Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41182
30.3.26 10:05
@Anonymní píše: Více

a co o sobě pořád dokola nepsat ty soukromé informace aby jsi stále nebyla rozpoznaná a odhalovaná? :think:
jinak si zameť před vlastním prahem - co duplicitní nicky? opakované reinkarnace? zneužívání anonymu? pravidla pro tebe neplatí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
30.3.26 10:07
@admin píše: Více

Moc díky za zpětnou vazbu.

Já jsem se zrovna teď s Lucenkou nechala unést, a uznávám, že jsem do ní „šla“ stejným způsobem, jakým tady běžně do lidí jde ona (tj hyperboly, demagogie), aby ochutnala vlastní medicínu.

A je to právě proto, že mě štve, jaké tady má "výsadní " postavení, jak s reinkarnacemi, tak s tím, že ona se tu takhle chová běžně a ke všem a ticho po pěšině, ale jakmile jí to někdo vrátí, tak jsou z toho okamžitě napomenutí a zavírání diskuzí.

Klidně si nechám dát ban a pokorně napíšu o odblokování, pokud to už konečně něco udělá konkrétně s touhle uživatelkou a jejím nepochopitelným privilegiem tady. Protože ona se nám z neoprávněných reinkarnací a anonymů vysloveně vysmívá. Nemyslím si, že jsem nějaký opakovaný prudič, co by na adminech hledal hnidy, ale tohle mě fakt narovinu štve (I když jde jen o diskuzní fórum).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
30.3.26 10:22

Proč jsi mi neodpověděla na předchozí komentář? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 10:25
@Pidulka1991 píše: Více

Musím odpovídat na všechno? To je nějaký výslech? A to je přesně to, co tu běžně děláte. Něco napíšu, a začnete se v tom rýpat, když na něco neodpovím, tak hned útočíte, že jsem na něco neodpověděla. Když zase odpovím, tak je to taky špatně, protože je to pak podle vás diskuze o mně.

• Citovat
  • Upravit
41182
30.3.26 10:29
@Pidulka1991 píše: Více

to je její klasika…napíše, co vše všichni porušují a když ji někdo upozorní na to, co porušuje ona, tak se k tomu nevyjádří, protože přece nemusí…a začne litanie, která rozdrbe celou diskuzi…uvidíš tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33628
30.3.26 10:30
@Anna766 píše: Více

Myslej, kdyz napise ze za nej zamestnavatel uz tri roky praci plati 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
30.3.26 10:31

@Keyllah za pár minut bude muset admin zavřít i tuto diskuzi, protože ji Lucena totálně roxexere, jak je jejím zlozvykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
30.3.26 10:33
@mado píše: Více

jj, už začala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
30.3.26 10:40

Samozřejmě, že nemusíš, ale neznamená to, že já se nemohu zeptat.
Prostě mě zajímal tvůj názor/pohled na to, proč mně se to tvé popsané za 10let tady nestalo, ale tobě se to děje tak často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
30.3.26 10:54
@mado píše: Více

Přesně tohle mě napadlo, že jim tu rozloží i tuhle diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
30.3.26 11:11
@Mkmkz píše: Více

Tedy já jsem tu proti některým uživatelkám tři dny i s cestou a už jsem zažil několikrát Mateje ujet. Stačí mít jiné vidění světa, než má on a je zle. Sám jsem v diskusi schytal od Matěje vyhrožování banem jen za to, že jsem si dovolil mít jiný názor, než on. Už ani přesně nevím, zda šlo o covid, nebo válku na Ukrajině, či něco jiného, ale prostě diskuse, kde uživatelé psali, jak to vidí oni a najednou vylítl naprosto neprofesionálně Matěj a ať doložím „důkazy“ na své názory, nebo mě zabanuje. Přiznám se, že jsem měl i dlouho podezření, že je tu jen jeden admin vystupující pod různými jmény a ani Dianě se nepovedlo mi to tenkrát vyvrátit, ale mám pocit, že Matěj mě přesvědčil, že minimálně Diana a Matěj nemohou být stejná osoba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 11:13

@ambruše

Tak vlasy si kvůli tomu fakt nervu 8)
Ano, ty možná ano, ale jsou tady nicky, co tady tráví snad veškerý volný čas apriori rozkládáním diskuzi nesmyslnými útoky. Slušná diskutující založí třeba pro mě fakt zajímavou diskuzi a výsledkem je její uzamčení viz. tady https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
Nebo šmoulice co je schopná napsat samoživitelce co řeší příspěvky, že parazituje na státu, je to jeji vina že je neschopná, je ji z ní doslova napsala cituji „k zblití“ a stejně nakonec skončí pod mostem a dítě v klokánku. Vždyť to je daleko za hranicí jakékoliv elementární slušnosti. Jedna diskutující se jí slušně zastala, že na jejim místě by si šla snad hodit mašli tohle si přečíst ať toho nechají a doatala čočku taky…pro někoho je to tady jen zábava, ale neuvědomuje si, jak to pro člověka v těžké životní situaci může být opravdu „poslední kapka“. Jasně, admin zasáhl. Ale po 2 hodinách totálního hnojometu…
Já mám ráda diskuze typu Klopotková, kdy je to třeba fakt sranda a ona sama takové rozbouřené diskuze podněcuje. Ale tohle je něco jiného. Čisté útočení na tazatele, manipulativní překrucování jeho slov, vysmívání…

• Citovat
  • Upravit
6209
30.3.26 11:15
@rmot píše: Více

Ale no tak… Zase tu nebudeme robit burku v pohari vody. Ja by som tu admina nerobila. Citat niektorych psychopatov a este sa tvarit, ze vystupujem vecne a beriem ich vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
30.3.26 11:24
@inkakřivák píše: Více

Plný souhlas :pankac:. Ale to se tu řeší furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8104
30.3.26 11:28
Říkal někdo něco? Nebo to se jen nese ulicí pokřikování někoho anonymního za pootevřeným oknem? Někoho, kdo se bojí, aby sousedi nevěděli, kdo se to „směle“ ozývá s názory na jejich žití? :) Teď si vem, že by to šmoulice psala pod anonymem - to bys ani nemohla napsat tento příspěvek ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová