Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33736
30.3.26 09:24
@bse.pedro píše: Více

Dobře, dobře, budou i jablíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
30.3.26 09:25
@Michelle_M píše: Více

Klobouček, podepisuju vpravo dole. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 09:26
@Pidulka1991 píše: Více

Tal třeba kvůli tomu, že když jsem pak pof Nickem napsala cokoliv, tak mě do 5 minut pronásledovalo několik uživatelek a začaly pitvat každé slovo v příspěvku.

• Citovat
  • Upravit
13949
30.3.26 09:29
@inkakřivák píše: Více

Proč? Protoze je někdy zábava ji to vracet. Ve dvaceti diskuzích k ni ani nepípnu, v dvacáté první je to takový ten přístup - ale co, žijeme jen jednou, pojďme se točit na kravině. Kor v takhle mrtvé diskuzi, kdy člověk o kterém je, už ani na sítích není, takže stejně nebudeme skákat nikomu do normalni diskuze, jelikož ta sama se už odchýlila. Je to v tu chvíli spíš takový diskuzní chat. A nikdo tam nebyl sprostý, proto ta reakce byla fakt přehnaná. Pro každého kdo na to nemá náladu - to není nutné číst. Nic narušeno nebylo.

Uplne jine to je, kdyz zakladatel neco řeší a do toho se začne diskuze kvuli L. Odvíjet jiným směrem a naskakují stránky, které někdo třeba zoufale čte, aby našel ten jeden dva zapadlé příspěvky k veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
30.3.26 09:30
@Anonymní píše: Více

A nezamyslela ses předtím, proč to dělají?
Jasně, je jednoduché to svést na ostatní, že šikana a tak.
Jenže za 10 let tady se mi nikdy nestalo, že by po mně někdo „šel“.
Za ty roky, co jsem tu, jsem toho na sebe vykvákala celkem dost a nikdo neměl potřebu to na mě vytahovat.
To jen tak k zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4447
30.3.26 09:31
@bse.pedro píše: Více

Já měla stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13949
30.3.26 09:32

Zato kdyz pises pod anonymem, je to o tolik lepsi…
Jak pise @Pidulka1991 kdybys vsechno hned neotáčela proti ostatním, sdělila názor a nesnažila se prožitky ostatních shazovat, tak by nikdo ani nevzdechl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 09:32
@TRG píše: Více

Jsem všemi deseti pro anonymitu, alespoň mě nikdo nepozná… :pankac: :pankac: :pankac: 8) Zdraví vás anonym s ikonkou jablíčka… :* :* :* :oops: 8)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 09:38
@Lily-of-the-valley píše: Více

Tak teď v té poslední diskuzi jsem napsala ten svůj názor, a že tím chápu i Mimi a Já, která to má stejně. A hned se sešlo několik uživatelek, co tento můj názor začalo rozporovat a navážet se kvůli tomu názoru a způsobu života do mé rodiny.

• Citovat
  • Upravit
56129
30.3.26 09:38

Diano, v té diskusi máte dukaz, jak Lucenka zneuzila Alcapass, opakovane. zaměstnavatele znají všichni z dob tvého blogu, zároveň to jsou veřejně přístupné informace.

Příspěvek upraven 30.03.26 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56129
30.3.26 09:39

Zároveň ty se navazis do ostatních. Komu beha dite v lese, nevěnuje se mu. Nicméně zneužití nichž, několik nicku najednou, tu provozujes ty, Lucinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
30.3.26 09:47

Jelikož jsem tu diskuzi jen prolétávala, tak nebylas to ty, kdo psal, že by ses nedivila, kdyby ji na OSPOD nahlasil někdo z diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
30.3.26 09:52
@admin píše: Více

To nemyslíte vážně? Fakt raději zamknout diskuzi než se postavit proti tomu že tu někdo zapleveluje diskuze pod anonymem bez důvodu a ještě tedy vyhrožovat těm, kterí na to pod nickem upozorní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5470
30.3.26 09:59
@Klopotkova píše: Více

No vidíš, mně tak nepřijdeš. Lepší slovo než „roztoužená“ mě narychlo nenapadlo. :mrgreen: Vím, že tu jen fanoušky nemáš, ale já tě rozhodně negativně nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 10:00
@Pidulka1991 píše: Více

Ano, psala jsem to. A taky jsem psala, že bych se tomu nedivila vzhledem k tomu, jak se tam některé navážely do jejího způsobu života.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová