Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Me psychika umí podlomit nohy, pocit na omdleni, bušení srdce, nemožnost se nadechnout, rozklepu se..
jo, ataky jsou svina.
@Plmo píše: Více
dnes to inovovala o maminku. Myslela si, že když to takhle napíše, budeme ji přesvědčovat, že matka pravdu nemá a ona je chudák těžce chorá.
@Králičice ano, tohle se mi uzbatke stalo, děkuji jsem rada ze v tom nejsem sama ❤️
Admin ti dal upozornění, že příště ti zablokuje přístup natrvalo… Ty už si to nepamatuješ, Heduš?
Že začneš umírat pod novým nickem, tím to fakt nevyřešíš
![]()
Jestli se ti to stalo jednou a předtím ani potom nic, tak to pusť zatím z hlavy.
Bylo to hnusný dlouho jsem měla klid relativně jsem žila normální život a teď zas.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, nedávno jsem měla takovou menší epizodu, docela silné mi přeskočilo srdce, úplně mě to vykolejilo, nebylo mi spatně ale byla jsem sama doma doma a měla jsem strach, pak se mi začala jakovy motat hlava srdce budilo a hrozně se mi klapali ruce, mamka mi řekla ze to prý dělají nervy, je fakt ze teď jich posledních pár let je dost. Zaměstnání, finance, barák, děti, není den abych nebyla ve stresu, byla jsem na prohlídce u praktické a EKG bylo v pohodě, tak mě to uklidnilo, kdyby to bylo vázne něco se srdíčkem asi by se to tam ukázalo tím se uklidnuji, chtěla bych slyšet i od vás jestli tohle by nervy dokázaly,? A co vás psychika umí?