Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak anonym vleze do normální diskuze, která jede už dlouho a kterou opět roze…, protože jako anonym a není to poprvé ani naposled.
Dle stylu je naprosto jasné o koho jde a anonym to ani nerozporoval.
A ve výsledku budou v blokaci všichni ostatní.
To je docela dobrý. ![]()
@aiwwa píše: Více
Možná spíš za měsíc nebo tři…
![]()
Ještě štěstí, že už zavřeli uranový doly…
![]()
@arinecka píše: Více
Já nechci zvířata, já měl ve školce jablíčko a chci ho i tady…
![]()
@bse.pedro My měli barevná čísla…ve školce.
Zvířátka jsme měli v jeslích.
@admin píše: Více
nediskutování o původním tématu?
a budete se tedy nějak víc věnovat dotyčné pisatelce, která toto provede v každém tématu, kam jako anonym přispívá?
zničí takto plno normálních diskuzí, sama i „odtajní“ kdo je…vám toto zneužívání anonymu a ničení diskuzí nevadí?
v tuto konkrétní diskuzi zničila již několik dní předtím, ale to asi až tak nevadilo? ![]()
@admin opravdu? vyhrožování?
takže pokud se někdo ohradí, má čekat výhružky od admina Matěje, že si ho zapamatuje? ![]()
@aiwwa píše: Více
nahlásila jsem adminův příspěvek jako nevhodné vyhrožování, takže kdybych se neozývala, tak za 14 dní ![]()
Dobrý den,
vzniklá situace mě velice mrzí a neprofesionální příspěvky od Admina Matěje budeme řešit - nechci je mazat, přišlo by mi to vůči Vám nefér, že by zmizelo něco, k čemu se tři stránky vyjadřujete. Rozhodně je však probereme, i s vedením. Nechal se opravdu příliš unést a tímto se Vám za admin tým omlouvám.
Diskuzi Mimi a já poctivě projdu a pokud v ní zůstalo něco k řešení, vyřeším ji - mám informaci, že je již zpět odemčená, ještě jsem ji neviděla, nejprve jsem šla sem.
Situace s Lucenkou a jejími reinkarnacemi je neúnosná a tímto se omlouvám znovu, měli jsme to řešit už dávno. Její příspěvky projdu, najdu-li příspěvek porušující pravidla (a podle toho, co zde píšete nejspíš najdu) bude blokována i zpětně.
Situace s anonymy mě štve stejně jako Vás. Tlačím na vyjádření vedení, abychom měli proti anonymům alespoň nějakou páku, věřím, že aktuální bouře zde mi v tom bude nápomocná. Tímto Vám za Vaše postřehy a názory velmi děkuji.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@Mkmkz píše: Více
bez zbytečných emocí?
posílat pusinkujícího smajlíka? a další text „na vás se zaměřím“?
tak to nevím, objektivitu a korektnost si asi každá představujeme trochu jinak, toto je jeho práce a měl by si osobní invektiva odpustit…
@Keyllah píše: Více
Vcera som zazila 1×, ze by sa nechal uniest.
A přimluvte se, prosím, aby ikonky při použití anonymity byly uživatelům přiděleny nastálo… Zamlouvám si jablíčko… Děkuji… ![]()