Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13963
29.3.26 22:28
@admin píše: Více

Můžete specifikovat, kdo v té diskuzi někoho urazil? Jasne, všichni se špičkovali, ale urážku jsem tam nezaznamenala žádnou.

Zato tady píšete otevřeně výhružky. To je mnohem lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
29.3.26 22:33

Neměl by být admin nestranný? Že nikomu nebude nadržovat a na jiné se nebude cíleně zaměňovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.3.26 22:33

A jak je to teda s těmi anonymy? Dřív to bylo tak, že se mohly používat jen u citlivých osobních témat. Teď je teda OK založit si tady Nick, ale pak nepoužívat a všechno psát pod anonymem? Jestli jo, tak asi. přestaňte anonymům přidělovat kytky, ale dávejte jim čísla, těch je víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
29.3.26 22:51

Přitom zrovna u Lucie je to tak absurdní… roky měla v podpisu svůj blog, kde si o ní člověk mohl dohledat i číslo bot. A že je její pasivně-agresivní styl v KAŽDÉ diskusi tak signifikantní, to snad není problém ostatních, ale její. To se jako mám tvářit, že nevím, že to je ona, jen proto, že má v ikonce nějakou kytku? Holt kdo s čím zachází, s tím taky schází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5475
29.3.26 22:57

A nechcete nám, admini, zkusit změnit pohled i na jiné věci, na které si tu stěžujeme? Třeba alespoň na ty marné citace, které vlastně nejsou opravdovými citacemi, když už ne ty věčné zneužívané anonymy? Poslední opravdu povedená změna byly ty kytičky u anonymů, od té doby se mi nějak nevybavuje nic, co bych jako uživatelka uvítala a když dostane celé diskusní vlákno vynadáno a je smazáno, tak to člověka akorát tak odradí. Proč měnit jen pohled Heduš Homolkové na způsob kontroly diskusí adminem Matějem? To opravdu nepůsobí, ehm, vyváženě. Dotazníková šetření přemísťujete do hlavní dotazníkové diskuse běžně, tak jste mohli tuhle „problematickou“ část diskuse přesunout od mámy s dětmi v karavanu do samostatné diskuse o výchovných stylech, čímž byste vyřešili odklon od tématu. Ukončovat dohadování jste nemusel(i), urážlivá ta diskuse nebyla (nebo alespoň to, co jsem stihla dočíst), to tu teď probíhají i horší, které jsou taky ještě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
29.3.26 22:59
@Michelle_M píše: Více

Tak jí asi došlo, že není dobré na sebe veřejně všechno prozradit. Nebo jí to někdo zakázal. Na druhou stranu si prostě neumí pomoct a psát jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.26 23:00

A já vám fandím :kytka: Je to tady potřeba. Za ta léta se tady vytvořila skupina jistých jmen, spolu spřizněných, které jsou apriori útočné a maximálně se vyživají v hromadném urážení. Nedej bože aby byl někdo anonym, to jim totiž bere vítr z plachet. Anonym třebá já prioritně využivám jenom proto, že si tu toxicitu nepotřebuji přenášet do jiných diskuzí. Zastat se někoho znamená být na blacklistu a off topic v dalších diskuzich odrážet urážky. Totálně to degraduje diskuzi a odrazuje nově přichozí diskutující. Často je mi jich líto, až jakou šikanu tady schytávají. V podstatě se z Emimina postupně stává fórum jen několika stálic, protože to každého normálního člověka jen odradí. Takže razantnější zásah adminů jen kvituji :)

• Citovat
  • Upravit
1596
29.3.26 23:02
@Anonymní píše: Více

Svou pravdu nebudeme skrývat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
29.3.26 23:06

To mi jako admin otevřeně vyhrožujete, že se na mne zaměříte? 8o

To, ze Vás zaměstnavatel platí 3 roky jako nějakého brigádníka, tak tím bych se ve Vašem případě vůbec nechlubila - je to známka toho, ze za tři roky jste se profesně a bohužel ani lidsky vůbec nikam neposunul, opravdu závratná kariéra admina, co po třech letech adminování nepozná a toleruje provokace.

Nevím kolik Vám je, ale za minulého režimu byste se báječně hodil jako přisluhovač STB - podobnými praktikami se vůbec netajíte s jeste jste drzý a arogantní, no aby z Vás Mafra neudělala nezaměstnaného - evidentně na práci admina ani po třech letech nestačíte.

Ani sem nemusím cpát smajlika, vy byste mohl adminovat bez úhony leda tak diskuse o chovu křečků, možná ani to ne, chudáci hlodavci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
29.3.26 23:10
@Anonymní píše: Více

Už je Lucena Pitaya Snorlaxik nalezlá i zde aneb brek brek fňuk, ony mi všichni tady ubližují beeee a to se řekne - soudruhu admine, soudružko adminko - oni jsou na mne ošklivé, udělejte na ně ty ty ty a zakažte jim sem chodit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13963
29.3.26 23:13
@Heduš Homolková píše: Více

Já myslím že tahle můra není lucena. Že je to ta hysterka co se pokaždé ohání svým právem na anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
29.3.26 23:24
@Lily-of-the-valley píše: Více

Tak ta mě naštěstí zatím minula. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
29.3.26 23:27

Ráno to bude aj tady zamčené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
29.3.26 23:27
@Heduš Homolková píše: Více

Heduš, tak za 14 dní ahoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6228
29.3.26 23:30

@Heduš Homolková no prave ty, co menis nicky ako ponozky sa mas co rozculovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová