Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3036
29.3.26 23:33
@aiwwa píše: Více

Andruš se svým 120 tým nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
29.3.26 23:35
@Mkmkz píše: Více

Jo, od ní to fakt sedí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
29.3.26 23:44
@Klopotkova píše: Více

Uz zase robi roztlieskavacku aj v tejto casti diskusie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
29.3.26 23:58
@Heduš Homolková píše: Více

Otevřel si hospodu a lezli mu tam lidi… Matějovi asi zapomněli říct, že ta práce se SEO emimina, kdy se fakt emimino objevuje na prvních místech ve vyhledávání všeho možného, je jaksi k hovnu, když ty příchozí uživatele zase vypráská ven admin, kterého jsem zažil vždy jen být na uživatele nepřátelský. A tedy zavřít diskusi o Mimi a já je majstrštyk :) Nedivil bych se, kdyby po tomto zdejší řady uživatelů opět slušně prořídly. A to vše jen kvůli tomu, že si ostatní uživatelé nechtěli tuto diskusi nechat rozesrat od jedné uživatelky, která kam šlápne, tam tráva sedm let neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
30.3.26 00:01

A však je to jen o nastavení jasných pravidel diskusí a je to. Jen ať se tu hádáme, obviňujeme, napadáme, ale nějak dostatečně slušně. Jsem tu už fakt dlouho a nějaká skupinka stálic tu vždycky byla a vždycky bude, to je všude. A komu se to nelíbí, ten ať jde jinam, ale - ruku na srdce - ono věčné sluníčkové podporovací smajlíkování není zdaleka pro každého, zato trocha toho dramatu… :mrgreen: To nikoho neodradí (na rozdíl od AI obsahu například).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.3.26 00:25
@admin píše: Více

Výplod tohoto ražení je tak zoufale neprofesionální, že nad tím zůstává rozum stát. Nicméně - přesně, jak píšete - váš zaměstnavatel vás už několik let platí. Super… budiž mu přáno.. skvělá vizitka, děláte mu medvědí službu.

Za posledních několik let jsem to napsala už několikrát a mrzí mne, že to musím zopakovat… admine Matěji, vy konkrétně jste ostudou celého admin-teamu a - namísto chvástání se podporou zaměstnavatele - byste se měl hluboce stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
30.3.26 00:31

@BohunkaP mne sa prave naopak zda, ze Matej bol mnohokrat profesionalny, bez zbytocnych emocii. A korektny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
30.3.26 00:35
@Mkmkz píše: Více
:*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
30.3.26 00:47
@Lily-of-the-valley píše: Více

Tak ano, teraz vas nastval. Ale mne sa jeho posobenie ma emimine naozaj pacilo. Takze nesuhlasim s tym, ze je hanbou admin timu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75762
30.3.26 01:02
@BohunkaP píše: Více

Matěj nepíše, že zaměstnavatel ho platí za práci, ale právě naopak poctivě platí práci za Matěje.
(„…ji za mě poctivě již tři roky platí.“)
Zaměstnavatel je velkorysý, práce to s Matějem zjevně nemá lehké. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
30.3.26 03:02

Matěji, pokud jsi chtěl napsat, že tě zaměstnavatel již tři roky platí za práci, tak se to nepovedlo. :nevim:

Dále…víme oba, proč jsi diskusi zamkl.
Protože se ti nechtělo číst, kde přesně začal odklon od původního tématu a kdo může za vzniklou situaci.
Chápu, je to dlouhé a nezáživné, kdo by s tím trávil tolik času. Rychlejší je všem povyhrožovat, že budou „uspáni“ a hodit zámek.

Taky si myslím, že tě hodně svrběla ruka, ty jsi v minulosti rád banoval, ale tuším, že ti bylo doporučeno trošku se ovládat a ve vyhrocených situacích diskusi zamknout a počkat na adminku Dianu, která to pak nějak vyřeší.

Každopádně, „uspat“ polovinu diskutujících, jak píšeš výše ve svém příspěvku, v diskusi, kterou známý anonym Lučenka odklonil od tématu a kde nikdo nepoužívá vulgarismy a jen diskutuje o něčem jiném jako ve spoustě jiných diskusí, by bylo velmi neprofesionální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 05:52
@free333 píše: Více

Tak od tématu si to odklonila určitá zdejší rádoby elita. Anonym se jen zastal Mimi a Já, co se týče oblečení a zdejší elita to anonymu dala slušně sežrat. Kdybyste ten názor zkoušky a šly dál, byl by klid. Ale vy jste tam musely začít vytahovat (stejně jako tady) možné předchozí nicky anonymu, musely jste rýt do života a výchovy u anonyma. A úplně jste z diskuze udělaly hon na anonyma a co všechno dělá podle vás špatně.

• Citovat
  • Upravit
65243
30.3.26 06:27

Super, takže ta, co se jeji jméno nesmi vyslovit a rozes.ira vesele vsechny diskuse v poho, lepší vyhrozovat tem, co se jim to nelibi. Za to dava zamestnavatel specialni odmeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
30.3.26 06:30

Mě by ze všeho nejvíc zajímalo, proč u běžných uživatelů, pokud se reinkarnují s novým nickem, se banuje, kdežto Lucenka/Snorlaxik/Pitaya má jako jediná z webu nejen výjimku, ale ještě její nové a nové identity admini proaktivně chrání?

A taky by mě zajímalo, proč u ní je velmi specifický způsob diskutování v pořádku, ale když člověk použije naprosto stejné fráze, smajlíky a logiku jako ona naopak v konverzaci s ní, najednou jsou to „urážky“. Někteří jsou si rovnější?

Co se týče odklonu od tématu, to je o názoru, vzhlerem k tomu, že youtuberka z názvu má smazané všechny sítě a diskuze se vedla právě o tom, zda specifikace její výchovy jsou ok nebo ne, takže za mě se diskuze nijak významně neodklonila. To vím o diskuzích, kde si lidi rovnou začnou z recese vyměňovat recepty, a nikdo nic nezamyká.
Nicméně ok, to je asi jediná výtka, která mi dává jakž takž smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 06:58
@Liberalissima píše: Více

Těch reinkarnací tu jsou mraky a jsou i v téhle diskuzi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová