Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14617
11.4.26 20:53

To bylo zase něco na téma „proč jste tu všechny takové neempatické mrchy?“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76688
11.4.26 20:54
@Magical-eyes píše: Více

blé, blé, o to, že jsme tady zlé, zlé,
chumláčkového hyperkorektního jednorožce do každé rodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76688
11.4.26 20:54
@Michelle_M píše: Více

ano, po stopadesátéprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
11.4.26 21:00
@vokishka píše: Více

Musim rict, ze me to nastvalo. A taky by me docela zajimalo, proc to. Povazuju to od adminu za neuctive k normalne duskutujicim. Se to jako nekomu nehodi, tak to smazene bez upozorneni cele? Mohli byste to laskave vysvetlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
11.4.26 21:02
@Magical-eyes píše: Více

Nebylo na ni zavadneho vubec nic. Chybet teda nebude. Jeji zakladatelka zrusila profil, tak fakt nechapu, komu tak vadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
11.4.26 21:10

Holky to založila Bavea, nebo tam jen diskutovala? Mně to totiž přijde zvláštní, je to ta samá uživatelka, o které jsem tady v souvislosti se smazáním diskuse psala já na str. 139.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76688
11.4.26 21:12
@Michelle_M píše: Více

jo, založila to Bavea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
11.4.26 21:28

Prijdu se jednou ta cas, diskutuju normalne a oni mi to smazou. Myslim, ze si od adminu zaslouzim aspon vysvetleni. Ale co uz…priste zalozim nejakou drzou, provokativni a budu se chovat nechutne, at maji aspon co delat, ze… :pocitac: a chumlackovi tehotni labilni jednorozci se muzou treba…POS.RAT. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.4.26 21:45

@vokishka Dobrý večer,

diskuze byla smazána, jelikož porušovala pravidla. Takovou diskuzi je možné smazat. Diskuze napadala ostatní účastníky emimina. Proto jsem ji smazala. Zakladatelka byla nevratně zablokována. Pokud byste na tom trvali, mohu ji vrátit. Diskuze, které porušují pravidla mazat podle pravidel smíme. Zakladatel diskuze nemá právo žádat smazání diskuze, pokud ta pravidla neporušuje.

Děkuji za pochopení

Krásný večer

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76688
11.4.26 21:55
@admin píše: Více

Díky, také to beru za správný počin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
11.4.26 21:56

Vůbec neznám nějakou Baveu, třeba já komentovala obecně, né směrem k jeji obhajobě, její diskuze neznám i když vzhledem k její sebeprezentaci si to asi dokážu představit. Nicméně, téma mi to stejně jako @mroe přišlo v obecné rovině zajímavě rozvinuté a kdo chtěl tak tam byl, kdo ne, mohl se přesunout kamkoliv jinam. Teď mi jde spíš o princip a se.re mě ta nejednoznačnost pravidel od adminů :cert:

Příspěvek upraven 11.04.26 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
11.4.26 21:56

Tak co, chceme ji zpět? Já nemusím, když už znám důvod. I když jsou tady mnohem horší diskuse, které se nemazou. Ale @admin mohli byste někam psát, co a proč mažete? Nebo tu někde něco takového je? Nemyslím klasickou reklamu nebo koupi, prodej léku. Mám na mysli rozjeté diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
11.4.26 22:03

@admin a proč se napadající komentáře neřešily nejdříve samostatně? Proč se mazala rovnou celá diskuze? Vstoupil předtím do diskuze admin s upozorněním, jak bývalo zvykem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.4.26 22:04

@Jazmine Co na tom chcete vysvětlit? Je podle Vás diskuze, která označuje diskutující na emiminu za hloupé v pořádku? Na našich pravidlech zrovna zde nevidím nic nejednoznačného. Zakladatel smazání diskuze nemá právo žádat - vizte pravidla diskuze. Diskuzi, která porušuje pravidla, k čemuž urážky zakladatele patří, může admin smazat.

Cituji pravidla diskuze, která si můžete přečíst: V odůvodněných případech si provozovatel vyhrazuje právo na odstranění celých „vláken diskuzí“ (příspěvků a všech reakcí na ně). K tomu dojde zejména tehdy, pokud se v rámci daného vlákna či dané diskuze objevil závadný příspěvek.

Uživatel je povinen v diskuzích diskutovat k tématu diskuze, v opačném případě si poskytovatel vyhrazuje právo takový příspěvek odstranit anebo přesunout.

Upozorňujeme, že zakladatel diskuzního vlákna není oprávněn požadovat jeho smazání, resp. smazání ostatních příspěvků v něm.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
11.4.26 22:06

@vokishka Uznávám, že jsem ji měla nejdříve uzamknout, vysvětlit, k čemu dojde a až poté ji smazat. V tom jsem pochybila, uznávám a za to se omlouvám.

Krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová