Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
11.4.26 23:06

@admin Vůbec mi nepřijde, že by se v diskuzi nějak napadalo. Vrátíte diskuzi zpět? Však kdo znovu bude chtít diskutovat, tak bude, pokud dojde k napadání, tak diskuzi uzamknete/smažete. Já jsem nestihla diskuzi dočíst celou a zajímá mě, co se v ní potom dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
11.4.26 23:12
@mroe píše: Více

No, tak to bude asi všechno o lidech…
Někomu to přijde ještě přijatelné, zatímco tomu druhému už přece jen trochu za hranou.
A co si pod tím drsným diskutováním představuješ, to už raději nechci ani vědět…
Navíc, ten důvod ke smazání celé diskuze tu už adminka Diana uvedla…

Příspěvek upraven 11.04.26 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.4.26 23:15

@Klopotkova Dobrý den,

vypadá to, že jste jediná, kdo by si to přál, proto pro to důvod nevidím. Můžete založit podobnou, jen bych doporučovala bez napadajícího zakládajícího příspěvku (ani ty ostatní samozřejmě nikoho napad nemají).

Hezký večer

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
11.4.26 23:19
@Černá Madonna píše: Více

Ja diskusi cetla skoro do konce…myslim. A stejne jako Klopotkova teda opravdu nemam pocit, ze by koncila nejak dramaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.4.26 23:25
@admin píše: Více

Tak potom ty výlevy a dotazy uživatelů, proč jste diskuzi smazala, jsou zcela zbytečné, uživatelé jsou zvědaví, proč najednou byla smazaná, tak jak já diskuzi někdo nestihl dočíst do konce. Tak tady potom můžeme donekonečna nad něčím spekulovat a vy odpovídat místo toho, abyste tedy diskuzi obnovila a každý by si tam mohl přečíst to, co ho zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
12.4.26 00:22
@Klopotkova píše: Více

Tomu rozumím…
Ale upřímně, čeho by ses tam chtěla ještě dočíst, než jen toho, jak je určitá uživatelka outlocitná a co se jí nelíbí, když je to tady vlastně úplně normální. Protože je přece jen, na obyčejném diskuzním fóru atp… :?

PS: Ještě bych k tomu všemu chtěla dodat, že ty admini obdivuju. Protože se vlastně nikdy nikomu úplně nezavděčí. :kytka:
Je opravdu hodně velký rozdíl mezi tím, „sloužit” lidem, kteří nevědí coby, oproti těm nemocným, kteří jsou někdy doslova vděční, jen za to milé slovo a péči, kterou si vzhledem ke svému zdrav. stavu zaslouží. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.4.26 06:31

Ahoj lidi, jen chci napsat, že jsem podnět ke smazání diskuze nedala. Taky mi nepřišla nijak drsná. Normální výměna názoru. Teda četla jsem to jen do nějakých cca 15 hodin, pak jsme jeli na nákup a po příchodu domů už nic. Ale možná je to fakt lepší.
Já jsem si z toho vzala to, že začínám chápat, proč do tohohle světa moc nezapadám, prostě jsem takové naivní přerostlé dítě co věří, že jsou lidi vlastně dobří. Ale možná že ne nebo aspoň ne všichni.
Omlouvám se, jestli to někdo bral tak, že tenhle web je špatný. Opravdu to nebylo myšleno na všechny diskuze a všechny uživatele. Pouze na některé, které se podle mě zvrtly.
To je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
12.4.26 08:24

Já tedy nevím, co se v diskuzi dělo odpoledne, takže nemohu posoudit, jestli to bylo, či nebylo za hranou, ale vím, že večer mi zvoneček ukázal nové zprávy. Ovšem když jsem na odkaz klikl a chtěl si je přečíst, pak jsem se dozvěděl, že diskuze byla smazána. Co však čtu tady, tak to vypadá, že to byla iniciativa samotné adminky, nebo vás Diano někdo do diskuze zavolal? Myslím si, že uživatelé jsou svéprávní a dokáží sami posoudit, jestli je věc za hranou, či nikoliv a pak vás kouzelným @admin zavolat a nechat to posoudit. Proto se domnívám, že vaše jednání bylo neuctivé i ke slušným uživatelům. Jediné, co vím s určitostí, že v takovém prostředí nechci být. Přeji pěkné adminování a všem ostatním, nechť se skvěle daří. Vodnář-u-Topolu

• Citovat
  • Upravit
10843
12.4.26 08:50

@admin Já bych tu diskuzi chtěla obnovit taky! Taky mě zajímalo, proč jste ji hned smazala, byť se jednalo o diskuzi s nulovou vypovídající hodnotou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
12.4.26 08:56

To se mi taky nelíbí, že smažete příspěvky zakladatelky. Jak můžeme pak my ostatní zpětně posoudit, zda ty její příspěvky byly vůči nám až tak urážlivé, že jste musela z vlastní iniciativy smazat celou diskuzi 8). Kor když zakladatelku ani nikdo z nějakého důvodu nenahlásil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
12.4.26 08:58
@stinga píše: Více
Úhel pohledu - To je tady tak 80 procent diskuzí… 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
12.4.26 13:12
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Tak to mě moc mrzí, že ses až takto rozhodl…
Mě by taková situace zase až tak nerozhodila, to už jsem tu viděla a četla mnohem horší věci. Ale chápu, že to asi všichni vidíme svýma očima a na celou záležitost máme jiný názor.
No každopádně, budu určitě ráda, když svůj postoj ještě přehodnotíš a zase se vrátíš. Protože zrovna s tebou, se mi tu diskutovalo moc hezky a hlavně slušně. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
12.4.26 13:50

Jenže takových diskuzi tu už bylo a nemazaly se. Vždyť se zakladatelka smazala a lidi si to tam vysvětlovali celkem v klidu pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
12.4.26 13:53
@stinga píše: Více

Ne že by zastával, jen poukázal na to, že tu někdy zlé přispěvky jsou. Což je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
12.4.26 16:12

@admin v neděli nepracuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie