Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Nastuduj si definici trollingu. Pokud jsi ji nepochopila, zeptej se někoho, kdo by ti ji polopatě vysvětlil. Jestli i tak to nepochopíš, plivej dál kolem sebe, je mi to jedno
.
Můj příspěvek byl zaměřen na práci adminů…
@Bytsamsebou píše: Více
Já si nic studovat nebudu a ani nemám zájem o to, aby mi někdo vysvětloval nějaký trolling, nevím, k čemu by mi to mělo být.
Pliveš kolem sebe akorát ty. Kdybys o mně nešířila lži, vůbec bych neměla zájem s tebou komunikovat. ![]()
Já píšu vše tak, jak to píše sám život, pokud moje témata někdo považuje za trolling, není to můj problém. ![]()
Tak těch diskuzí, jak jsme tady všechny „zlé a…“ je tak pět do měsíce, a nikdy ji nesmázli
a baron Prášil jim zvedá sledovanost, vždy se někdo chytí, kdo tomu na začátku uvěří a diskutuje a o tom to je…
Nesouhlasím. Admini nemají křišťálovou kouli a ani kapacity na to, aby chodili k uživatelům domů a ověřovali si zda to, co tady kdy o sobě napíšou, je pravda. ![]()
Příspěvek upraven 13.04.26 v 13:20
Zbytečně krmíš největšího trolla na emiminu ![]()
@rmot píše: Více
Vím a proto odpovídám stručně pár písmeny
.
Přitom o komunikaci s tebou vůbec nestojím. Bráním se jen těm lžím, které tady o mně píšeš, jak jsem psala, nenechám po sobě šlapat a špinit svůj nick/svoji značku. Vůbec mě neznáš a dovoluješ si psát cosi o trollech. Sprostě lžeš. ![]()
@TRG píše: Více
Napad dobry, ale ne zrovna v pripade diskusniho fora, kde by meli byt tolerovany ruzne nazory, prispelo by to k „monopolizaci“ prostoru sehrane skupiny a k vystipani jinych nazoru… napriklad v politickych vlaknach, nebo za covidu fungovala agresivni skupina, ktera by takovym zpusobem vystipala kazdeho, kdo mysli jinak jak oni.
Diskuse je zajimava prave ruznymi nazory, mimochodem prave ruzne nazory vedou k premysleni, ne jednotne mysleni…
Pises o mistni komunite, ta muze dobre fungovat u temat jak je porod, IVF, IUI, autisticke deti, atd., ale ohledne jinych temat by mela „komunita“ spis negativni efekt, stadovitost… komunitni princip znamena nejake spolecne tema, spolecny zajem, coz neni u ruznych diskusi mozny a melo by to opacny efekt na diverzitu diskusi a toleranci odlisnych nazoru a diskuteru, kteri do jakesi nazorove " komunity" nemaji zajem zapadnout.
@rmot píše: Více
Na presne, napsals to samy co ja, v polit/spolecenskych tematech by ta agresivni skupina negativnim lajkovanim vystipala kazdeho, kdo mysli jinak jako oni, ve vztahovych a v jinych tematech by „pritakavaci gangy“ vystipali negativnim lajkovanim kazdeho, kdo nezapada a kdo jim stoupl na otlak… negativni lajk neni dobry napad u diskusniho fora, ktereho princip je diskuse postavena na ruznych nazorech a ne na jednotne myslici „komunite“.
Příspěvek upraven 13.04.26 v 14:06
@admin píše: Více
Normalni vec, kazdy se muse unahlit, nebo zmylit, dulezity je priznat omyl. Diky ![]()