebude rád.
Jinak - rmot už by si měl od té války z mloky drobátko vodfouknout, začíná mi připomínat legendárního Pírka, který po každém verbálním prohozu se svými názorovými odpůrci 16× s mnoha vykřičníky vykřikoval, kterak slavně argumentačně zvítězil, aby náhodou někoho nenapadlo, že je tomu naopak. ![]()
Jdu na vycházku se sekačkou, @rmot až do večera vyhráls! ![]()
@sirikit píše: Více
Ty jsi fakt klasická sluníčková demokratka - demokracie a mírumilovnost jen pokud mají ostatní stejný názor, jako ty
Fakt nevidíš nic mezi současným stavem, kdy si často nikým nevolení generálové hrají z bezpečí svých štábů na válku a posílají často i nedobrovolně jiné cedit krev do nesmyslných konfliktů a vesnickou domobranou?