Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rmot píše: Více
Já na vojně nebyla, a ani World of tanks jsem nikdy nehrála.
![]()
Jsem mírumilovná sluníčková demokratka!☝️
Můžeš mě tedy, prosím, nějak blbuvzdorně uvést do problematiky?
Dík.
@free333 píše: Více
Jo jo po měsíčním banánu jsem se přihlásila a chtěla vás poinformovat o důvodu banu a do pěti minut můj příspěvek zmizel a hned na to jsem se nemohla přihlásit, zřejmě útok hackera a ausgerechnet zrovna na můj koment a profil no… ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
Náhoda, ty bys taky viděla za vším Matěje, který je přece tak nestranný. ![]()
Ano, takže Tě odblokovali, pak jsi napsala příspěvek a ten záhadně neobvykle rychle zmizel a Tvůj profil byl opět bloklý.
Po mém dotazu se dozvídáme, že došlo k technické chybě.
Jen a pouze u jednoho příspěvku a jednoho uživatele, jinak nikdo nikde žádný problém.
Při službě Matěje, který se postaral o minulé blokování…
Velká záhada ![]()
@admin - mohu poprosit o vyjádření Diany? opravdu se toto tady děje?
vybavím si pár dalších přešlapů jistého admina, ale toto je už přes čáru
nebo ne? ![]()
Když ten samý příspěvek napíšeš znovu, zase „technicky zmizí“? ![]()
Kdyby mizeli cele strany, davalo by to smysl, ale ze zmizel zrovna tvuj prispevek…mno ![]()
Nechces to napsat jeste jednou? Budem pozorovat, jestli " hacker" znovu nezautoci
![]()
@free333 píše: Více
No jo no, mejte pochopeni, treba Mateje nasadila konkurencni firma, aby umlcel a aby zdrhlo z emimina co nejvic uzivatelu. ![]()
Dobrý den,
podle mých informací k technické závadě skutečně došlo právě z důvodu delšího banu. Pravděpodobně se ne všude dostatečně promazala historie. Nejsem technicky tak zdatná, abych dokazala relevantně vysvětlit proč. Za komplikace se omlouváme, příspěvek jsem neviděla, ani nejsem schopná Vám ho vrátit. K blokaci paní Heduš Homolkové ale došlo z relevantních důvodů pro velké napadání admina. Vy víte, že já nemám problém s tím uznat chybu svou nebo svých kolegů, ale přirovnávat kohokoliv k praktikám minulého režimu je přes čáru a proto byla paní Heduš Homolková před měsícem blokována.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
takže vyhrožovat admin mohl? Ten ban nedostal? Zajímavý přístup.
@vokishka píše: Více
stejně tak je „zajímavé“, že se při nedefinovatelné technické chybě smaže pouze jeden jediný příspěvek, a zrovna takový, ve kterém pisatelka popisuje, co se stalo a proč s adminem a v čem nesouhlasí ![]()
@admin píše: Více
Diano, vasi praci si cenim, snazite se o objektivitu..
Takze pokud tomu spravne rozumim, Hedus dostala dalsi ban za to, ze rekla, ze admin Matej ma praktiky byvaleho rezimu?
Pokud jsem to spravne pochopila, muzeme se o tom bavit a rozebrat to?
K praktikach minuleho rezimu patrilo zavirani hub a tresty za „nespravne“ nazory.
Byla jsem svedkem diskuse, kde dostala uzivatelka ban za nazor, ze USA nasypali do Maidanu na Ukrajine penize, pozdeji kauza USAID ukazala, ze tam penize z USA tekli, ja na to dala odkaz z fr televize, kde o tom byla diskuse. Uzivatelka tedy dostala od admina Mateje ban za nazor, ktery je pozdeji verejne rozebiran v mediich.
Nemusime s nazory te uzivatelky souhlasit, ani ja jsem s ni v nekterych vecich nesouhlasila, ale mela by mit prostor na vyjadreni svych nazoru, pokud neporusuje pravidla. Neni praktika minuleho rezimu dat uzivatelce ban za politicky nekorektni nazor?
Rozumime se, oc mi jde? O respekt k svobode slova, i kdyz to je nazor, s kterym nesouhlasime, anebo je polit. nekorektni. A respekt k svobodam v byvalem rezimu absentoval.
Příspěvek upraven 04.05.26 v 14:33
@vokishka Admin Matěj byl mnou osobně za to nahlášen vedení. Ban adminovi dát nejde, ale nenechala jsem to jen tak.
Hezký den
Diana ![]()