Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5475
5.4.26 09:36
@Kryptozoo píše: Více

Ne ne, Emimino svoje tlačítko nemá. Mohlo by. Člověk by si alespoň všiml, že dočetl obsah na stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
5.4.26 10:10
@TRG píše: Více

na noťasu je tlačítko vpravo dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
5.4.26 20:20
@Anonymní píše: Více

pedrous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.26 08:00
@matkabagristy píše: Více

Taky jsem chvilku měl/a pocit, že je to on, ale už si tím nejsem tak jist/á… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• Citovat
  • Upravit
36522
8.4.26 20:24
@admin píše: Více

Tak třeba tady: https://www.emimino.cz/…kovani/6491/? A když dojde na lámaní chleba, tak provokuje, kde to prý napsala, protože ví, že hledat něco u anonyma je jak hledat jehlu v kupce sena. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
9.4.26 10:36
@jege píše: Více

Dobrý den,

chápu Vaše rozhořčení. Po prověření však zatím nevidím důvod k odtajnění anonyma. V těchto případech je potřeba jednat a postupovat opatrně, jakmile objevíme porušení pravidel, budeme postupovat dle našich možností.

Děkuji za pochopení,

Eliška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36522
9.4.26 11:17
@admin píše: Více

To je ale nesprávný závěr, že nevidíte důvod k odtajnění anonymu, jelikož správný závěr je ten, že není důvod k používání anonymu! Dotyčnou nikdo nenapadá, každý v dané diskuzi ví, kdo se pod ním schovává i jaké ovocné nicky měla předtím, ale pod anonymem není dohledatelná, čehož se nerozpakuje zneužívat. :think:

PS: Ono ani nemusíte anonym odtajňovat, stačí když dotyčnou důrazně upozorníte, ať jej od nyní již nezneužívá a nové příspěvky píše neanonymně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18231
9.4.26 17:31

Šotek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
9.4.26 19:36
@bertoldina píše: Více

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie, posunula som to kolegom na opravu.

Pekný deň :kytka:
Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
10.4.26 08:50

@bertoldina

Děkujeme za upozornění :palec: chyba napravena :kytka:

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
11.4.26 17:30

Pěkné odpoledne, proč je smazané téma Lidi proberte se, když se mazat nemá. A tohle nebyla reklama ani nic tak nezávadného. Nehodilo se to zakladatelce? Nebo podle čeho rozhodujete, co nechat a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10892
11.4.26 17:33
@vokishka píše: Více

Taky mě to s.ere. Člověk není pár hodin online a už se vůbec nedozví, zda mu třeba někdo odpověděl, nebo jak to pokračovalo… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16119
11.4.26 17:41
@Bytsamsebou píše: Více

Taky jsem byla pryč a najednou koukám a diskuze už je fuč…
No já bych řekla, že to admin raději smazal „preventivně”, aby si tam uživatelé nezačali vjíždět do vlasů a nekritizovali průběh diskuzí na eMiminu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
11.4.26 17:53
@Černá Madonna píše: Více

ale preventivně se prostě mazat nemá. Několikrát nám tu bylo vysvětleno, že se nesmí mazat, že @admin prostě mají promáznout případně diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16119
11.4.26 17:58
@vokishka píše: Více
… no a nebo to někdo z uživatelů té diskuze, mohl nahlásit, protože se tam do něj začali ostatní už trochu víc navážet.
Já už jsem tu pak nebyla, ale je to víc než pravděpodobné. Teda podle toho, co jsem četla. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová