Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Díky, ono když jen tak zmizí diskuse během chvíle, je to prostě divné.
@Jazmine píše: Více
ta diskuse byla nesmyslná a hloupá už od začátku, proto ji dle mne @admin smazal naprosto oprávněně,
a jestli ti a dalším tak moc chybí, tak si dohledejte další diskuse se stejným tématem, jako měla tato diskuse, je jich tady spousta a můžete v nich pokračovat
@vokishka chápu, máte pravdu, uznávám, že jsem měla postupovat jinak. Nechala jsem se příliš unést urážlivým zněním zakládajícího příspěvku.
Omlouvám se. Mohu diskuzi vrátit s tím, že dám pryč jen příspěvky zakladatelky.
Krásný den
Diana ![]()
Jsem pro, abyste diskuzi vrátila, dnešní příspěvky směrem k vám ohledně té diskuze mluví pro to, abyste diskuzi znovu obnovila a sama jste to i navrhla.
Hmm, tak potom jsem si to myslela správně… Že to bylo hlavně z důvodu, určitého vzájemného napadání se uživateli tohoto webu…
A upřímně si myslím, že je možná i dobře, že ses nakonec rozhodla tu diskuzi zrušit…
Protože podle toho, co jsem četla odpoledne, by to nejspíš podle všeho, stejně vygradovalo k tomu uzamčení.
I když to možná většině uživatelkám přišlo jako standardní, ale já jsem tam přece jen, cítila určitý nádech ironie a úplně zbytečné jízlivosti vůči té jedné diskutující, která se bez jakéhokoliv ostychu zastávala zakladatelky.
Ale ruku na srdce, přiznejme si, že v mnohém měla pravdu…
![]()
@admin na to jsem narážela, proč diskuze zmizela bez vysvětlení
Příspěvek upraven 11.04.26 v 22:36
@Černá Madonna píše: Více
jo Bavea se smazala a přišel někdo nový, kdo se jí zastával, tak jo
Nemohla jsem to vědět, že se tam takto někdo napadá, když diskuze zmizela dřív než jsem tam dočetla ![]()
A ne opravdu nepovažuji diskuze, kde se jiné diskutujíci napadají že jsou hloupé, za normální. Nakonec o kultuře v diskuzích tam byl i můj příšpěvek ![]()
@Michelle_M píše: Více
V tom případě ale měla pravdu, protože kdybyste tu byly empatické, tak už by se mě nějaká ujala, a raději dvě, tři současně, ať netrpím nouzi nejvyšší!
![]()
@stinga píše: Více
Manželka má toho moc a nějak nestíhá. Na mě jí už pár (hodně) let nezbývá čas.
![]()
@stinga píše: Více
Tak když by ta uživatelka s nickem N…, už přesně nevím jakým, ale jsem si jistá, že určitě všichni dobře víme… Chtěla už hned na začátku té diskuze napsat to, co si tady o tom všem opravdu myslí, tak by to napsala rovnou a nevydávala se za nějakou Baveu. ![]()
Tak…diskutuju, snazim se…a…najednou je diskuse pryc…aha??? A ani se nedozvim proc…
Tomu nerikam slusne jednani.
Jinak mi na diskusi nijak nezalezi, zpet ji nechci.
A teda…neprislo mi, ze by diskuse smerovala k nejakemu drsnemu napadani…