Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
30.3.26 06:59
@Anonymní píše: Více

Co je citlivého na téhle informaci prosímtě?

To je další věc - To už používání anonymů nemá žádná pravidla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
30.3.26 07:08
@Liberalissima píše: Více

Nema.

Asi začnu vsude psát pod anonymem taky. Jen tak. At si kytky pokecají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 07:18

Můžeme hrát hru: Uhodni uživatele podle způsobu psaní. :dance:

• Citovat
  • Upravit
22051
30.3.26 07:28
@Mkmkz píše: Více

Můj příspěvek měl konkrétního adresáta a vyjadřuje pouze můj osobní názor.

Nebyl určen pro tebe, takže abych pravdu řekla, je mi úplně jedno, zda se mnou souhlasíš nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
30.3.26 07:34
@Lily-of-the-valley píše: Více

Asi fakt začneme psát pod anonymem všichni, vždytˇto evidentně ničemu nevadí. Odtajnit nás admin nemůže. Takže se může anonym vesele zneužívat. Asi by bylo fajn vymyslet na anonym něco jiného než kytky, ty dojdou hned. Hlasuju pro zvířata, budem jak ve školce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4473
30.3.26 07:39
@arinecka píše: Více

Jo sluníčka, měsíčky, kytičky, stromečky zvířátka, planety, raketky…
To bude aspoň zajímavý, co za obrázek nám přidělí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
30.3.26 07:40
@admin píše: Více

Milý Mateji, zrovna v této diskuzi to Lucii ujelo a přestože tvrdila, ze neni Alpacass, v této diskusi to potvrdila. Takze se ptám, proč je jedné osobě dovoleno lhát, mit nekoli nicku, rušit je, měnit je.. děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
30.3.26 07:44
@admin píše: Více

Tak tohle je ubohost. A píšu email Vašemu majiteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 07:46
@ambruše píše: Více

A co třeba diskutovat věcně a fakticky k tématu a O ČEM se píše, místo toho řešit KDO to píše? Vždyť tady přesně potvrzuješ co jsem napsala. Kdyby se většina z vás chovala v diskuzích slušně, nebylo by to vůbec potřeba. Vysvětli mi důvody proč je to pro tebe jakkoliv důležité? Aby sis uživatelku následně podala jinde? A tady tak typické „nestyď se za svůj názor“ si strč za klobouk. Analogicky, začne-li mi někdo na ulici nadávat, fakt mu nebudu ještě ukazovat cestu domů a dávat klíče od bytu.

A to napíšu, že s některými „elitnimi“ uživatelkami tady v mnoha tématech souhlasím a žadné třenice s nimi nemám. Ale je mi až za ně úplně stydno, když se tahle jindy přátelská uživatelka začne k některým diskutujicím vyjadřovat s chováním řeznického psa. A ještě smutnějši je sledovat, jak ostatní jindy fajn přispěvatelky se k ní přidávájí, zběsile srdíčkují a nechaji se tím davově strhnout. Asi aby to náhodou příště nebyly právě ony, kdo bude terčem jejiho hejtu. O tom že tím reálně někomu mohou ublížit ani nemluvím…

• Citovat
  • Upravit
33787
30.3.26 07:46
@Menton píše: Více

A pak budeme dostávat od admina do diskuze pokárání, hrochu, nešikanu žirafu, nebo oddělíme výběhy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
30.3.26 07:53

Tak to tak neprožívej, jsou to jen internety. Já se myslím chovám slušně, když si vyhledáš mé sporadické příspěvky v Mimi a já, nic urážlivého tam nepíšu, i jsem se Nejmenované zastala. Diskuse se odklonila od tématu, ale to časem hodně diskusi, mě to pak přestalo bavit, tak jsem odešla. Problém s neustálými anonymy mám v tom, že je to nepřehledné, samá kytka, které se pak i začnou opakovat, protože je jich málo. Nejmenovaná si dává anonym stejně zbytečně, protože píše furt stejně a je hned ppznatelná. Mně připadá legrační, i když je to možná smutný případ. Někomu leze na nervy. Prostě nějak píše a moc populární ten styl tady není. Následky to má v tom, že je spoustě lidem protivná. A trikem s 'anonymitou" si popularitu moc nezvýšila.

Příspěvek upraven 30.03.26 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13040
30.3.26 07:55
@arinecka píše: Více

Oddělíme výběhy… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 08:01
@TRG píše: Více

Jasná pravidla to souhlasím. Ale jako „Jsem tu už fakt dlouho a nějaká skupinka stálic tu vždycky byla a vždycky bude, to je všude. A komu se to nelíbí, ten ať jde jinam“ snad ani nemůžeš myslet vážně. Jako že pár nicků bude určovat kulturu celé diskuze? Mám takový pocit, ze tohle fórum si na sebe potřebuje vydělat doleko vic, nez si tady udržovat jen pár ustálených diskutujících. Tohle naštestí neurčují ony, ale admin. Ale víš jak…Mohla bych ti napsat ~ A pokud se jim to nelíbí…však víš jak je to dál :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 08:37

A mohla bys uvést nějaké konkrétní příklady, jak tu někdo určuje celou kulturu? Mně to upřímně tak nepřijde. Vždyť se tu ty stálice hádají i mezi sebou a na většině věcí se neshodnou. :D I v diskusích o tom, že někdo potřebuje nutně spoustu dávek, se najdou stálice, co dotyčného okamžitě sepsujou i stálice, co sepsujou ty sepsouvající a nabídnou pomoc.

Jsou tu lidi aktivní v tématech o milenkách, ale já jejich nicky v podstatě neznám, protože se mě to netýká a nebaví mě to číst. A ti z témat o milenkách zas nebývají v nespočetných snažících diskusích, a ti ze snažících diskusí zas už nemají čas a chuť se účastnit diskusí o spaní, papání a kakání miminek. Pak jsou tu obecná témata a neustále se opakující dotazy, kde jsou ty stálice, které ty asi myslíš, a jsou tam aktivní, ale jinak…

Stačí si přiznat, že prostě holt panuje nějaký převládající společenský názor a někdy s ním člověk souhlasí a někdy vybočuje. A pak je na tobě, jak se k tomu vybočování postavíš. Já mám několik témat, kde jednoznačně vybočuju, ale napíšu to slušně a max se mi dostane smajlíka, co obrací oči v sloup, ale nikdy mi nepřišly nenávistné reakce a občas mi přijde SZ, že někdo třeba děkuje za jiný názor, který mu pomohl. A když mám někdy chuť napsat „ošklivý“ názor pod anonymem, tak si raději sednu na ruce. Anonymně píšu jen některé rodinné záležitosti, některé informace o zdravotním stavu apod., ale taky minimálně. Většinou se prostě rozhodnu to nesdílet, když je to na anonym. (Moje specialita je napsat příspěvek, mávnout nad tím rukou a neodeslat ho.)

A navíc, když se to někomu nelíbí a místo toho, aby to napsal pod nickem a postavil se za svůj názor, tak píše pod anonymem a nedá se na něj pořádně reagovat, tak je to pak těžký. Myslím, že je fakt minimum případů, kdy stojí za to svoje názory ventilovat anonymně. Ty píšeš naprosto normálně, slušně, já bych třeba ocenila, kdybych znala tvůj nick. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
TRG
5476
30.3.26 08:38

To je můj příspěvek, nevšimla jsem si, že anonym zůstává automaticky zaškrtnutý, dělala jsem si předtím srandu, že budeme soutěžit o poznávání nicků a takhle to dopadlo. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová