Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10196
30.3.26 08:42
@malákráličice píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
30.3.26 08:42

Tak anonym vleze do normální diskuze, která jede už dlouho a kterou opět roze…, protože jako anonym a není to poprvé ani naposled.
Dle stylu je naprosto jasné o koho jde a anonym to ani nerozporoval.
A ve výsledku budou v blokaci všichni ostatní.
To je docela dobrý. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
30.3.26 08:43

@arinecka nebo oddělíme výběhy :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
30.3.26 08:45
@aiwwa píše: Více

Možná spíš za měsíc nebo tři… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)
Ještě štěstí, že už zavřeli uranový doly… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
30.3.26 08:52
@arinecka píše: Více

Já nechci zvířata, já měl ve školce jablíčko a chci ho i tady… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
30.3.26 08:53

@bse.pedro My měli barevná čísla…ve školce.
Zvířátka jsme měli v jeslích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.3.26 08:54
@admin píše: Více

nediskutování o původním tématu? :think: a budete se tedy nějak víc věnovat dotyčné pisatelce, která toto provede v každém tématu, kam jako anonym přispívá? :think: zničí takto plno normálních diskuzí, sama i „odtajní“ kdo je…vám toto zneužívání anonymu a ničení diskuzí nevadí? :think: v tuto konkrétní diskuzi zničila již několik dní předtím, ale to asi až tak nevadilo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.3.26 08:56

@admin opravdu? vyhrožování? 8o takže pokud se někdo ohradí, má čekat výhružky od admina Matěje, že si ho zapamatuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.3.26 08:58
@aiwwa píše: Více

nahlásila jsem adminův příspěvek jako nevhodné vyhrožování, takže kdybych se neozývala, tak za 14 dní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
30.3.26 08:59

Dobrý den,

vzniklá situace mě velice mrzí a neprofesionální příspěvky od Admina Matěje budeme řešit - nechci je mazat, přišlo by mi to vůči Vám nefér, že by zmizelo něco, k čemu se tři stránky vyjadřujete. Rozhodně je však probereme, i s vedením. Nechal se opravdu příliš unést a tímto se Vám za admin tým omlouvám.

Diskuzi Mimi a já poctivě projdu a pokud v ní zůstalo něco k řešení, vyřeším ji - mám informaci, že je již zpět odemčená, ještě jsem ji neviděla, nejprve jsem šla sem.

Situace s Lucenkou a jejími reinkarnacemi je neúnosná a tímto se omlouvám znovu, měli jsme to řešit už dávno. Její příspěvky projdu, najdu-li příspěvek porušující pravidla (a podle toho, co zde píšete nejspíš najdu) bude blokována i zpětně.

Situace s anonymy mě štve stejně jako Vás. Tlačím na vyjádření vedení, abychom měli proti anonymům alespoň nějakou páku, věřím, že aktuální bouře zde mi v tom bude nápomocná. Tímto Vám za Vaše postřehy a názory velmi děkuji.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
30.3.26 08:59
@Keyllah píše: Více

Tak sbohem a šáteček… :mavam: :mavam: :mavam: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.3.26 09:00
@Mkmkz píše: Více

bez zbytečných emocí? :think: posílat pusinkujícího smajlíka? a další text „na vás se zaměřím“? :think: tak to nevím, objektivitu a korektnost si asi každá představujeme trochu jinak, toto je jeho práce a měl by si osobní invektiva odpustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
30.3.26 09:01
@bse.pedro píše: Více

dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
30.3.26 09:02
@Keyllah píše: Více

Vcera som zazila 1×, ze by sa nechal uniest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
30.3.26 09:03

A přimluvte se, prosím, aby ikonky při použití anonymity byly uživatelům přiděleny nastálo… Zamlouvám si jablíčko… Děkuji… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová