Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16111
22.3.26 00:05
@xtonda píše: Více

Zase bych tak hned neházela všechny Slováky do jednoho pytle. O tom to asi až tak úplně nebude…
To byl podle mě, úplně zbytečně urážející příspěvek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
22.3.26 07:42

Mě stejně ze všeho nejvíc štve, když zakladetele smaže svůj příspěvek, vymažou se všechny citace a celá diskuze je najednou nesmyslná. Anebo ještě líp, dostane čočku, tak příspěvek upraví, a ostatní vypadají jako dementi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
22.3.26 07:56
@inkakřivák píše: Více

Přesně, tohle mě taky štve. Jde to tady pomalu ale jistě do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1796
22.3.26 08:00

Ja se ani nedivím, že se místní stálice bez rozloučení prostě jednoho dne smažou, protože co se tady děje teď, to je neco.

Zatím vede to, kdy admini odtajnili v diskusi o dědictví zakladatelku a ji pak poznali příbuzní a dědictví napadli - někde jsem psala, že tohle už bylo na trestní oznámení na práci adminů :pocitac:

Tuhle tu zas visel v diskusi o přeměřování pinďourů pták, minimálně dvě hodiny - pohoda klídek jazz, mateřský web a fotka jak na amatérech.

Pak se člověk dozví, ze tu přece admin nemůže sedět furt nebo že si zrovna odskočil vyvenčit psa či jel s dítkem k lékaři, to už tu párkrát taky bylo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
22.3.26 08:11
@inkakřivák píše: Více

Jj, přesto jsem si na to už nějakým způsobem zvykla, že zakl. může kdykoliv smazat nebo změnit svoje příspěvky a celá diskuse je o ničem.

Stejně tak, že se ve velkém zneužívá anonymita.

Ale včerejšek…že už se budou na žádost anonyma mazat příspěvky, které jen popisují situaci pro ostatní, kteří si nestihli přečíst úvod před hysterickým mazáním a je to adminem označené jako porušení práva na ochranu osobnosti anonyma…to už je na zvážení, proč tu být a nechat ze sebe dělat blbce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1796
22.3.26 08:21
@free333 píše: Více

To se nedivím, že ti to zvedlo mandle, protože to je dost nepochopitelné :roll:

Ja naposledy dostala od admina tytyty, kdyz se někdo ptal na stálici, kterou by nikdo nechtěl mít za šéfku, kdy vůbec nebyl zmíněn její nick, jen jsem napsala na dotaz, jestli ještě přispívá, ze snad je na tom zdravotně už dobře a bum - v SZ adminí varování :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9033
22.3.26 08:28

Třeba budou spokojeni, až jim tady zůstanou jen trollové, úchylové, divno existence. Protože stálí odejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
22.3.26 09:19

Dobrý den,

situace, která se tu strhla mě mrzí. Admini by měli reagovat na nahlášení a samozřejmě jednat podle svého nejlepšího svědomí a myslím, že to i dělají, pokud se někdy s Vámi neshodnou, lze poslat stížnost, případně nahlášení znovu a situaci posoudí další admin. O mnohých situacích zde zmíněných slyším poprvé a bohužel nejsem schopná podle popisu dohledat, o co se jedná a případně situaci přehodnotit.

K situaci, která byla řešena včera, přepsání příspěvku bych pravděpodobně smazala i já. Zakladatelka si přála diskuzi odstranit, odstranila své příspěvky a diskuze byla těsně před zamčením, možná to mělo proběhnout rychleji, v tomto konkrétním případě možná mělo dojít k uzamčení ještě před dohodou se zakladatelkou, ale to v zásadě nic nemění na tom, že si nemyslím, že je přepsání příspěvku fér. Chápu zároveň pohoršení a Vaše argumenty, proto mi dovolte se o celé situaci poradit s právníkem, kterého jako emimino můžeme oslovit s nejasnostmi. Proto se i omlouvám uživatelce @Havlova, že její stížnost budu řešit zítra s vedením a právníkem.

Budu se snažit situaci vyřešit k co největší spokojenosti i stálých uživatelů.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80121
22.3.26 09:25

@admin jenže ty diskuze pak ztrácí smysl. Když zakladatelka mění nebo likviduje zakládající příspěvek. Má pak smysl něco psát? To je naprosto nesmyslné a hloupé opatření. De facto veškeré příspěvky jsou tu anonymní, takže mluvit o ochraně osobnosti je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
22.3.26 09:38

@admin ale je rozdíl mezi přepsáním a opsáním vlastními slovy to jste tady výslovně povolili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
22.3.26 09:42

@inkakřivák rozumím, ale zkuste si to vzít z druhé strany, kdybyste napsala něco, co byste si pak kvůli nějakým okolnostem potřebovala rozmyslet. Někdo by vaši situaci přepsal a neměla byste šanci to dát z internetu pryč a někdo by se v příběhu třeba poznal, Vás poznal… těch situací je spoustu. Diskuze, kde se smaže zakládající příspěvek jsou obvykle uzamčeny, pokud neujely od tématu do té míry, že se diskuze už dávno zabývá jiným tématem. Příkladem může být i tato diskuze, kde už dávno řešíme něco jiného a zakladatelka této diskuze se nechala smazat se vším všudy. Každý má právo být zapomenut. To je důvodem, proč jsou mazány zmínky i o jiných uživatelích (například zde zmíněná Lucenka) apod. a není pravda, že bychom v tomto nevyhověli komukoliv z Vás.

Jak jsem řekla, je možné, že se mýlím a situaci zítra proberu s vedením a právníkem, doufám, že se doberu adekvátní odpovědi.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10196
22.3.26 09:53
@Heduš Homolková píše: Více

Holky, jsem pozadu. Proč odtajnili zakladatelku v diskuzi o dědictví :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
22.3.26 09:54
@admin píše: Více

Mě nejvíc vadí, že nám tu takovýmito prohlášeními, pokud to řeknu lidově, „chčijete na lopatky a ještě to vydáváte za déšť“. Projděte si český internet a zjistíte, že emimino.cz je jediné diskusní forum, které má tento systém, kdy někdo pozmění svůj příspěvek a ono se to změní v citacích ostatních diskutujících. Ale suverénně nám tu tvrdíte, že to tak musí mít všichni a vám nic jiného nezbylo, než to zavést také. To samé ochrana anonymů. To nikde jinde nenajdete, ale tady s námi hrajete hru, jak vám nic jiného nezbývá, když to musí mít všichni a musíte se radit s právníky. Zajímavé, že ostatní česká diskusní fora dál normálně fungují bez těchto protiuživatelských úprav a nikdo za to nedostává pokuty a tresty, neradí se s právníky a neřeší, že chudák anonym utrpí ohledně ochrany osobnosti, protože napsal 3,14čovinu a ostatní se mu za to vysmáli. Očividná podpora trollů je už jen takovou třešničkou na dortu a čím dál víc to vypadá, že celá opatření byla zavedena proto, aby „někdo“ mohl zakládat další a další témata jako anonym i u očividně nechoulostivých témat a vy jste mohli psát „já ho nemohu odtajnit, protože DSA“. Protože kdybyste odtajňovali, jak se to dělalo dřív, tak by se ukázalo, že to není práce skutečných stálých zakladatelů, ale že se tu „někdo“ snaží zakládáním dalších a dalších témat udržet emimino.cz při životě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
22.3.26 10:08
@admin píše: Více

Každý má právo být zapomenut? A to nevadí že ten uživatel co by byl rád zapomenut, ano myslím tím přímo lucenku, tu ve velkém porušuje pravidla, napadá ostatní pod anonymem a diskutuje anonymně bez důvodu? Rozhádává se v diskuzích s těmi které diskutují pod nickem? Není to moc fér, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová