Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kryptozoo píše: Více
Ne ne, Emimino svoje tlačítko nemá. Mohlo by. Člověk by si alespoň všiml, že dočetl obsah na stránce.
@matkabagristy píše: Více
Taky jsem chvilku měl/a pocit, že je to on, ale už si tím nejsem tak jist/á…
![]()
@admin píše: Více
Tak třeba tady: https://www.emimino.cz/…kovani/6491/? A když dojde na lámaní chleba, tak provokuje, kde to prý napsala, protože ví, že hledat něco u anonyma je jak hledat jehlu v kupce sena. ![]()
@jege píše: Více
Dobrý den,
chápu Vaše rozhořčení. Po prověření však zatím nevidím důvod k odtajnění anonyma. V těchto případech je potřeba jednat a postupovat opatrně, jakmile objevíme porušení pravidel, budeme postupovat dle našich možností.
Děkuji za pochopení,
Eliška ![]()
@admin píše: Více
To je ale nesprávný závěr, že nevidíte důvod k odtajnění anonymu, jelikož správný závěr je ten, že není důvod k používání anonymu! Dotyčnou nikdo nenapadá, každý v dané diskuzi ví, kdo se pod ním schovává i jaké ovocné nicky měla předtím, ale pod anonymem není dohledatelná, čehož se nerozpakuje zneužívat. ![]()
PS: Ono ani nemusíte anonym odtajňovat, stačí když dotyčnou důrazně upozorníte, ať jej od nyní již nezneužívá a nové příspěvky píše neanonymně. ![]()
@bertoldina píše: Více
Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, posunula som to kolegom na opravu.
Pekný deň ![]()
Kika
Pěkné odpoledne, proč je smazané téma Lidi proberte se, když se mazat nemá. A tohle nebyla reklama ani nic tak nezávadného. Nehodilo se to zakladatelce? Nebo podle čeho rozhodujete, co nechat a co ne.
@vokishka píše: Více
Taky mě to s.ere. Člověk není pár hodin online a už se vůbec nedozví, zda mu třeba někdo odpověděl, nebo jak to pokračovalo… ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Taky jsem byla pryč a najednou koukám a diskuze už je fuč…
No já bych řekla, že to admin raději smazal „preventivně”, aby si tam uživatelé nezačali vjíždět do vlasů a nekritizovali průběh diskuzí na eMiminu.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
ale preventivně se prostě mazat nemá. Několikrát nám tu bylo vysvětleno, že se nesmí mazat, že @admin prostě mají promáznout případně diskusi
@vokishka píše: Více… no a nebo to někdo z uživatelů té diskuze, mohl nahlásit, protože se tam do něj začali ostatní už trochu víc navážet.