Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah Dobrý den,
za nahlášení nevhodného příspěvku admina Vám opravdu nic nehrozí. Naopak i admin může udělat chybu a je v pořádku jeho příspěvek nahlásit. Jen jak píšu výše, nechci ten příspěvek mazat kvůli Vám uživatelům, kteří se k tomu už 3 stránky vyjadřují a admina nemůžu blokovat, situaci probereme v týmu a s vedením.
Krásný den
Diana ![]()
@Keyllah píše: Více
ono nebudeš sama jestli tady opět Lucenku a další zbytečné anonymy obhájí tak spousta uživatelů, kteří je dosud nezneužívali obrátí
Nechápu to rozhořčení. Vždyť jednoduše stačí nereagovat na ty příspěvky a je to. Tu diskuzi, tedy její konec, jsem prolitla. Proč ji odpovídáte? Měly jste se na to vykašlat a psát dál o té Mimi či jak. Přestalo by ji bavit rýpat a byl klid. Takhle? Čím víc se v hounu rypes, tím víc smrdí.
To je dost zajímavá myšlenka a stála by za vyzkoušení - týden pojďme všichni psát jen jako anonym
Určitě to bude všechny bavit, hrabat se v kupách anonymních kytek a dohledávat, na co kdo vlastně reaguje
Ono totiž všechno souvisí se vším… Mockrát jsem tady četla „a co je na tom, že jsem anonym bezdůvodně, když budu mít v ikoně berušku a vymyšlené jméno, bude to to samé“ - což je samozřejmě blbost. Weby jako tento vždy stály a padaly s komunitou, kterou se tam podařilo vybudovat. Ano, stály na té skupině zde opakovaně vysmívaných stálic, kterým občas přijde rozhodit sandál nějaká nová kometa, která buď zazáří a zhasne, nebo si najde svoje místo. Proč by se sem jinak někdo vracel? Ale toho s bandou anonymů prostě nikdy nelze dosáhnout. Nikdy nevznikne ten pocit sounáležitosti, potřeba sdílení. Na to fakt je potřeba, aby si tu různé typy osobností budovaly tu svou značku (ano Klopi, děláš to dobře a to myslím vážně
), signifikantní a rozpoznatelnou už podle ikony, ať už to znamená, že mě ostatní budou automaticky přeskakovat, nebo mi sázet srdce. To k tomu taky patří. Komunitu nezabije pár konfliktních situací. Možná změní, přeskupí, ale nezabije. Anonymizace klidně ano. Současný admin team té anonymizaci jde pekelným způsobem na ruku. Možná fakt musí, nevím, nikdy jsem po zdroji nových pravidel v legislativě nepátrala. Ale asi je to jednodušší, než komunitu kultivovat a nechat růst. Nechci jejich práci úplně shazovat, zkusila jsem si to kdysi dávno v mnohem menším formátu a bylo to kolikrát fakt peklo, prostě nemůžeš vyhrát
Jen mi prostě tohle přijde zvláštní. Tak trochu to popírá samotnou nutnost registrace, aby sem někdo mohl přispívat. Tak to zrušme všechno a udělejme z toho definitivní bramboračku bez ladu a skladu. Akorát teda nevím, koho to bude bavit.
@ka2ka píše: Více
mě už ty diskuze, kde je z 10 přispěvatelů 8 anonymních kytek, které rozdrbou diskuzi, fakt lezou krkem…
@Michelle_M píše: Více
věříš, že mě to zrovna taky napadlo?
je to nápad do pranice…
@Mkmkz píše: Více
Já si teď taky nevybavuju, co dalšího provedl, ale přiznám se, že nečtu většinou podpisy adminů. ![]()
@Michelle_M píše: Více
Anonymní velikonoční týden.
Poznáme jen roztouženou Klopču, věčně nemocnou Heduš, konfliktní úsečnou Lucenku, slovenského esejistu IcePlanet, Ploskyho nezaměnitelný smysl pro humor a jestli se tu objeví šetřílek Zdeňa, tak toho taky. ![]()
@bse.pedro píše: Více
A mohla bych si, prosím, i nadále zachovat Sirikit?
![]()
Sice mě to vyčlení z kolektivu kytiček, ale já sem byla dycky jiná. ![]()
Příspěvek upraven 30.03.26 v 09:20
@admin píše: Více
Diano a budete řešit i to, že tam uživatelka psala o zaměstnavateli, že se tam naváží do jejího dítěte, že zmiňují předchozí nicky, ačkoliv se to nemá? Nebo je tedy nově umožněno odhalovat veřejně reinkarnace?
@Anonymní píše: Více
A nejsou reinkarnace zakázaný? Nebo proč to neříkat?
K čemu jsou vlastně potřeba. Za necelých 10 let, co jsem tu, jsem žádnou reinkarnaci nepotřebovala.