Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
jo, ale to pořád neznamená, že se maže diskuse, vždyt jsme na to měli kázání několikrát. Tak to mají promazat, rozdat bany. Pokud si teda opět Matěj neulehčil práci.
A mně to přišlo, že ta diskuse byla celkem osvěžující. Zakladatelka se stejně smazala a ta druhá dobrá duše tam diskutovala normálně a nevšimla jsem si, že by ji někdo posílal do horoucích pekel. Takové vytříbení názorů na hranici toho, co by se mělo ventilovat… Pokud tam teda nepřibyly v poslední hodině, dvou nějaké nevhodné věci…
Určitě to někdo z uživatelů nahlásil a je to velká škoda.
@vokishka píše: Více
Tak zrovna ten Matěj, mě už taky napadl…
Asi by se nebylo zase až tak úplně čemu divit, po tom, co už tady několikrát předvedl, že jo?
@Klopotkova píše: Více
No, mě teda popravdě, napadla jen jedna uživatelka z té celé diskuze. A zakladatelka to opravdu nebyla, když se sama raději smázla…
Ale těžko říct, kdo v tom má doopravdy prsty. ![]()
Admin může smazat diskuzi na přání jednoho diskutujíciho? Od kdy? Měla jsem za to, že na přání zakladatele může téma maximálně zamknout. ![]()
@Jazmine píše: Více
To nevím, ale postěžovat si u nich třeba mohla…
Ale jak píšu, nevím kdo a proč v tom má prsty. ![]()
Ale koukám, že admin se k tomu ještě po celou tu dobu nevyjádřil, takže tady o tom kdo, co a proč, můžeme jen spekulovat… ![]()
venčí pejska, jinak prý nikdo neodchází
@vokishka píše: Více
jo, jenomže i když to někdo nahlásí, nemá se prostě mazat. Jasně to admini psali, měli jen upozornit, promáznout. Navíc tam nebylo nic takového, co by bylo urážlivé. Byla to normální diskuse. Jen se asi nelíbila zakladatelce.
Já nevím, mně ta diskuse přišla tak zbytečná, jelikož stejná je tu tak jednou za 14 dní, že kvituji s povděkem, že zmizela ![]()
A o co šlo, že to bylo natolik závadné, že to musel oproti zajetým zvyklostem admin smazat? To se tam minimálně museli vraždit neviňátka, jinak nevím…