Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše: Více
Souhlasim, ze komunita a sounalezitost funguje a je dobra napriklad v tematech, kde se maminy venuji treba porodu, nebo IVF, zakladaji si na to sve uzavrenky, atd.
Ale ne v diskusich na ruzna temata, v tom bych s tebou polemizovala.
Kvalita diskusi je prave o ruznych nazorech… mimochodem prave ruznorodost nazoru je to, co nas nuti premyslet… ale komunita by mela teoreticky tahat vice-mene za jeden provaz a mela by mit nejakou spolecnou ideu… coz ruznorode diskusni forum neni a nemelo by byt, melo by byt o ruznorodosti nazoru.
Komunitni „styl“ je nejen o pozitivach, ale i tom, ze se vytvareji skupiny, ktere vyznavaji stejny nazor.. vytvareji se pavlacove drbaci krouzky, skupiny, kde kamoska proti kamosce nepujde, i kdyz kamoska evidentne ublizuje kopanim do nekoho, kde si vzajemne nadrzuji a agresivni presilou pravalcuji nazor, ktery nechteji slyset.
Zkratka diskuse na ruzna temata, od politickych az po partnerske, by mely byt o tom, ze respektujeme ruzne nazory a diskutujeme o nich a argumentujeme, s cim nesouhlasime. ( za dodrzovani disk. pravidel samozrejme ).
@admin
Ahoj admini, napadlo mě, jestli byste nechtěli zvážit přidání tlačítka, kterým by uživatel mohl skrýt určitou diskusi, o kterou nemá zájem a/nebo ji nechce vídat? (Takový opak zařazení diskuse mezi oblíbené.)
Aktuálně máte v tabulce (seznamu) top/aktuálních/nejnovějších diskusí v levém sloupečku téma (název), kdo přidal poslední příspěvek, šipku pro přeskočení na poslední stránku, počet reakcí a pak možnost zobrazit rovnou příspěvky, které přibyly od poslední návštěvy. Tak někam úplně na začátek nebo na konec řádku přidat možnost diskusi z tohohle seznamu skrýt, tj. člověk by nemusel diskusi ani rozkliknout a nevídal by ji.
Hodilo by se to podle mě z vícero důvodů. Pokud někoho potká potrat, rád si alespoň na chvíli skryje diskuse o miminkách. Pokud je někdo před porodem, pro klid si skryje diskusi o zpackaném císařském řezu. Nebo třeba nechodím do diskusí „XY podle abecedy“, ale kdo je má rád, ten najednou přidá příspěvek do celé řady z nich a ráno to někdy vypadá, že je Emimino hlavně češtinářský kroužek. ![]()
Není to nic světoborného, ale myslím, že by to mohlo zpříjemnit a zpřehlednit web (zvlášť) pro stálé uživatele.
Omlouvám se za hloupý dotaz, možná už se na to tady někdo ptal: jak poslat někomu odkaz na konkrétní příspěvek v diskuzi? Příklad: diskuze 5 stran, chci poslat osmý příspevek ze strany 3, jde to udělat tak, aby dotyčný nemusel číst celou třetí stránku? A pokud to Emimi neumí, nestálo by za úvahu tuto funkcionalitu přinaprogramovat (řekněte to pětkrát po sobě)? Díky, Ploskouš.
@TRG píše: Více
Já se přidám, já bych chtěl, aby moje poradna byla stále na vrcholu, zařiďte to, prosím (dělám si zadeček).
edit: spojení DĚLÁM SI ZADEČEK chápejte jako dělám si legraci, nikoliv, že se nyní oddávám análním hrátkám
Děkujeme za oba návrhy, předám je dál na probrání při adminské poradě. @Ploskutáček @TRG
Hezký zbytek večera,
Matěj
Můžete mi prosím podat vysvětlení k této diskusi https://www.emimino.cz/…rankovani/5/ Zároveň s ní zakladatelka založila i diskusi „Neumím manželovi odpustit“, neanonymně. Tuto diskusi jste bez jakéhokoliv upozornění nebo vysvětlení smazali, neměla jsem ji dočtenou. Poprvé zde zakladatelka tento problém řešila cca před týdnem rovněž neanonymně, takže ten, kdo jako já četl všechno, v těch diskusích byl aktivní a pamatuje si, tak ví, že anonymní diskuse, kterou jste nechali běžet, je vlastně fejk, protože události, které v ní zakladatelka popisuje jako právě probíhající (doslova píše v přítomném čase „jsem těhotná“), jsou už minimálně rok za ní a nyní je situace jiná. Možná teď porušuju desatero místních přikázání, ale jistě pochopíte, že v kontextu diskuse, která zde proběhla dva dny zpátky, se nemůžu nezeptat - jak je to sakra možné???
Taky jsem koukala, že diskuse, asi ta zmíněná, jen tak zmizela, když to nebyla reklama nebo něco podobného. Vždyť tvrdite, ze se mazat nesmí.
@Michelle_M píše: Více
Dobrý den,
jednalo se o porušení pravidel, založení duplicitní diskuze, proto se takové diskuze smazat mohou.
Ale pravda je, že jsem příspěvky z diskuze mohla přesunout do té původní, nicméně pokusíme se tento přešlap ještě pořešit s techniky, že bychom příspěvky vrátili a přiřadili do diskuze. Budeme Vás informovat, jak to dopadlo.
Omlouvám se za pochybení a přeji všem pěkný den.
Eliška
![]()
@admin píše: Více
Příspěvky se nám podařilo přesunout do Vámi uvedené (té původní) diskuze. Ještě jednou se omlouvám za pochybení z mé strany.
Přeji všem krásný den
Eliška ![]()
Dobrý den,
mám dobré zprávy ohledně boje s anonymy. Po našem opakovaném naléhání, že bychom potřebovali anonymy odhalovat nebo jinak trestat nám bylo sděleno, že to není v rozporu s DSA, jak nám bylo předtím kladeno na srdce, jen o tom musí být uživatel, jež byl odtajněn informován v soukromé zprávě. - budeme o tom informovat i v dané diskuzi.
Anonymy budeme nadále většinou respektovat, ale nebudeme respektovat urážky a nectilivé sdělování svého názoru pod anonymem. Anonym by měl sloužit pouze ke sdělení citlivých informací, které ze závažného důvodu není dobré sdělit pod nickem. Nadále bude posuzovat odhalení, nebo neodhalení admin. Prosím berte v potaz, že někdy Vám může připadat, že k anonymu důvod není, ale my vidíme víc a důvod k anonymitě tam je.
Urážky a napadání budou trestány dvojím způsobem: odhalením anonyma bez ohledu na jakoukoliv citlivost předchozích sdělení v diskuzi a okamžitou blokací bez předchozího upozornění. Anonymita k urážkám neslouží za žádných okolností.
Krásný den
Diana ![]()
@admin jak je to se zakladatelkou te fiskuse o dušnosti. Nejprve to neni zadna reirkanace, pak najednou, ze je zabanovana. Tak tam rovnou napiste, kdo to je, ze jsme mely pravdu. Priznam se, ze Matej naprosto ztratil moji důvěru. @Diana
Edit pokud je to hlavní adminka
To je dobrá zpráva, děkuji ![]()
Snad se to bude vztahovat i na anonymem založené diskuse, kde o sobě anonym nic nepíše a jen pokládá dotazy… ![]()
https://www.emimino.cz/…lemu-566273/
Takže je to Heduš, všichni, kromě Matěje, jsme to poznali i bez interních pomůcek a on si to ani základně neověřil a zrovna napíše, že to ona není.
A ještě se tady chlubí, že ho web za takovou práci platí. To fakt nikomu nevadí?
Nadřízení Matěje jsou s takovou práci spokojeni?
@vokishka píše: Více
Co ty víš, třeba za dobrou práci Matěj povýšil a teď bude vedoucí admin on.
Po té, co tady včera předvedl a před pár dny jak se prezentoval, tak by si to určitě zasloužil. Dnes šéf admin, zítra sef Mafry, má našlápnuto.